גם עליי..הוא ונוטינג..וTCFC ויש עוד..חח אבל מהאלבום הראשון.
X Xx SharoN xX New member 7/6/06 #13 מזה עשתים חרם על DKW ?! ../images/Emo2.gif לא יפה !! איך אפשר לא לאהוב ? זה השיר הכי הכי הכיייי יפה שיש !! האהוב עלי הכיי איזה רעיםם אתם !!! גררר Too Close For Comfort
מזה עשתים חרם על DKW ?! ../images/Emo2.gif לא יפה !! איך אפשר לא לאהוב ? זה השיר הכי הכי הכיייי יפה שיש !! האהוב עלי הכיי איזה רעיםם אתם !!! גררר Too Close For Comfort
Y Yely New member 8/6/06 #16 לאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך אפשר להוציא את Too Close For Comfort!?!??!! זה השיר הכיייייייי הכיי שלהםםם
J JuSt My LuCk New member 8/6/06 #14 I Wanna Hold You../images/Emo128.gif וואי יש להם שירים יותר מדי טובים !
L L u L i1 New member 8/6/06 #21 ultraviolet../images/Emo128.gif העפתם את נוטינג ועכשיו גם את דונט נואו וואי??????? הוא בין היפיםם!! !
ultraviolet../images/Emo128.gif העפתם את נוטינג ועכשיו גם את דונט נואו וואי??????? הוא בין היפיםם!! !
V vered131 New member 8/6/06 #22 ../images/Emo128.gifI Wanna Hold You../images/Emo128.gif DKW לאלאלאלאלאלאלאלאלא שרון אשכרה חרם -_-
M m i c k e y 15 New member 8/6/06 #27 DKW../images/Emo128.gif צריך להקריב בשביל משו טוב יותר..כמה שיש לי אהבה לשיר הזה.. איך איך נוטינגג..לפחות לא העיפו את TCFC..חח
DKW../images/Emo128.gif צריך להקריב בשביל משו טוב יותר..כמה שיש לי אהבה לשיר הזה.. איך איך נוטינגג..לפחות לא העיפו את TCFC..חח
M m i c k e y 15 New member 8/6/06 #30 לאלא ..חח שוב אני משנה..חח אני לא החלטית אני.. משנה ל..I wanna hold you! כי ת'אמת..זה השיר הכי פחות יפה לדעתי שמה.. חחח
לאלא ..חח שוב אני משנה..חח אני לא החלטית אני.. משנה ל..I wanna hold you! כי ת'אמת..זה השיר הכי פחות יפה לדעתי שמה.. חחח
D d i s n e y girl New member 10/6/06 #36 I Wanna Hold You ../images/Emo7.gif DKW זה השיר הכי מהמםםםם שלהםםם!! בעצם בין המהממים.. יש גם את TCFC וALL ABOUT YOU פחח חפרתי
I Wanna Hold You ../images/Emo7.gif DKW זה השיר הכי מהמםםםם שלהםםם!! בעצם בין המהממים.. יש גם את TCFC וALL ABOUT YOU פחח חפרתי