אמריקן אידיוט
-

ראיתי את זה כבר...../images/Emo163.gif

אוי אלוהים כמה שזה מזוויע. כאילו, והיא אפילו לא אמריקאית! ו.. זה פתטי. זו המילה. פתטי.

ADCMAN

New member
זה לא קשור לזה שהיא לא אמריקאית

גם לי יצא לא מעט פעם לשיר את England של Adicts ולמרות שהמילים פה מעוד טובות הם די קשורים לאנגליה, אבל אני בכל זאת מזדהה איתם

שירלי54

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gif../images/Emo157.gifאבל אתה לא שר את

זה בהופעה מול המון מעריצים.... וההופעה מצולמת... וזה מצהיר כזה על כוונות...לא יודעת איך להגדיר... גמאני מזמזמת ת'שיר הזה אבל זה לא אותו דבר

ADCMAN

New member
ואם הייתי עושה קאבר לשיר?

אני נורא מזדהה עם שיר שהמילים שלו הם I dont wanna die for England i dont wanna die at all... אני מזדהה עם המילים, למרות שאני לא גר באנגליה(למרות שזה די רלוונטי לארץ) ואם אני אשיר את זה בהופעה, זה יהיה אותו דבר ואת יודעת מה, לא צריכים להיות אמריקאים כדי לשיר את השיר הזה, תאמת, זה שיר לשונאי אמריקה, ואני שונא את אמריקה וגם אבריל שונאת אותם, אז מותר לנו לשיר

שירלי54

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gif../images/Emo157.gifבוא לא נריב עלזה

בכולופן- אוריל שרה את זה, יש כאלה שחושבים שזה מקסים ויש כאלה *אהמ**אהמ* שחושבים שזה מזעזע...

ADCMAN

New member
אני לא חושב שזה מזעזע......

אני חושב שזה זוועה. השיר הזה בכלל לא מתאים לקול שלה, והיא לא יודעת איך לשיר את זה...

שירלי54

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gif../images/Emo157.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifצודק../images/Emo70.gif

והיא לא יודעת לשיר כלום, לא רק את זה..

מחריד,../images/Emo5.gif זוועתי, מה זהההה?!

גועל נפש! איזה זיופים! היא הורסת את השיר

healing drug

New member
חיחיחי../images/Emo6.gif

אוחח אני פשוט לא סובלת אותה- מי אמר פה משו זבריל (משו כזה) הוא פשוט גאון...ברצינות עכשיו בזה אני ישתמש!

yoseflotz

New member
כע אני אמרתי ../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

אני? גאון? מפיתום...
ואמרתי זבריל זבלאבין.

BlueBeIl

New member
היא לא יותר מוצלחת זאתי

"אני שאני הכי אמיתית" חה. אבל הכפתורים חביבים

sk8er girl 26

New member
וואי כמה היא העתיקה........

איך אברילושקה הייתה יכולה לעשות דבר כזה??

Pink Pig

New member
אני אני! כרדיט מגיע לי! ../images/Emo41.gif

שלום, אני האחות הגדולה והשולטת של מר ארז וולך, האתר הנדון הינו חומר שאני, כן כן, אני ורק אני מצאתי עשיתי ועבדתי! הכרדיטים לפה! goddbye

למעלה