שירשור לינקים

amirze

New member
שכחתם את האתר הישראלי לסידרה?!?

נעלבתי :( www.alias.up.co.il וטיפלתי בשבילכם בכל הפופאפים חוץ משל up כי אם אני יבטל הם יסגרו לי תחשבון... אגב האתר נמצא על שרת ישראלי מהיר (בתשלום כמובן)... אבל אני די לא יודע אם להמשיך להשקיע ולהוסיף תעונה השניה והשלישית כי אני לא רואה שנכנסים כמעט...

amirze

New member
המשך

בתשלום הכוונה שהשרת עולה כסף כן, לא התכוונתי שהשימוש באתר, למי שלא הבין... ואגב, לא היה מגיע לאתר שיוסיפו אותו לקישורים? ולעמוד הראשי של הקהילה? בכל זאת זה האתר הישראלי הראשון והיחיד לזהות בדויה!

dress n glasses

New member
ודאי שכן

אני אישית עדין לא הצצתי בכל הלינקים מחכה שגברת מנהלת
תרכז הכל בקטגורית הלינקים שנמצאת בהכנה ואז יהיה הרבה יותר נוח ונעים. ואת האתר שלך בוודאי שכולנו מכירים ומגיע לו מקום של כבוד.

inbal145

New member
ממש לא שכחנו... לא אני!../images/Emo24.gif

הרבה זמן כבר חיכיתי שתיכנס! פשוט לא רציתי לפתוח שרשור חדש בשביל זה
אני נכנסת הרבה לאתר... חבל שתוריד אותו וההפך-לדעתי צריך לפרסם אותו כמה שיותר! יש לי אתר שאני בונה ושמתי בו קישור גם לאתר שלך :) תמשיך להוסיף עוד! אל תתייאש חמודי....

amirze

New member
אוקיי אז קודם תודה רבה

לכולם, לפחות עכשיו אני יודע שאנשים גולשים בו ונהנים ממנו! אם כך אני מאמין שבימים הקרובים אני אעלה מידע כללי על פרקי העונה השניה והשלישית...

inbal145

New member
שכחתי להוסיף-

ורק עכשיו חזרתי לפורום... חבל רק שהתמונות, חלק מהתקצירים וההורדות לא זמינים עוד מפתיחת האתר.

amirze

New member
בקשר לתקצירים אמרתי לכם...

אם אתם מעוניינים לעזור להשלים - סבבה, אבל אני לא יכול לכתוב עכשיו תקצירים ל 2 וחצי עונות שכבר שודרו... אני פשוט יתחיל מעונה 3 או הפרקים הנוכחיים....

קרלוצה

New member
לא שכחנו, זה הזמן שכולם יוסיפו....

לינקים, זה העיניין בשירשור הזה שגם את תוסיפי אתרים שלא רשומים

למעלה