החוליה החלשה

.....

זאת שחברה שלו מתה ע"י סטפן שהוביל את כל המרד בפרל ושבגללו אלנה הייה צריכה לתת לסטפן את הדם שלה ובגלל זה סטפן התחרפן

morani871

New member
../images/Emo58.gif ספוילר מעליי

שכותבים מידע על פרקים שעדיין לא שודרו בארץ תסמני שיש ספוילר בכותרת ההודעה.

morani871

New member
קוראים לי מורן ../images/Emo13.gif

חח.. לא נורא, קראתי שאת חדשה בזה. אז לפעם הבאה תסמני שיש ספוילר בהודעה, בהוט הגיעו לפרק 7, אז כל מידע על הפרקים האלו את יכולה לכתוב בלי סימון של "ספוילר". וכן, ראיתי את כל העונה כמה פעמים..

אופס

יש לי מין הרגל לראות התחלה של מילה וישר לנחש את ההמשך XDXDXDXD ד"א שם יפה לאח שלי קוראים ככה איזה חלקים את הכי אוהבת בעונה?

morani871

New member
חח.. לא נורא.. ../images/Emo13.gif

יש הרבה קטעים יפים בעונה, אבל בעיקר את כל הקטעים עם דיימון

חחחחחחח

אני מבינה שאת מעדיפה את דיימון אני אוהבת אותו רק מהחלק שהוא ניהיה נחמד אבל גם כתבתי הרבה ציטוטים מש\צחיקים מתוך הסדרה והוא מופע ברוב אין הוא פשוט דמות מצחיקה

morani871

New member
חחחח.. אני כזאת שקופה??

אני מתה על דיימון,. אני שנאתי אותו בהתחלה אבל אחרי פרק 10 פשוט התאהבתי בו.. הוא דמות כל כך מצחיקה ושעכשיו אני רואה את העונה מהתחלה, שכחתי כבר ששנאתי אותו בהתחלה... והמשפטים שלו כל כך מצחיקים.. אוהבת את החוש הומור שלו
sense of damon humor.....חחחח....

ספויילר (רואה למדתי XD)

כי אין מה לעשות המסע שלו עם אלנה בג'ורג'יה כזה מצחיק וחמוד שהוא לא הפנט אותה וגם אני שראיתי מחדש את העונה שוב אני כזה אומרת לעצמי עוד מעט הוא יהיה שוב דיימון הסקסי והחמוד למרות שעל קטעים שאני לא אוהבת כמ מי שהוא הורג אנשים דילגתי בגלל שלא רציי לראות שהו שני לא אוהבת ובגלל זה יהיה לי את החוק 72 דקת הזה

morani871

New member
יפה...../images/Emo58.gif

יש גם את הסמיילי הזה, יותר חמוד...
אני מאוד אהבתי את הקטע של דיימון ואלנה בג'ורג'יה, והא כל כך דאג לה אחרי התאונה וראו שהם נהנו ביחד למרות היריבות... ויש עוד הרבה קטעים יפים שלהם ביחד, כמו הקטע שאלנה מנסה לשכנע את דיימון שהיא תעזור לו אחרי שהיא שיקרה לו בפרק לפני ואז היא הורידה את השרשרת וביקשה ממנו שישאל אותה עכשיו אם היא דוברת אמת... ובסוף הוא אמר שהוא מאמין לה.. הוא כזה חמודדד...
וכמובן אהבתי את קטע הריקוד שלהם, ואת הפרק שדיימון ואלנה מצילים את סטפן מהרעים... כל זמן שאין לי מה לעשות אני מתחילה לראות את קטעים שאני אוהבת.. ואני הורדתי את כל העונה למחשב אז אין לי את הבעיה של ה- 72 דקות...

morani871

New member
../images/Emo58.gif

ערפד רע שהיה כלוא בקבר משנת 1864 שהתעלל בסטפן כנקמה.

פנדורה5

New member
אוקיי אז...

דיימון- הוא היה מניאק סידרתי ואף על פי שהוא קצת כיפר על זה בסוף הפרק אני עדיין הייתי רוצה לתקוע לו יתד בתחת, זה כל כך פגע בג'רמי
.
אלנה- ראוי לציין שהיא לא פרצה בצרחות אל כל העיירה על זה שיש שם ערפדים, היא נשארה רגועה יחסית למישהי שגילתה שחבר שלה ערפד, שאחיו הפך את החברה של אחיה לערפד ושהחבר שלה שיפד אותה כדי שלא תנשוך אותה.

פנדורה5

New member
כן אבל די ברור שהם (ספויילר?)

זוג גם אם הם לא ביחד ואני יודעת מפורום הערפדים שהם עוד יהיו יחד אז אני מתייחסת אליהם כבר כאל זוג. וכן אני צופה בקצב של הוט. אבל ספויילרים לא מפריעים לי.

פנדורה5

New member
ספויילר?

ממה שהבנתי הם די בילתי נפרדים אז אני חושבת שהם יחזרו די מהר. אבל כן אשמח אם תגידי לי.

למעלה