שיר מדהים
מ מיסטר זנגביל New member 19/4/07 #23 זה לא שאני חושב ש- SOLA זה השיר הכי טוב באלבום או משו כזה... פשוט יש כמה שירים יותר גרועים ממנו!
M matan warrior prince New member 19/4/07 #22 חן לא מצביעה. את לא חושבת שעשיתי לה שטיפות מוח שגם היא תשאיר את סולה? אבל היא אמרה בפירוש שהיא לא משתתפת בזה.. קשה לה מדי *חש העורך דין שלה *
חן לא מצביעה. את לא חושבת שעשיתי לה שטיפות מוח שגם היא תשאיר את סולה? אבל היא אמרה בפירוש שהיא לא משתתפת בזה.. קשה לה מדי *חש העורך דין שלה *
W West Doll New member 20/4/07 #26 ../images/Emo6.gif ממתי אני מקשיבה לך? אני עושה מה שבא לי עורך דין לפחות כסף אתה לא לוקח לי אני עדיין חייבת שלושים שקל לחברה שלי, אני מתעלמת ממנה
../images/Emo6.gif ממתי אני מקשיבה לך? אני עושה מה שבא לי עורך דין לפחות כסף אתה לא לוקח לי אני עדיין חייבת שלושים שקל לחברה שלי, אני מתעלמת ממנה
W West Doll New member 20/4/07 #25 זה משחק אכזרי../images/Emo7.gif איך יש לכם לב לעשות את זה? סתם, אני פשוט לא יודעת מה להוציא.. חכי שישארו רק איזה חמש-שש שירים אז אני אתחיל להעיף פה שירים
זה משחק אכזרי../images/Emo7.gif איך יש לכם לב לעשות את זה? סתם, אני פשוט לא יודעת מה להוציא.. חכי שישארו רק איזה חמש-שש שירים אז אני אתחיל להעיף פה שירים
Q QueIronia New member 20/4/07 #30 אמנם היה 6-6, אבל אני וליאת העפנו את Sola ואנחנו מנהלים את הפורום. כן, אני מודה שטעיתי בספירה... אבל בקטנה.
אמנם היה 6-6, אבל אני וליאת העפנו את Sola ואנחנו מנהלים את הפורום. כן, אני מודה שטעיתי בספירה... אבל בקטנה.