החוליה החלשה 3+סיבוב חסינות 2

Double U

New member
הוא לא הבן של אלביס.

וזה וודאי. לפי האתר של קשת: ללאה, אמה הביולוגית של אסתי (שבטוחה, כאמור, שאמה אינה בחיים) יש בן מנישואים שניים, יונתן, שהופלל במעורבות בעסקת סמים בתאילנד והצליח לברוח מהכלא. כעת הוא ואמו מוכנים לעשות הכל, והכוונה לה-כ--ל על מנת לטפל במי שהכניס אותם לצרה הזו. על הכוונת שלהם: עו"ד דר' דב שליין. העלילה הולכת ומסתבכת כאשר לתמונה נכנסת האישה המסתורית וכן עו"ד עידית שליין, בתו היפיפיה של הבוס...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאז הם טעו../images/Emo4.gif

לאה אמרה לאלביס בפעם הראשונה שהם נפגשו "אפילו לא התעניינת אם התינוק הוא בן או בת"

Double U

New member
../images/Emo2.gif

חבל שאין לי נגישות לראות את הפרק הזה שוב
דבר שני. אולי אלביס חושב שזה הבן שלו אבל בעצם לאה עושה לו תרגיל[?] והיא לא מגלה לו שהבן הוא שלה מנישואים שניים.

ba r2 0 1 0

New member
גם יכול להיות...

אולי באמת היא רוצה שהוא יחשוב שזה הבן שלו כדי שיהיה לו יותר מוטיבציה לעזו לו.... אבל בכל זאת לא נראה לי...

R O O L Y

New member
אולי בגלל זה הוא עזב אותה, אהם?

(בגדר דעתי בלבד) אולי היא בגדה בו? אולי היא נכנסה להיריון ממישהו אחר? אולי בגלל זה הוא נעלב ועזב אותה? אולי? הא הא הא?

Double U

New member
נכון../images/Emo45.gif

הוא גם אמר לה: "עכשיו עם אני עם אישה שאני אוהב. אישה שלא עשתה את מה שאת עשית לי לאה". מאוד חשוד

RoieL

New member
אבל היא אמרה לאלביס

שהיא לא התחתנה שוב. הוא שאל על תינוק = הוא ידע. השאלה אם זו הפריה מתרומת זרע או הבן של אלביס.

R O O L Y

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif עידית שליין. ../images/Emo127.gif גבי. ../images/Emo9.gif

ba r2 0 1 0

New member
עדכון מצב: שוויון בין 3!!!../images/Emo2.gif../images/Emo128.gif

עדכון מצב החוליה החלשה: יש שוויון בין עומר, גבי ועו"ד עידית שליין! אז חשוב מאוד שיצביעו עוד.... אם לא, יהיה עוד שובר שוויון...! סבב חסינות: בנתיים מובילה אסתי אבל מייד אחריה ביחד נטלי וגבי... הצביעו והשפיעו!

למעלה