• •ExtraordinarY GirL• New member 25/9/05 #31 ../images/Emo99.gifש של שלי../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif כי הוא לחלוטין גררררררררררררררר!
H Hip Hop star New member 25/9/05 #35 כי הוא לחלוטין מפחיד!../images/Emo2.gif מזכיר לי את דיויד מסיפמל....ף
• •ExtraordinarY GirL• New member 25/9/05 #52 הוא לא מפחיד!../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif הוא גרררררררררררררר!
R Rowdy Girl New member 25/9/05 #50 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif כולם עושים בגלל השיער שלו... שהוא זוהר אנ'לא מבינה מה רע בשיער הזה...
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif כולם עושים בגלל השיער שלו... שהוא זוהר אנ'לא מבינה מה רע בשיער הזה...
• •ExtraordinarY GirL• New member 25/9/05 #53 ../images/Emo45.gifהשיער שלו מדהים!../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif אני ממש אהבתי אותו!
R Rowdy Girl New member 25/9/05 #55 תחשבו על זה שאם היה לו שיער חום לא היינו מביעות עליו דעה אפילו... הוא היה נראה כזה.... רגיל מה שמשך את כולנו [או זה שהסיט נגדו...] זה השיער הסופר שקסי שלו
תחשבו על זה שאם היה לו שיער חום לא היינו מביעות עליו דעה אפילו... הוא היה נראה כזה.... רגיל מה שמשך את כולנו [או זה שהסיט נגדו...] זה השיער הסופר שקסי שלו
B bustedit New member 26/9/05 #66 יש בזה משו.. בתכלסס השיער שלו לא נורא כ"כ.. אבל הצבע! פשוט מחריד נראה כאילו הוא ישב שעות בחוץ והשיער שלו נהיה דהוי מהשמש
יש בזה משו.. בתכלסס השיער שלו לא נורא כ"כ.. אבל הצבע! פשוט מחריד נראה כאילו הוא ישב שעות בחוץ והשיער שלו נהיה דהוי מהשמש