יאפ...מן הסתם... ליכם, בשבילך.
ה הדרומית New member 6/4/03 #10 שלום ראדי../images/Emo80.gif מקווה שתהנה פה הפורום ברגעים אלה ממש קצת ריק מהסיבה הפשוטה שבני הנוער לומדים (אני התעוררתי לפני שעה) אה ואני מישל, בת 18 מבאר שבע.
שלום ראדי../images/Emo80.gif מקווה שתהנה פה הפורום ברגעים אלה ממש קצת ריק מהסיבה הפשוטה שבני הנוער לומדים (אני התעוררתי לפני שעה) אה ואני מישל, בת 18 מבאר שבע.
ח חשטפית New member 6/4/03 #12 אני סיימתי ללמוד היום!!!../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif 12 שנות לימוד חלפו להן...איזה כיף!!! עכשיו נשארו להן רק המתכונות והבגרויות...
אני סיימתי ללמוד היום!!!../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif 12 שנות לימוד חלפו להן...איזה כיף!!! עכשיו נשארו להן רק המתכונות והבגרויות...
ה הדרומית New member 6/4/03 #13 גמני סיימתי../images/Emo80.gif עקרונית מחר מסיימים. אבל מי הולך לביצפר? ובטח יהיו גם כמה ימים מרוכזים
גמני סיימתי../images/Emo80.gif עקרונית מחר מסיימים. אבל מי הולך לביצפר? ובטח יהיו גם כמה ימים מרוכזים
ש שווושית New member 6/4/03 #14 ../images/Emo161.gif ברוכה הבאה!!!!! )))) יש מחר שביתה...... אבל יש ימים מרוכזים! אוףף.... בכל מקרה ברוך הבא!
../images/Emo161.gif ברוכה הבאה!!!!! )))) יש מחר שביתה...... אבל יש ימים מרוכזים! אוףף.... בכל מקרה ברוך הבא!
ש שובה של הנרגילה New member 6/4/03 #22 ווווווווווווווואאאאייי סוף סוף! 12 שנות כלא ואני יוצא לחופשי! עכשיו כל מה שנשאר זה להתגייס לצחנים והכל יהיה בסדר!
ווווווווווווווואאאאייי סוף סוף! 12 שנות כלא ואני יוצא לחופשי! עכשיו כל מה שנשאר זה להתגייס לצחנים והכל יהיה בסדר!
E EverMan New member 6/4/03 #26 צנחנים ? אז אולי אני אעשה את הטירונות איתך ב669 רק צריך להעלות פרופיל ולהתקבל לשם קודם
E EverMan New member 6/4/03 #28 זימון יש לי , ביולי. אני עכשיו על פרופיל 82 בגלל אלרגיה שלא משפיעה עליי לחלוטין ... אני רוצה להעלות.
Ƒ ƒire New member 6/4/03 #29 איך יכול להיות לך יום סיירות עם 82 יום סיירות שולחים רק לפרופיל 97 ( ) .. אה שנייה אתה חריג כאילו ?
Ƒ ƒire New member 6/4/03 #33 שיט זרקתי אותו (היה לי כבר). אבל זה 100% רק ל97 אני אומר לך אלא אם אישרו לך "חריג".
E EverMan New member 6/4/03 #37 לא אישרו לי חריג , יש לי קב"א בשמיים ואין לי סניף פוסל , ודפ"ר טוב אתה לא צריך חריג , אתה פשוט צריך שלא יהיה לך סעיף פוסל. הדבר היחיד שפרופיל 82 מונע ממך זה 669 וטייס. (אולי גם מטכ"ל)
לא אישרו לי חריג , יש לי קב"א בשמיים ואין לי סניף פוסל , ודפ"ר טוב אתה לא צריך חריג , אתה פשוט צריך שלא יהיה לך סעיף פוסל. הדבר היחיד שפרופיל 82 מונע ממך זה 669 וטייס. (אולי גם מטכ"ל)