Too Close For Comfort
M m i c k e y 15 New member 13/4/06 #20 גם לדעתי..חח כל הזמן שאני מעבירה לשיר הזה..אני די מדלגת..כי הוא לא ממש כמו האחרים הוא ממש שונה..
B bustedit New member 14/4/06 #24 אפשר אפשר.. אין לו קצב, הוא לא מעניין ולא כיף לשיר אותו.. לא התחברתי אליו בכלל
M m i c k e y 15 New member 14/4/06 #26 ../images/Emo45.gif באמת אי אפשר ממש לשיר איתו וכזה להנות שאת שרה איתו..חח כמו אחרים.. גם אני פחות התחברתי אליו..
../images/Emo45.gif באמת אי אפשר ממש לשיר איתו וכזה להנות שאת שרה איתו..חח כמו אחרים.. גם אני פחות התחברתי אליו..
M McflyRule New member 14/4/06 #27 לכל מוזיקה יש קצב.. דווקא שיר ממש יפה.. אני אוהבת אותו חוץ מזה שדאגי שר שם אז למי איכפת מהשיר???
M m i c k e y 15 New member 14/4/06 #30 אה..חח חשבתי שהוא שר כאילו איזה שור ה..אבל הוא ברקע..ולא ממש שומעים..חח וכן יש קצב..
B bustedit New member 14/4/06 #37 איןןן קצב יענו.. יש.. כי חייבים להלחין אותו איכשהו אבל התכוונתי שאין ממש קצב כאילו מעניין אלא סתם ליווי מעצבן של גיטרה
איןןן קצב יענו.. יש.. כי חייבים להלחין אותו איכשהו אבל התכוונתי שאין ממש קצב כאילו מעניין אלא סתם ליווי מעצבן של גיטרה
M m i c k e y 15 New member 14/4/06 #31 חח באמת? הלוואי והייתה לי גיטרה.. או תופים..אוףף אני מתכננת שיקנו לי...
M m i c k e y 15 New member 14/4/06 #36 יאאאא תופיםםם אבא שלי רוצה רק תופים..חח אני צריכה לשכנע לגיטרה הרבה