אבל אבל, למה טאריה? היא שרה כ"כ טוב.
T The legendary DuDe New member 26/3/06 #48 צב, אני אוהב אותך. אני יודע שאתה לא סובל אותי, אבל אני מעריך אותך על זה.
ט טלוב New member 26/3/06 #66 למה לא סובל אותך? :X חוצמזה שייבשת אותי היום.. :\ (אתה מניאק אתה מניאק) -אתה פסדר
T The legendary DuDe New member 26/3/06 #68 מתי ייבשתי אותך היום? לא ראיתי אותך היום, זתומרת, ראיתי, אבל הרבצתי ליועד
G genz New member 26/3/06 #52 ../images/Emo128.gif טאריה ברצינות, אפילו אני יודע שהאנסי הוא הדבר הכי טוב ברשימה הזאת!
I IJohnYI New member 26/3/06 #54 ../images/Emo128.gif טאריה ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif כוסית, אבל שונא נקבות ששרות..
../images/Emo128.gif טאריה ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif כוסית, אבל שונא נקבות ששרות..
B Blade Of Fire New member 26/3/06 #55 שונא כשאנשים אומרים את זה מה שונא נקבות ששרות? מה רע בנקבות ששרות? אני שמעתי סולניות עם יותר עוצמה מאשר כמה סולנים ששמעתי....
שונא כשאנשים אומרים את זה מה שונא נקבות ששרות? מה רע בנקבות ששרות? אני שמעתי סולניות עם יותר עוצמה מאשר כמה סולנים ששמעתי....
T The legendary DuDe New member 26/3/06 #56 תרגעו! הוא פשוט לא אוהב את זה הוא לא אמר שהיא שרה גרוע אל שאין לה קול טוב או שנקבות צריכות לעשות קפה ולא לשיר! הוא פשוט אמר שהוא לא אוהב את זה, ג'יזס.
תרגעו! הוא פשוט לא אוהב את זה הוא לא אמר שהיא שרה גרוע אל שאין לה קול טוב או שנקבות צריכות לעשות קפה ולא לשיר! הוא פשוט אמר שהוא לא אוהב את זה, ג'יזס.
I IJohnYI New member 26/3/06 #62 אני שובניסט.. ו.. סתם, פשוט קול של נשים מעורר בי אנטגוניזם מסויים.. ל'דע למה.. פשוט מפריע לי לשמוע בנות ששרות
אני שובניסט.. ו.. סתם, פשוט קול של נשים מעורר בי אנטגוניזם מסויים.. ל'דע למה.. פשוט מפריע לי לשמוע בנות ששרות
T The legendary DuDe New member 26/3/06 #67 לגיטימי לגמרי, אני איתך, עידן היה ל א בסדר שהוא אומר שהוא שונא כשאומרים את זה, ומה כבר אמרת? שאתה שונא נקבות ששרות, עזוב שטויות, אתה בסדר אתה.
לגיטימי לגמרי, אני איתך, עידן היה ל א בסדר שהוא אומר שהוא שונא כשאומרים את זה, ומה כבר אמרת? שאתה שונא נקבות ששרות, עזוב שטויות, אתה בסדר אתה.