זה עושה לי שמח
N N1ce guy New member 9/10/05 #19 זה עושה לי שמח ../images/Emo128.gif אני אמשיך להצביע נגדו עד שהוא יירד! סתם שיר.
S sunshiner New member 10/10/05 #30 ../images/Emo128.gif בכיף (אי אפשר לומר שאני לא נאמן לעצמי). מיאו.
פ פ ר פ ר ב ק ו פ ס א New member 11/10/05 #31 ../images/Emo128.gif מה לאכול.. אה כן, ואני חדשה- קוראת כאן כבר די מזמן אז החלטתי גם להגיב קצת.
T The dark side of me New member 11/10/05 #33 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif למה הורדת את מה לאכול?? שיר טוב! בכל אופן תני פרטים.. בת כמה את? איפה את גרה? תחביבים? וכדומה..
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif למה הורדת את מה לאכול?? שיר טוב! בכל אופן תני פרטים.. בת כמה את? איפה את גרה? תחביבים? וכדומה..
פ פ ר פ ר ב ק ו פ ס א New member 12/10/05 #35 מממ.. כי מבחינתי הוא עדיין פחות טוב מהשאר- חוצמזה שהורדתם דווקא שירים די מוצלחים (היום שלנו.. אהממ..). והנה לכם פרטים- אני עוד מעט בת 17, ב"ש ( ).. חיה על מוזיקה והרבה ממנה.. (אינפקציה, בין השאר) חוצמזה אפשר למצוא את שאר ה'תחביבים' בפרטים שלי.
מממ.. כי מבחינתי הוא עדיין פחות טוב מהשאר- חוצמזה שהורדתם דווקא שירים די מוצלחים (היום שלנו.. אהממ..). והנה לכם פרטים- אני עוד מעט בת 17, ב"ש ( ).. חיה על מוזיקה והרבה ממנה.. (אינפקציה, בין השאר) חוצמזה אפשר למצוא את שאר ה'תחביבים' בפרטים שלי.
T The dark side of me New member 13/10/05 #38 שיהיה לך בכיף פה../images/Emo140.gif אני מדימונה שזה עוד יותר גרוע מב"ש! את באה למפגש פורום ב 20.10?
פ פ ר פ ר ב ק ו פ ס א New member 14/10/05 #39 אוי.. באסה ובקשר למפגש, נראה כבר- זה לא שאני מכירה כאן אנשים כבר.. אני חדשה וזה.. ככה ש.. נראה כבר. ד"א- תודה! :]
אוי.. באסה ובקשר למפגש, נראה כבר- זה לא שאני מכירה כאן אנשים כבר.. אני חדשה וזה.. ככה ש.. נראה כבר. ד"א- תודה! :]