אמריקן אידיוט
-

תודה, ונכון שאני שולט, אבל....

אני חייב להגיד, שבפאנק אחותי יותר שולטת... היא זאת שעזרה לי להיכנס לעולם הפאנק (העולם שמעבר לגרין דיי...)... אז מגיע לה פול קרדיט

ADCMAN

New member
אם היא

שומעת בד רליג'ן או משכב בהמה, מגיעה לה

healing drug

New member
אתה שומע את רוב הלהקות שאני שומעת

ממה שעד עכשיו רשמת ואני מסיקה שיש לך טעם מעולה במוזיקה (כמו שילי)... Bad Religion- יש להם כאלו שירים יפים...

ADCMAN

New member
אני שומע יותר מרוב הלהקות שאת

שומעת... וכן, בד רליג'ן להקה מעולה, אחת הלהקות האהובות עליי

healing drug

New member
בסדר לא אמרתי שאתה לא מכיר להקות

רק אמרתי שיש לך טעם טוב במוזיקה...דומה לשלי...

ADCMAN

New member
לא יודע אם הוא דומה לשלי,

אבל אם שלך דומה לשלי, סחתיין עליך

A Tired Sole

New member
בד ריליג'ן?

בד ריליג'ן לדעתי היא סתם עוד להקה של אימו קידס... זה לדעתי.. אבל אם תם אוהבים את גרין דיי, מתאים לכם לאהוב אותך.

ADCMAN

New member
אימו קידס? עלק...

בד רליג'ן זה הדבר, אני שונא אימו, ואת המוזיקה הדביקה שלהם, וסלח לי, באד רליג'ן אפילו לא קרובים לאימו. הם מלודיק הארדקור. בכלל הנושאים שלהם בכלל לא קרובים לנושאים של אימו. אפס.

BlueBeIl

New member
הממ

למרות שאני מסכימה איתך שאבריל טיפשה, שאבריל גרועה ושאבריל מעצבנת, בקטע של שקרנית..... תראי, נכון שהיא שחררה הצהרות כמו "אני שונאת איפור" "אני לא שמה כלום על השיער שלי" ו"יכלתי להיות יותר טובה מבריטני ספירס כי אני יותר כוסית אבל אני לא אחשוף את הגוף שלי" ואחר כך הלכה ועשתה, אבל זה לא נובע מזה שהיא שקרנית... זה נובע מזה שהיא הייתה ילדה קטנה עם המון attitude, שלא ממש עשתה חשבון על מה היא אומרת, אז הרשתה לעצמה להגיד מה שעלה לה בראש באותו זמן ונשמע לה קשוח ומגניב. לאט לאט היא התבגרה והשתנתה. אני יודעת מניסיון אישי שלי ששבוע אחד יכלת לשמוע אותי אומרת "איכס הקילרז! זה כמו טראנסים!" ופתאום השיר תפס אותי וממש אהבתי אותם. וזה ככה עם כולם... הרבה פעמים ממהרים לשחרר הצהרות ואחר כך משנים את הדיעה, או את האופי ואת מה שאוהבים... למרבה המזל שלנו ההצהרות שלנו לא מצוטטות בעיתונים, אצל אבריל זה לא ככה. אז כן, היא פוזרית, היא מתלהבת, היא לא יודעת לשיר והלהקה שלה לא יודעת לנגן, והיא מעמידה פנים שהיא נוסעת בסקייט מנגנת בגיטרה ועוד כל מיני דברים שהם "פאנק" כשהיא לא, אבל להתפס להצהרות "אני בחיים לא אלבש חצאית" או "אני לא אצבע לבלונד כמו בריטני ספירס" זה קטנוני. היא חשבה שלהיות טומבוי פאנקיסטית זה מגניב ורצתה ליצור דימוי כזה אז היא אמרה הרבה שטויות, אבל לאט לאט היא מתבגרת... וזה מגוחך להגיד לה לא ללבוש חצאית אם היא רוצה רק כי לפני שנתיים היא אמרה שהיא לא תלבש. אבל התצלומים המקבילים שלה ושל איימי לי מאוד משעשעים אני חייבת לציין

ADCMAN

New member
אוף איתך

זה הפסיק לי באמצע את Train in vain של הקלאש בשביל הזבל הזאתי, אני נורא כועס!

רונוש3

New member
זה פשוט דוחה...

היא הורסת את השיר ככה!!!!!... מישהו יודע מה גרין דיי אומרים על זה..?

אוף

זה לא עולה..אני רוצה לראות את זה....עם כל התגובות...חחח... אם מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד שיכתוב לי בבקשה..

darklighter

New member
בעעעעעעעעעעעע../images/Emo5.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

זו כזו גירסא גרועה!!! יש איזה מיליון אנשים לאו דווקא זמרים שיכולים לשיר את זה יותר טוב ממנה... וכל הקפיצות... פשוט מחליא
מילא שהזבריל הזאת שרה שירים גרועים משלה...אבל להרוס שירים טובים של אחרים?????
ודרך אגב הבלוג אנטי-לאבין פשוט אדיר!!!!!!!!!

או...

תגידו רק לכם זה עובד איטי? כי כשאני משמיעה את זה זה נשמע כאילו יש לה קול של גבר O.O והלהקה שלה גרועה...

koskos2

New member
אני אוהבת את אבריל

לא אובססית אבל זה ממש דוחה...

למעלה