זה בסדר...
D demoloc New member 23/7/04 #23 החלטתי לשנות את ההצבעה שלי ל... (*רעש דרמטי של תופים....*) לי! , גם אותי הוא מרגיז , הוא צבוע , פעם עם הר הרעם , פעם עם ולהלה , ואז בחזרה ע הר הרעם.
החלטתי לשנות את ההצבעה שלי ל... (*רעש דרמטי של תופים....*) לי! , גם אותי הוא מרגיז , הוא צבוע , פעם עם הר הרעם , פעם עם ולהלה , ואז בחזרה ע הר הרעם.
G g tamir New member 23/7/04 #24 זו רמאות.... אני חושב שצריכים עכשיו כל האנשים להצביע מחדש ותהיה אפשרות להצביע רק ל"לי או ליבי או ת'יאו".
זו רמאות.... אני חושב שצריכים עכשיו כל האנשים להצביע מחדש ותהיה אפשרות להצביע רק ל"לי או ליבי או ת'יאו".
D demoloc New member 23/7/04 #25 ניתן למארגן השירשור להחליט אם אני מרמה. וגם אם הפיתרון שלך יתקבל אז אני משנה את הקול ללי
D demoloc New member 23/7/04 #26 תסתכל שוב! מילא לפי הפתתרון שלך כולם רשאים להצביא לאחד משלושתם , וחוץ ממני , זה מה שכולם עשו. אז אם הצבעה חוזרת אז יש את אותה תוצאה חוץ משלי. מה שאומר שלי קיבל . ורבותיי (וגבירותיי) 3 פסילות והוא בחוץ
תסתכל שוב! מילא לפי הפתתרון שלך כולם רשאים להצביא לאחד משלושתם , וחוץ ממני , זה מה שכולם עשו. אז אם הצבעה חוזרת אז יש את אותה תוצאה חוץ משלי. מה שאומר שלי קיבל . ורבותיי (וגבירותיי) 3 פסילות והוא בחוץ
S Stillwater New member 23/7/04 #28 כן, כן תמשיכו לריב, זה סקסי!../images/Emo99.gif לא...סתם חשבתי שזה יצור כאן את השירשור הכי ארוך בתולדות הפורום! אבל עזבו...
כן, כן תמשיכו לריב, זה סקסי!../images/Emo99.gif לא...סתם חשבתי שזה יצור כאן את השירשור הכי ארוך בתולדות הפורום! אבל עזבו...
D demoloc New member 24/7/04 #30 חחח...אולי זה יהפוך לנושא (נושא כלומר שאחרי כמה תגובות זה הופך את זה במקום לשישור למשהו שלוחצים עליו מגיעים לדף של השירשור , איך שלא קוראים לזה) השני בפורום! (זה נשמע כזה עלוב...., אבל היי , יחסית לפורום שהTHEME שלו מת כבר (מת בטרם עת אם אפשר לומר) אני שורדים לא רע..)
חחח...אולי זה יהפוך לנושא (נושא כלומר שאחרי כמה תגובות זה הופך את זה במקום לשישור למשהו שלוחצים עליו מגיעים לדף של השירשור , איך שלא קוראים לזה) השני בפורום! (זה נשמע כזה עלוב...., אבל היי , יחסית לפורום שהTHEME שלו מת כבר (מת בטרם עת אם אפשר לומר) אני שורדים לא רע..)
ר רוס ומוניקה גלר New member 24/7/04 #32 ובדיוק בגלל זה../images/Emo168.gif אני יפתח עכשיו את הסיבוב השני