החוליה החלשה 11

sjarjar

New member
האזרח ה-1

(עברתי, ראיתי, הייתי חייב להשאיר חותם) למרות שהבחירות שלי אחרות לגמרי.

MikMercury

New member
הממ... אתה מוזמן לפרט ../images/Emo27.gif

אני זוכרת את שראיתי את החתימה שלך בפורום אחר לפני די הרבה זמן. אוהבת אותה מאוד. מאוד. אפשר להצטרף לעמותה?

sjarjar

New member
אפשר ואף רצוי

ובהקשר זה, דיברתי עם ה-ש"ש בהופעה האחרונה שלו שראיתי בחיפה, והוא אמר שיש סיכוי שייצא דיסק כזה.... וההעדפות שלי ל'עיר' (הטובים בעיני): קודם כל ובראש ובראשונה new age woman. יצירה נפלאה שעושה כבוד לאחד הג'אגלונרים הגדולים בשפה העברית, ובהחלט מסמנת את היורש. מסיבת חוף - גם בגלל הקריצה לסוף התקליט הראשון, וגם בגלל שגם פה יש איזכורים למשוררים עבריים גדולים (מעניין אם תזהו). מותק את אצלי בראש - כי אין כמו דילן, וגם שיר אמיתי מאד. אני שוקעת תפוס אותי - משעשע ותו לא.

MikMercury

New member
../images/Emo45.gif

השלושה הראשונים שהזכרת היו הראשונים שהתאהבתי בהם מהאלבום, יחד עם בעיות אישיות, בעיקר אחרי ששמעתי אותו כדואט עם רונה קינן. לגבי מסיבת חוף, הייתה לי תחושה של משהו מוכר במילים אבל לא זיהיתי משהו ספציפי. תאיר את עיני?
הש"ש אמר אחרי הופעה של "ספר השירים" שיש סיכוי טוב גם לדיסק קאברים. אני הייתי מעדיפה דיסק הופעת פסנתר שיכיל מקוריים וקאברים, כמו רוב ההופעות. ליתר דיוק, כפי שסיכמנו במשותף האדון ivis ואני: דיסק הופעה משולש ובו חלק נכבד משירי האלבומים (גם שירים שכמעט ולא מבוצעים בהופעות, *אהמ* טליה) + דגש מיוחד על אלו שלא נכנסו לאלבומים (וזכינו לשמוע רק בהופעות) + קאברים, שיכולים גם לכלול שירים מהפרויקטים המשותפים לאורך השנים. מותר לחלום, לא?

שנינה11

New member
מותר ואף רצוי../images/Emo8.gif

אני חייבת להסכים עם מה שנאמר למעלה.. מסיבת חוף ומותק הם השירים האהובים עלי.. וכן גם אני אשמח לדעת מה יש במסיבת חוף.. זהוD:

sjarjar

New member
יחיאל מוהר

האבא של עלי מוהר, שניהם שחקנים נפלאים בשפה העברית. זה שכתב את "הורה האחזות" (שזכור בעיקר בתור שיר של כוורת). אז בין יתר הדברים, הוא כתב את 'יא ירח' ללהקת הנח"ל, אי שם בשנות החמישים, ושם יש שורה: "כשחנה ויוסקה התחילו ללכת והיו לסעיף בועדת השיכון" וש"ש כתב ב'מסיבת חוף': "זוג נולד לוקח אל הצד להתלחש" המרומזות המפורשת הזו, האנדרסטייטמנט עם הקריצה...הרי זו אותה שורה בדיוק!

sjarjar

New member
דיברנו על מופע הפסנתר...

ובקשר לטליה...הממםםם...אחרי שסרב לבקשתי לבצע בהדרן ל"ספר השירים" יש לי הבטחה לביצוע בפעם הבאה. אולי תתקיים שבוע הבא במרתף.....

למעלה