החוליה החלשה

../images/Emo128.gifהחוליה החלשה../images/Emo128.gif../images/Emo168.gif

כולם מכירים את משחק החוליה החלשה, ומי שלא אני יסביר: אני נותן את רשימת הדמויות העיקריות בג'רמיה ואתם רושמים את השם של מי שאתם פחות אוהבים, מי שיש לו הכי הרבה קולות כאלה, יוצא ואני כותב את הרשימה בלעדיו, כל יום או יומיים אני יגמור את ההצבעה: הרשימה: ג'רמיה קארדי לי מרקוס מיסטר סמית' ארין ליבי ת'יאו אבא של ג'רמיה איזיקיאל הבחירה שלכם

demoloc

New member
שכחת את סימס!

והדמות המיותרת היא ג'רמיה , כי הוא תקף את סימס מאחורה כמו פחדן עלוב...

Stillwater

New member
לי...

אני ממש שונאת אותו! יש לו פרצוף שדורש בוקס! הוא כזה מעצבן!

g tamir

New member
ליבי../images/Emo128.gif

ותוסיף את סימס(והוא לא בטוח ינצח).

בגלל בקשות הפורום../images/Emo168.gif

אני אוסיף את סימס, ומי שרוצה להצביע עליו כבר בסיבוב הראשון שיגיב להודעה של עצמו ושיגיד שהוא משנה את קולו לסימס

demoloc

New member
הסגנית של ג'רמיה

זו שהצילה אותו כשהכת לכדה אותו בבית שניראה כמו מלפני המוות הגדול. מי שנתנה אגרוף לחייל הביריון והפחדן אחרי שירו באידיאליסט שבינהם. וכמובן משפט המחץ שלה (אחרי המינוי לסגנית של ג'רמיה) ג'רמיה: איך את מצליחה להיות כל כך מעצבנת? ג'ינה:התעמלות , תזונה טובה ולעבוד בעבודה שאני אוהבת . היא פשוט כזו חמודה , והיא לא סתם מטומטמת , היא מצחיקה. היא הדמות הכי אהובה עליי אחריי סימס. 1)סימס 2)ג'ינה 3)מייגן

demoloc

New member
ניראה לי שיש כאן תיקו

מי יעוף , לי? או שמא ליבי? מי עוד לא הצביע?

g tamir

New member
הרשימה זמנית...(סיבוב ראשון)

הרשימה: ג'רמיה
קארדי לי
מרקוס מיסטר סמית' ארין ליבי
ת'יאו
אבא של ג'רמיה איזיקיאל ג'ינה סימס מספר ה-
מסמל את מספר ההצבעות שקיבלה הדמות השבוע... אולי כדאי לספור את כל הקולות שיצביעו וכך כשיהיה תיקו נוכל להשתמש בהם כשובר שוויון?

וואו../images/Emo168.gif

אני לא רוצה להשמע חזיר אבל אני יזמתי, לא נראה לך שאני גם ימצא פתרון ויספור את הקולות? (שוב פעם, לא רוצה להשמע חזיר אבל...)

demoloc

New member
הוא עדיין לא רושם תוצאות

זה טבלת מעקב, את התוצאות , כלומר הסופי בהחלט , אתה תקבל את הזכות. סבבה?

g tamir

New member
שים לב שזו היתה רק הצעה

ובכל מקרה אני מבקש סליחה אם התפרצתי...

למעלה