מה יש לכולכם מ'מחדל'? X_X כל היום שיגעו אותי בכיתה ממחדלים..
T The Young Amyrlin New member 19/3/06 #34 ../images/Emo128.gifהאנסי;[ קולות נקיים לוקחים, אפילו שאני מתה על האנסי.
M Musta Susi New member 20/3/06 #47 זו הייתה בחירה קשה מאוד ונקובת דמים הקול של טוני נקי, צלול וגבוה, מתאים מאוד לליריקה והלחן. אבל הקול של האנסי מיוחד כל כך וכמוהו - אין! פשוט יפה מדי, לא גבוה מדי ולא נמוך מדי... אז טוני .
זו הייתה בחירה קשה מאוד ונקובת דמים הקול של טוני נקי, צלול וגבוה, מתאים מאוד לליריקה והלחן. אבל הקול של האנסי מיוחד כל כך וכמוהו - אין! פשוט יפה מדי, לא גבוה מדי ולא נמוך מדי... אז טוני .
I IJohnYI New member 20/3/06 #52 ../images/Emo128.gif טוני ../images/Emo7.gif למרות שאני מת עליו.. הוא יותר מדי דוד ד'אור לפעמים..
T The legendary DuDe New member 20/3/06 #54 I believe Tony go BYE BYE and I believe what we call the game, is more then just a handful of pain
פ פונצית גירל האמיתית New member 20/3/06 #57 גם אני../images/Emo7.gif דיי לא גונבת לך את החולצה יותר. מהיום אני גונבת רק לאנשים טובים כמו ניר
I IJohnYI New member 21/3/06 #59 זה לא שיש משהו נגדו.. הוא סוס, אבל.. אני יותר אוהב קול עמוק ומגניב. (אבל תכל'ס, סונטה יותר טובים מבליינד.. הרבה יותר )
זה לא שיש משהו נגדו.. הוא סוס, אבל.. אני יותר אוהב קול עמוק ומגניב. (אבל תכל'ס, סונטה יותר טובים מבליינד.. הרבה יותר )