שאלון

O Boy

New member
../images/Emo127.gif שאלון ../images/Emo127.gif

ראיתי בפורום רובי וויליאמס... יאללה לענות!! מה אתם מעדיפים/ות? שחור או לבן? רוק או פופ? מוזיקה: אנגלי או עברי? חתול או כלב? עגיל בגבה או בטבור? שרשרת או טבעת? ארז או ירון (ממשחק החיים)? שתייה או אוכל? וניל או שוקו? עננים או כוכבים? ירח או שמש? ורוד או כחול? קרטיב או גלידה? להוציא לשון או להרים גבה? קור או חום? ג'ינס או קורדרוי? עגול או מרובע? פרח או עץ? כדורגל או כדורסל? שלג או חמסין? צחוק או בכי? מחשב או טלוויזיה? תפוז או בננה? גשר או משקפיים? מתמטיקה או מדעים? אש או גשם? שקיעה או זריחה? צדפה או שבלול? בלונדיני או שחורדיני? בנות או בנים? וורד או פאוור פוינט? קפוארה או מחול? דוּש או אמבטיה? כינור או פסנתר? צעיף או כפפות? כובע טמבל או מצחיה? פורים או חנוכה? סבון או שמפו? דיאודורנט או בושם? ארה"ב או בלגיה? תעשו העתק והדביקו בהודעת תגובה להודעה זו, יאללה לענות, אני גם אענה, אתם תתחילו..

Midnight Lady

New member
ש-א-ל-ו-ן ../images/Emo123.gif

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? גם וגם חתול או כלב? כלב
עגיל בגבה או בטבור? בטבור (במיחוד את שלי של באבללללללס) שרשרת או טבעת? שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)? יש לי YES שתייה או אוכל? אוכל
וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים
ירח או שמש? ירח
ורוד או כחול? ורוד
קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ז'ינס עגול או מרובע? מה?
פרח או עץ? עץ כדורגל או כדורסל? כדורגל
שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? שקוף שצחוק מחשב או טלוויזיה? TV תפוז או בננה? בננה
גשר או משקפיים? משקפיים
מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה
אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני
בנות או בנים? גם וגם
וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? מחול (
בלט
) דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר
צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? מצחיה פורים או חנוכה? חנוכה
סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או בלגיה? לא הייתי בבלגיה, אבל בכל זאת בלגיה

Adi15

New member
גמני../images/Emo70.gif

שחור או לבן? אפור... רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? באף אחד מהם...אם כבר אז באף שרשרת או טבעת? צמיד הולך? ארז או ירון (ממשחק החיים)? לא רואה את זה שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? עננים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? קרטיב זה ארטיק, נכון? להוציא לשון או להרים גבה? לשון קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? עץ כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק (למרות שאני בוכה ה מ ו ן ) מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? איכס על שניהם אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנים... וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? מחול דוּש או אמבטיה? דוש כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? טמבל פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב וזהו..סיימתי

סמוראית

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo86.gif

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? לא יכולה להחליט חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? בגבה שרשרת או טבעת? שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)? לא רואה שתייה או אוכל? תלוי איזה שתייה וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? עננים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? מרובע פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? גם וגם... אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? גם וגם (שקיעה) צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני זה לא שיער עם שורשים שחורים? בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? וורוד (מה זה השאלות האלו?!) קפוארה או מחול? מחול דוּש או אמבטיה? דוש כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? טמבל פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? סבון דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב נ.ב. לא ראיתי שאלות כאלו מאז הראיון של בנחמין רוחאס באתר הישראלי שלו...

juliron

New member
השיעמום חוגג... אז ככה...

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? טבור שרשרת או טבעת? שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)? איייייכס שונאת סדרות בעיברית אבל גיא אריאלי שווה אז אם הוא אחד משניהם אז שיהיה שתייה או אוכל? אוכל ו...שתיה...:) זה קשה וניל או שוקו? שוניל עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחווווק מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? אפ'חד... אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? לא משנה לי בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? אמממ ג'אז?! דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? כינור צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל פורים או חנוכה? חנוכה בגלל שיש לי יומולדת והאוכל אבל אני מטורפפת שזה נוגע לתחפושות!!! אני חולה על זה!! סבון או שמפו? סבון דיאודורנט או בושם? גם וגם.... ארה"ב או בלגיה? ארה"ב

../images/Emo99.gif

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? פופ וכריסטינה אגילרה השולטים!!! מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי, אין מצב עיברי
חתול או כלב? מיאווו
עגיל בגבה או בטבור? בטבור שרשרת או טבעת? טבעת ארז או ירון (ממשחק החיים)? לא מכירה אף אחד מהם (יש לי yes) שתייה או אוכל? הא... שתייה? וניל או שוקו? שוקו
עננים או כוכבים? פויה עננים, כוכבים הכי רומנטי
ירח או שמש? שמש, ירח מדכה
ורוד או כחול? תכלת קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? הלוואי שידעתי להרים גבה כמו אחותי! אוווווף מקנאהההההה קור או חום? חום!!!!! ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול?
פרח או עץ? פרח? כדורגל או כדורסל? כדורסל (מזכיר לי מישו...
) שלג או חמסין? חמסין!!! אני ילדה חמה צחוק או בכי? צחוק
מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? חחח תפוז כמו האתר שאנחנו כל כך אוהבים (חח לא) גשר או משקפיים? אף אחד מתמטיקה או מדעים? שיעורי חופשי אש או גשם? אששש כמו שאמרתי... ילדה חמה.....
שקיעה או זריחה? זריחה! מתחיל יום חדש! צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני! כמוני
בנות או בנים? הא? וורד או פאוור פוינט? חח word קפוארה או מחול? מחול דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל
פורים או חנוכה? חנוכה כי זה יותר ארוך סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? דיאודורנט ארה"ב או בלגיה? ארה"ב

תשובות

שחור או לבן?שחור רוק או פופ?רוק מוזיקה: אנגלי או עברי?עברי חתול או כלב?כלב עגיל בגבה או בטבור?טבור שרשרת או טבעת?טבעת ארז או ירון (ממשחק החיים)?ארז שתייה או אוכל?שתייה וניל או שוקו?וניל עננים או כוכבים?כוכבים ירח או שמש?ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה?גלידה להוציא לשון או להרים גבה?להרים גבה קור או חום?קור ג'ינס או קורדרוי?ג'ינס עגול או מרובע?עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל?כדורסל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה?מחשב תפוז או בננה?תפוז גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים?מתמטיקה אש או גשם?גשם שקיעה או זריחה?שקיעה צדפה או שבלול?צדפה בלונדיני או שחורדיני?שחור בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט?פאוור פוינט קפוארה או מחול? מחול דוּש או אמבטיה? ג'קוזי כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה?מצחיה פורים או חנוכה? חנוכה סבון או שמפו? גם וגם דיאודורנט או בושם? גם וגם ארה"ב או בלגיה?ארה"ב

SsssTaaaR

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? דאנס מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב! רצוי בוקסר עגיל בגבה או בטבור? בגבה נמאס מעגיל בטבור שרשרת או טבעת? שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)? ירון שתייה או אוכל? שתייה וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? שלגגג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? מדעים אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? לא זה ולא זה צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה?מצחיה פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? סבון ושמפו דיאודורנט או בושם? גם וגם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב בלגיה משעממת

טה טה טה טה! טה דאמ!../images/Emo26.gif

שחור או לבן?לבן רוק או פופ?פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? אממ...גם וגם...
חתול או כלב?חתול אבל עדיף דג. הוא לא עושה צרות עגיל בגבה או בטבור?נזם שרשרת או טבעת?שרשרת עם מגן דוד צמודה לצוואר כמו שלי..
ארז או ירון (ממשחק החיים)?באמת רואים את זה!?מת'יו פרי שתייה או אוכל?שתייה(קפה קפה קפה) וניל או שוקו?לימון?...
עננים או כוכבים?ממממ
כוכבים...
ירח או שמש?ירח
אלא מה?!
ורוד או כחול? שניהם..
קרטיב או גלידה?קרטיב להוציא לשון או להרים גבה?להוציא לשון
קור או חום?קור!!!!! ברררר.... ג'ינס או קורדרוי? מי שיאמר קורדורי אני אוכל אותו עגול או מרובע? אני אמנע משאלה זו.. פרח או עץ? אי אפשר להתחבא מאחורי פרח! כדורגל או כדורסל? כדורגל. אני נמוכה...
שלג או חמסין? שלג...!!!!!!!!!!!!!!!!!! צחוק או בכי? שניהם
מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה?ענבים גשר או משקפיים? עדשות אם כבר! מתמטיקה או מדעים?מדעים, אילנה'לה!!
אש או גשם?מה הקשר ביניהם!? אי אפשר להשוות!
שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול?חחחחחחחחחחחחחח צדפה לא עושה לכלוך!
בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני בנות או בנים? גם וגם....
וורד או פאוור פוינט? ששששש..... קפוארה או מחול?
דוּש או אמבטיה? טוש באמבטיה כינור או פסנתר?גיטרה
צעיף או כפפות? צעיף, יש לי אוסף! כובע טמבל או מצחיה? משקפי שמש פורים או חנוכה? פסח, חופש אלא מה!? סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? שניהם! ארה"ב או בלגיה?שוויץ

mine

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? גבה שרשרת או טבעת? שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)? ירון שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו?וניל עננים או כוכבים?כוכבים ירח או שמש?שמש ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה?גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון קור או חום?חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינסססס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק רולז מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? גשר מתמטיקה או מדעים? מדעים אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? מצחיה פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? חח גם וגם כאילו:] ארה"ב או בלגיה?ישראל

keren201

New member
קבלו :)

שחור או לבן? לבן רוק או פופ?פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב?כלב עגיל בגבה או בטבור?גבה שרשרת או טבעת?טבעת ארז או ירון (ממשחק החיים)? ארז שתייה או אוכל? אוכל :) וניל או שוקו?שוקו עננים או כוכבים? כוכבים :))) ירח או שמש?ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה?גלידה להוציא לשון או להרים גבה?לשון :) קור או חום?קור... ג'ינס או קורדרוי? גינס!!!!!!!!! עגול או מרובע?עגול פרח או עץ? עץ כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק צחוק ושוב צחוק :) מחשב או טלוויזיה? מחשב... תפוז או בננה? בננה :) יאמי... גשר או משקפיים? משקפיים.... מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה :) אש או גשם? גשם.... שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? בעעע שניהם :) בלונדיני או שחורדיני? השני :) בנות או בנים? אני מעדיפה בנים :)חחחח וורד או פאוור פוינט? פאוור פוינט קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? אמבטיה ארוכה :) כינור או פסנתר? פסנתר :) צעיף או כפפות? צעיף... כובע טמבל או מצחיה? מצחיה...:) פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם כאילו דההה...חחח ארה"ב או בלגיה? ארה"ב...

תשובות תשובות

לבן רוק עברי חתול גבה טבעת ירון שתייה שוקו עננים שמש כחול קרטיב להרים גבה חום ג'ינס עגול פרח כדורסל חמסין צחוק טלוויזיה תפוז מה זה גשר או משקפיים...לא הבנתי מדעים אש שקיעה צדפה שחורדיני בנים פאוור פוינט קפוארה דוש פסנתר צעיף טמבל פורים שמפו דיאודורנט בלגיה

תשובות שלי

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק רולזזז עדיף מטאל מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? בגבה שרשרת או טבעת? שרשרת וטבעת ארז או ירון (ממשחק החיים)? בטח שירון!!! שתייה או אוכל? איזה שאלה מטומטמת... וניל או שוקו? לא בא לי עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? ????? קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? טלפון תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? שתיהם פצצה צדפה או שבלול? ----- בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני חחח בנות או בנים? בנות וורד או פאוור פוינט? פאורפוינט קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? דוש כינור או פסנתר? גיטרה אחרי זה פסנתר צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? מצחיה פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או בלגיה? בלגיה

O Boy

New member
שלי!

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? בגבה שרשרת או טבעת? שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)? NO ONE שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? קרטיב להוציא לשון או להרים גבה? גבה קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס, למה לעזאזל קורדרוי??! עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח (למישהי) כדורגל או כדורסל? כדורגל עדיף שלג או חמסין? שלג (אבל בתכלס תלוי מתי) צחוק או בכי? צחחחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב, ככה לא הייתי כאן עכשיו תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים? משקפיים (שמש) מתמטיקה או מדעים? למה לעזאזל? כלום! אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? לא כ"כ משנה, אבל שיהיה בלונדיני בנות או בנים? בנות!!! וורד או פאוור פוינט? פאוור פוינט קפוארה או מחול? מחול? חחח, שיהיה קפוארה דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? חייבים לבחור?? פסנתר... צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? טמבל פורים או חנוכה? חנוכה, HAPPY BIRTHDAY TO ME
סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? גם וגם ארה"ב או בלגיה? בלגיה?! יש סיימתי!!!

shani144

New member
תשובות תשובות תשובות.....

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חותל או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? בטבור שרשרת או טבעת? שרשרת לא רואה משחק החיים אבל שיהיה .. ירון(השם יותר יפה..) שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? קרטיב להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון קור או חום? חום גינס או קורדרוי? ברור שג'ינס עגול או מרובע ? מרובע פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלויזיה? מחשב תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? גשר מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני בנות או בנים? בנות וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? מחול דוש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחייה? מצחייה פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? סבון דיאודורנט או בושם? דיאודורנט ארה"ב או בלגיה? ארה"ב.

תשובותתתת

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? טבור שרשרת או טבעת? טבעת ארז או ירון (ממשחק החיים)? ירון שתייה או אוכל? שתייה (מכורה לקולה דיאט)!!! וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס (מכורה)!!! עגול או מרובע? עיגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורסל (!!!!!!) שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? אף אחד מהם...גועל נפש!!! אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? שבלול בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? תלוי לאיזה כוונה... וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל פורים או חנוכה? חנוכה סבון או שמפו? סבון דיאודורנט או בושם? דיאודורנט ארה"ב או בלגיה? ארה"ב

ככה:

שחור או לבן? שחור רוק או פופ?פופ מוזיקה: אנגלי או עברי?אנגלי חתול או כלב?חתול עגיל בגבה או בטבור?טבור שרשרת או טבעת?שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)?ארז שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו?שוקו עננים או כוכבים?כוכבים ירח או שמש?ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה?גלידה להוציא לשון או להרים גבה?לשון קור או חום?קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע?עיגול פרח או עץ?פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין?שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה?תפוז גשר או משקפיים? גשר מתמטיקה או מדעים?מתמטיקה אש או גשם?גשם שקיעה או זריחה?שקיעה צדפה או שבלול?צדפה בלונדיני או שחורדיני?בלונדיני ששששולט בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפורה דוּש או אמבטיה? דוש כינור או פסנתר? כינור צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? מצחיה פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם?דיאודורנט ארה"ב או בלגיה?בלגיה

felis baby

New member
עכשיו אני

שחור או לבן?שחור רוק או פופ?פופ מוזיקה: אנגלי או עברי?אנגלי!! חתול או כלב?ממש אבל ממש כלב עגיל בגבה או בטבור? גבה שרשרת או טבעת? שרשת ארז או ירון (ממשחק החיים)?ירון(למרות שאני לא ממש רואה) שתייה או אוכל?אוכל וניל או שוקו?וניל עננים או כוכבים?כוכבים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול?קשה...ורוד קרטיב או גלידה?גלידה להוציא לשון או להרים גבה?להרים גבה קור או חום?חום! ג'ינס או קורדרוי?ג'ינס עגול או מרובע?עגול פרח או עץ?פרח כדורגל או כדורסל?כדורסל שלג או חמסין?חמסין צחוק או בכי?צחוק מחשב או טלוויזיה?מחשב תפוז או בננה?בננה גשר או משקפיים?גשר כי מתפטרים מזה בסוף מתמטיקה או מדעים?עם המורה שלנו- מתמטיקה אש או גשם?אש שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול?צדפה בלונדיני או שחורדיני?שחורדיני בנות או בנים?בנים וורד או פאוור פוינט?וורד קפוארה או מחול?מחול דוּש או אמבטיה?אמבטיה כינור או פסנתר?אף 1 צעיף או כפפות?כפפות כובע טמבל או מצחיה?מצחייה פורים או חנוכה?פורים סבון או שמפו?סבון דיאודורנט או בושם?שניהם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב

sugababe1

New member
תשובות:../images/Emo26.gif

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? פופ אנגלי או עברי: אנגלי חתול או כלב: חתול עגיל בגבה או בטבור? בטבור שרשרת או טבעת? טבעת ארז או ירון? ירון שתיה או אוכל? אוכל וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? קרטיב להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון! קור או חום? חום!!!!!!!!!! גינס או קורדרוי? גינס עגול או מרובע? מרובע פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? חמסין צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלויזיה? טלויזיה תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים? גשר מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנות וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפוארה דוש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? טמבל פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? סבון דיאורדורנט או בושם? בושם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב

una chiqita

New member
אני

ראיתי בפורום רובי וויליאמס... יאללה לענות!! מה אתם מעדיפים/ות? שחור או לבן? רוק או פופ? מוזיקה: אנגלי או עברי? חתול או כלב? עגיל בגבה או בטבור? שרשרת או טבעת? ארז או ירון (ממשחק החיים)? שתייה או אוכל? וניל או שוקו? עננים או כוכבים? ירח או שמש? ורוד או כחול? קרטיב או גלידה? להוציא לשון או להרים גבה? קור או חום? ג'ינס או קורדרוי? עגול או מרובע? פרח או עץ? כדורגל או כדורסל? שלג או חמסין? צחוק או בכי? מחשב או טלוויזיה? תפוז או בננה? גשר או משקפיים? מתמטיקה או מדעים? אש או גשם? שקיעה או זריחה? צדפה או שבלול? בלונדיני או שחורדיני? בנות או בנים? וורד או פאוור פוינט? קפוארה או מחול? דוּש או אמבטיה? כינור או פסנתר? צעיף או כפפות? כובע טמבל או מצחיה? פורים או חנוכה? סבון או שמפו? דיאודורנט או בושם? ארה"ב או בלגיה? 1: לבן 2:פופ 3:אנגלי 4:חתול 5:עגיל בטבור 6:טבעת 7:ירון (למרות שאני לא רואה משחק החיים) 8:אוכלללל 9:וניל 10:עננים 11:שמש 12:כחול 13:קרטיב 14:להרים גבה 15:חום! 16:ג'ינס 17:עגול 18:פרח 19:כדורגל 20:שלג 21:צחוק 22:מחשב 23:תפוז 24:שמקפיים 25:מדעים 26:גשם 27:שקיעה 28:צדפה 29:בלונדיני 30: ב נ ו ת! 31וורד 32:מחול 33:אמבטיה 34:פסנתר 35:צעיף 36:כובע טמבל 37:פורים 38:שמפו 39:דאודורנט 40:ארה"ב זהו!

למעלה