נווה מדבר
M MorningStar2 New member 24/2/06 #16 מה הקטע לרדת על השיר של אוז !? אוף זה באמת מבאס בכל מקרה את כל השירים אני אוהבת באמת אז אני אלך על השיר שאני הכי פחות שומעת או חורשת עליו וזה נווה מדבר
מה הקטע לרדת על השיר של אוז !? אוף זה באמת מבאס בכל מקרה את כל השירים אני אוהבת באמת אז אני אלך על השיר שאני הכי פחות שומעת או חורשת עליו וזה נווה מדבר
M M T A New member 24/2/06 #19 הוורס של טונה בנווה מדבר(גרסת רדיו) גדול!!!!!!!!! פשוט גאוני איזה פלואו איזה עלייה במשפט: אין לי פרפרים בבטן מותק יש לי דרבי תל אביב''
הוורס של טונה בנווה מדבר(גרסת רדיו) גדול!!!!!!!!! פשוט גאוני איזה פלואו איזה עלייה במשפט: אין לי פרפרים בבטן מותק יש לי דרבי תל אביב''
S SHIKO2000 New member 24/2/06 #17 למרות שזה הרינגטון שלי אני אלך על נווה מדבר - כי נמאס לי. דווקא השיר של אוז זה השיר היחיד בדיסק שהוא 100% היפ הופ.
למרות שזה הרינגטון שלי אני אלך על נווה מדבר - כי נמאס לי. דווקא השיר של אוז זה השיר היחיד בדיסק שהוא 100% היפ הופ.
P Patience New member 24/2/06 #24 היה עדיף לשים את גרסת הרמיקס כי אין כ"כ הרבה שוני בין הגרסה הרגילה לגרסת רדיו
T The Rattlesnake New member 24/2/06 #27 הגירסה שיש במצעד של בקי "הכוסית גריפין ממש טובה גם אוז וגם טונה
A A dirr New member 24/2/06 #26 ../images/Emo31.gif גוביינא נשמע לי ילדותי מידי עם כל הצעקות ברקע והשעולים האלה, וגם בגלל הפרסומת הסמויה לברק (?) וגם זה עצבן אותי שאין את המילים בגלל שאין קשר בין פזמון לבית ראשון לבית שני.
../images/Emo31.gif גוביינא נשמע לי ילדותי מידי עם כל הצעקות ברקע והשעולים האלה, וגם בגלל הפרסומת הסמויה לברק (?) וגם זה עצבן אותי שאין את המילים בגלל שאין קשר בין פזמון לבית ראשון לבית שני.
D dan the man New member 24/2/06 #28 ../images/Emo31.gif אוףףףףף אתם מתגרים בי... אין לי את הדיסק ~~~~ באסה