החולייה החלשה- סבב 4

../images/Emo128.gifהחולייה החלשה- סבב 4../images/Emo128.gif

שבוע שעבר בחרתם להעיף את.... פאני
כנראה שיוצרי הסדרה הצליחו
ורוצים לשמוע משהו מצחיק? בת שבע הייתה הכי מצחיקה והכי מעצבנת
הדמויות השבוע שאפשר להעיף- בת שבע- הילה פלדמן אודי- יונתן ברק תמר- דניאלה קרטס ארל'ה- נתן דטנר נירה- שרית וינו אלעד הניה, אמא של ארל'ה- מרים זוהר אילן- גורי אלפי דוראל- מיכל לוי הדמויות המצחיקות/מעצבנות- בת שבע- הילה פלדמן אודי- יונתן ברק תמר- דניאלה קרטס ארל'ה- נתן דטנר פאני- אורלי זילברשץ בנאי נירה- שרית וינו אלעד הניה, אמא של ארל'ה- מרים זוהר אילן- גורי אלפי מיקה- מיכל ינאי דוראל- מיכל לוי שירן- ענת ברזילי תהנו!
(וסליחה שזה באיחור של יום, הייתי עצלנית מידי
)

LiRs Lullaby

New member
תמר בכלל לא הייתה השבוע../images/Emo2.gif

או ששכחתי כבר מה היה איתה כי עבר הרבה זמן מאז?

LiRs Lullaby

New member
מצחיקה: אודי ../images/Emo9.gif

מעצבנת: טוהר והמבטים המעצבנים שלו. אני יודעת שהוא לא ברשימה, אבל לי הוא בעיקר הציק. להעיף - ויסלחו לי כל מעריצותיו - אילן, הלא הוא גורי אלפי, שבסדרה הוא בעיקר השפוט המתבכיין של בתשי
גאד, כמה חסר-עמוד-שדרה אפשר להיות?

שלום! חזרתי לפעילות!

יאאלה, בואו נעיף
להעיף-אודי. משהו בו מעצבן אותי. לא יודעת מה, אבל זה מוציא אותי מדעתי
הכי מצחיק-לא היה ממש מצחיק השבוע...
הכי מעצבן- אילן. בנאדם, לחם קל???

LiRs Lullaby

New member
כנראה.

לא הבנתי איך הוא אמור לתקוע שם טבעת מבלי שהלחם ייראה כמו אחרי הפצצה אטומית. מה גם, שאם היא לא הייתה אוהבת את הלחם, והייתה זורקת אותו, זה חתיכת סיכון לשמור משהו כל כך יקר בלחם כל כך מעפן.... וחוץ מזה, הוא אמר שיש לו הפתעה בשבילה, וזה נראה כאילו הוא רצה לתת לו אותה בו-הרגע, אז למה לו להחביא את הטבעת בלחם כשהוא יכול לתת אותה ישירות ולראות את הפנים שלה? טבעת בלחם הייתה הורסת את המומנטום שהוא קיווה לו......

למעלה