שאלון

טוב, נו..

רק בגלל שאני מאוד מחבבת את מי שפרסם את זה (דרור יקירי) שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? קשה להגיד, גם וגם (תלוי במוד) חתול או כלב? חתול עגיל בגבה או בטבור? גבה שרשרת או טבעת? צמיד.. (אז אין! התלבטתי והגעתי למסקנה שאין בלי צמיד) ארז או ירון (ממשחק החיים)? לא רואה.. יסניקית שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? עננים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון.. קינקי כזה
קור או חום? תלוי מתי
ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס.. ברור עגול או מרובע? מרובע (פינות אפשר לעגל, עיגול אי אפשר לפנן) פרח או עץ? עץ (עם פרחים עליו) כדורגל או כדורסל? כדורסל (עדיף שרירים בידיים מאשר ברגליים) שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? גשר (משקפיים לנצח, גשר לשנתיים) מתמטיקה או מדעים? מדעים אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? שבלול בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני בנות או בנים? בנות (מה לעשות.. אנחנו שולטות. אין קשר להעדפה מינית) וורד או פאוור פוינט? וורד (פאוור-פוינט דפקטיבי) קפוארה או מחול? מחול (קפוארה זה אפגרייד של מחול) דוּש או אמבטיה? הממ אמבטיה
כינור או פסנתר? פסנתר (כן, קיטשי) צעיף או כפפות? צעיף (למרות שהוא לא ממש מחמם כמו כפפות, זה יותר יפה) כובע טמבל או מצחיה? טמבל (שולט!) פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? סבון (לחפוף אפשר כל יומיים.. להתקלח כל יומיים?
) דיאודורנט או בושם? דיאודורנט (זה מאסט, בושם זה אקסטרה) ארה"ב או בלגיה? תלוי איזה חלק בארה"ב ובגלל שלא מפורט אבחר בלגיה

ממש משעמם לי אז..

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי!! חתול או כלב? חתול עגיל בגבה או בטבור? עגיל בגבה שרשרת או טבעת? שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)? אף אחד מהם
שתייה או אוכל? אוכלללל
וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? עננים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? קרטיב להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה {שאלה מוזרה,אגב} קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? עץ כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? חמסין צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? גשר מתמטיקה או מדעים? אף אחד מהם
אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני בנות או בנים? בנים
וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? דוש כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב

התשובות שלי

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? שניהם מוזיקה: אנגלי או עברי? לועזי (אנגלית) חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? בטבור שרשרת או טבעת? לפעמים טבעת לפעמים שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)? אף אחד שתייה או אוכל? שניהם וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? עננים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס פרח או עץ? פרח שלג או חמסין?שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? שניהם תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? כלום אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? שניהם בנות או בנים? בנים, בנים, בנים...... וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קאפוארה דוּש או אמבטיה? שניהם כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? כלום פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב

i l0ve u

New member
אני!!!!:)

שחור או לבן? אמממ שניהם אני אוהבת לבן אבל בגלל שאני לבנה יותר מתאים לי שחור..... רוק או פופ?רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? אמריקאי חח לועזי קיצר אני יותר שומעת חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? גבה לבן טבור לבת אבל טבור SO פאסההה שרשרת או טבעת?תלוי אם זה בשביל צומי או לא -שרשרת מגן דוד או שרשרת יפה ועדינה ליומיום ובטבעות אפשר להגזים אבל אם יוצאים למסיבה שרשרת מגושמת לפעמים זה נחמד... ארז או ירון (ממשחק החיים)? יש לי YES...אבל ארז כי הור ביצ'י וירון יותר מדי <עלק> תמים-ת'אמת ראיתי ככה 2 פרקים אז אנילא ממש יודעת... שתייה או אוכל? חחחח תלוי מה מתחשק... וניל או שוקו? שוקולד! עננים או כוכבים? ענני גשם?-לא! אבל אף פעם לא ממש התעמקתי... ירח או שמש? על השמש אי אפשר להסתכל על הירח כן אבל שניהם יפים והכל עדיף ת'שמש היא עוזרת.. ורוד או כחול? זה קיץ אז ורוד בחורף טוטאלי כחול קרטיב או גלידה?אמממממממ זה לא החלטי אצלי... להוציא לשון או להרים גבה?לא זה ולא זה קור או חום? שקר-חום וחם-קור ג'ינס או קורדרוי?ג'ינס עגול או מרובע? תלוי מה...עדיף עגול לא? נשמע לי קול יותר.. פרח או עץ? עץ בחצר פרח ביד<עם דבורה...> כדורגל או כדורסל? בנג'י<כןןן רק אנייי> שלג או חמסין?שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה?לא יודעת... תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים?אמממ גשר עובר ולמשקפיים יש עדשות אז לא יודעת מתמטיקה או מדעים? איכסססס כלום אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה?שניהם יפים אבל זריחה זה מעורר כזה צדפה או שבלול? חחחח בלונדיני או שחורדיני?בלונדיני בנות או בנים?בנים סתם חחח בתור מה??? וורד או פאוור פוינט?פאוור בעצם לא קפוארה או מחול?קפוארה לפי דעתי לבנים זה הכי מגניב ומחול לבנות <למרות שברור שיש גם וגם זה לא מפריע..> דוּש או אמבטיה?תלוי אם יש כוח כינור או פסנתר? אמממ גיטרה צעיף או כפפות?צעיף כובע טמבל או מצחיה? תלוי למי... פורים או חנוכה?פורים בעצם חנוכה חופש יותר ארוך סבון או שמפו?שמפו דיאודורנט או בושם?דדיאודורנט חובה!!! בושם זה עניין של כל 1-אני שמה... ארה"ב או בלגיה?ישראל ...סתם..עיראק

II AM 18

New member
תשובהההההההההההההההה

שחור או לבן: שחור. רוק או פופ: פופ. אנגלי או עיברי: אנגלי. חתול או כלב: אין לי מושג! עגיל בגבה או בטבור: לבנים בגבה לבנות בטבור. שרשרת או טבעת: שרשרת. ארז או ירון: מי אלה?? שתייה או אוכל: אוכל. וניל או שוקו: שוקו. עננים או כוכבים: עננים. ירח או שמש: שמש. ורוד או כחול: כחול. קרטיב או גלידה: גלידה. להוציא לשון או להרים גבה: להרים גבה. קור או חום: חום. ג'ינס או קורדורוי: ג'ינס. עגול או מרובע: מרובע. פרח או עץ: עץ. כדורגל או כדורסל:כדורגל. שלג או חמסין: חמסין. צחוק או בכי: צחוק. למה שמישהו יגיד בכי?? מחשב או טלוויזיה: מחשב. תפוז או בננה: תפוז. בננה זה לדברים אחרים. גשר או משקפיים: בטח שגשר! זה סקסי. מתמטיקה או מדעים: מתמטיקה. אש או גשם: גשם. שקיעה או זריחה: זריחה. צדפה או שבלול: צדפה. בלונדיני או שחורדיני: (חח) אין העדפה. בנות או בנים: בנות!! וורד או פוואר פוינט: וורד. קפוארה או מחול: לא זה ולא זה. דוש או אמבטיה: דוש. כינור או פסנתר: אין לי מושג! צעיף או כפפות: כפפות. כובע טמבל או מצחיה: טמבל. פורים או חנוכה: חנוכה. סבון או שמפו: שמפו. דיאודורנט או בושם: דיאודורנט. ארה"ב או בלגיה: בטח שארה"ב. העולם הגדול.. היה קשה!

חרא16

New member
תשובות שלי!!!

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? שניהם מוזיקה: אנגלי או עברי? שניהם חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? גבה..כמו שלי (בצד ימין) שרשרת או טבעת? שניהם ארז או ירון (ממשחק החיים)? ירון!!! שתייה או אוכל? שתייה וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה..עם העגיל קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? גינס! עגול או מרובע? מרובע..לא יודעת למה.. פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל (חיפה אימפריה) וגם משחקת. שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? בכי מחשב או טלוויזיה? שניהם תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? שבי השבלול בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנים..(נראה לי) וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? שניהם לא! צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? טמבל פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב היי אנשים...את עדיין פה? עדיין? עדיין פה? עדיין? עדיין פה? יפה לכם..אוהבת אתכם!

../images/Emo118.gif אני!!!

לשור או לבן? לבן רוק או פופ? תלוי... אני מסוגלת לאהוב את ג'ניפר לופז, הדג נחש, אבריל לאבין והרד הוט צ'ילי פפס בו זמנית... אנגלי או עברי? עברי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? מה שמתאים... בטן יפה- בטבור, גבה יפה- בגבה... שרשרת או טבעת? טבעת ארז או ירון? מי??? שתייה או אוכל? אוכללללללל!!!!!! וניל או שוקו? שוקו! עננים או כוכבים? כוכבים
ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? תלוי... הרי יש כחול כהה, תכלת ושאר הכחולים ויש גם ורוד ברבי צעקני, ורוד עתיק ושאר הורודים... קרטיב או גלידה? גלידה! להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון! פפפפפפפפפפפ (*יורקת תוך כדי*) קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? תלוי בפרח ובעץ... כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? שלג!!! סנובורד!!! צחוק או בכי? צחוק!! נראה מי מעז לבכות... *מבט של מאפיונרית...* מחשב או טלוויזיה? מחשב עם כרטיס טלוויזיה? פשרה... תפוז או בננה? תפוז! שונת בננות... גשר או משקפיים? גשר- נפתרים ממנו אחרי שנה וחצי... ולא צריך לשים כל הזמן... מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה... אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? זריחה (הלוווווווווו! אני השחר העולה!!! לא השוקלד...) צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? מה שיפה ומתאים לכל אחד... בנות או בנים? בנות רולזזזזזז!!! וורד או פאוור פוינט? פאוור פוינט קפואירה או מחול? מחול (ג'אז!!!) דוש או אמבטיה? אמבטיה (למרות שאני עושה דוש... בינתיים סוגרים את המים!!!) כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחייה? מצחייה פורים או חנוכה? חנוכה- יומולדת לי, חופש ארוך יותר! פורים- תחפושות מוזרות... המ... לא יודעת... סבון או שמפו? אם אני חייבת לבחור... סבון... דיאורדורנט או בושם? דיאורדורנט... מה לעשות, ק בושם ללא דאורדורנט יכול היות רטוב ומסריח... ארה"ב או בלגיה? אין כמו ישראל! אבל ארה"ב...

FrooTeLa

New member
תורי?

שחור או לבן? רוק או פופ? מוזיקה: אנגלי או עברי? חתול או כלב? עגיל בגבה או בטבור? שרשרת או טבעת? ארז או ירון (ממשחק החיים)? שתייה או אוכל? וניל או שוקו? עננים או כוכבים? ירח או שמש? ורוד או כחול? קרטיב או גלידה? להוציא לשון או להרים גבה? קור או חום? ג'ינס או קורדרוי? עגול או מרובע? פרח או עץ? כדורגל או כדורסל? שלג או חמסין? צחוק או בכי? מחשב או טלוויזיה? תפוז או בננה? גשר או משקפיים? מתמטיקה או מדעים? אש או גשם? שקיעה או זריחה? צדפה או שבלול? בלונדיני או שחורדיני? בנות או בנים?
שניהם וורד או פאוור פוינט?
וורד קפוארה או מחול?
אפחד מהם דוּש או אמבטיה?
אמבטיהההה
או דוש עם מראה ממול
כינור או פסנתר?
פסנתר צעיף או כפפות?
כפפות כובע טמבל או מצחיה?
טמבללל
פורים או חנוכה?
פורים, דהההה סבון או שמפו?
מרכך דיאודורנט או בושם?
דיאורדורנט ארה"ב או בלגיה
בלגיה

../images/Emo29.gifהתשובה לשאלון שלך מתוק:

שחור או לבן?שחור רוק או פופ?רוק מוזיקה: אנגלי או עברי?אנגלי חתול או כלב?כלב סתם שתיהם עגיל בגבה או בטבור?לבנים בגבה לבנות בטבור שרשרת או טבעת?שרשרת ארז או ירון (ממשחק החיים)?איו לי מושג מי הם שתייה או אוכל?שתיה וניל או שוקו?שוקו עננים או כוכבים?כוכבים ירח או שמש?ירח(זה היה ברור-תראה איך קוראים לי...) ורוד או כחול?כחול קרטיב או גלידה?גלידה להוציא לשון או להרים גבה?להוציא לשון... קור או חום?חום ג'ינס או קורדרוי?דגמח אבל מבין שניהם-ג'ינס עגול או מרובע?עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל?כדורגל שלג או חמסין?שלג צחוק או בכי?צחוק מחשב או טלוויזיה?טלויזיה תפוז או בננה?תפוז גשר או משקפיים?גשר-הוא ירד בסופו של דבר...(כן יש לי גשר...) מתמטיקה או מדעים?אף-אחד טוב אז מדעים אש או גשם?גשם שקיעה או זריחה?זריחה צדפה או שבלול?שבלול בלונדיני או שחורדיני?שחור,ברור בנות או בנים?בנים וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול?מחול דוּש או אמבטיה?אמבטיה כינור או פסנתר?אף אחד צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? אם כבר אז...אף-אחד!!! פורים או חנוכה?פורים-פחות אוכל ופחות משפחה... סבון או שמפו?שמפו דיאודורנט או בושם? דיאודורנט ארה"ב או בלגיה?לא יודעת?ארה"ב?...? תהנה...

למעלה