השחקן הגדול
שלב 1

שירלי54

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo127.gifהשחקן הגדול../images/Emo128.gif../images/Emo127.gifשלב 1

כמו בשירים שיש את החוליה החלשה, כאן יש את השחקן הגדול של ראש גדול. הכללים פשוטים וברורים. יש רשימה של כל השחקנים, אתם בוחרים מי הכי גרוע וכותבים את השם שלו בכותרת עם
לידו (דוגמא-
בריטני ספירס
)תבחנו את השחקנים לפי המשחק שלהם,והם עצמם, לא לפי הדמות. אחרכך(או במקביל, אם למישהו בא לעשות את זה עכשיו) אפשר לעשות אותו הדבר, רק לדמויות (מתערבים שהבנות לבית אגמי עפות בטיל?) יאללה, נתחילה-
אדם הירש- תומר
אלמה בן זאב- מור
ספיר דרמון- יעל
מיכאלה אלקין-טלי
תום גל- יונתן
רועי ויינברג- איתי
גור מורד- אורי
שרון דטנר- איריס
יונתן שיינברג- ריקרדו (צ'וריסו
)
נבו קמחי- אביב(אבא של מור)
לימור גולשטיין- נורית(אמא של יעל)
אוהד שחר- איתן(אבא של יעל)
נטע הבר- דנה(אמא של יונתן ותומר)
יגאל שדה- יורם(אבא של יונתן ותומר)
איציק כהן- אלחנן ברדוגו
בועז- אושרי כהן
ויש שלושה שחקנים שאין לי מושג מה שמם, אבל צריך לשים אותם-
איילה
צביקה- המנהל
חנוכה
וזהו, זה כל הקאסט. אתם מוזמנים להתחיל להצביע ולהשפיע, אתם יכולים להסביר את הבחירה שלכם, בתוך התגובה אבל בנושא רק שם השחקן והאיקסים.

שירלי54

New member
../images/Emo128.gifתום גל../images/Emo128.gif

כי המשחק שלו פשוט לא אמין ולא מקצועי. הוא נראה טיפשי, ובחייאת (מה הוא היה קשור לפרק האיחוד של קרובים קרובים?) שנמאס לי לראות את הפרצוף שלו בכל חור, כי הוא פשוט לא יודע לשחק...

Pinky a

New member
../images/Emo128.gifתום גל../images/Emo128.gif - בהחלט מסכימה איתך

כוסית
חח

Ben LeVi 232

New member
תום גל הוא אחד השחקנים הטובים

ואני מעריך אותו בתור שחקן..לדעתי הוא עושה את זה מצויין... ואולי זה קצת לא נעים אוקי? השחקנים כותבים כאן you know...

Pinky a

New member
חח נהה..אני חושבת ההפך..

יש בתום משהו מיוחד אבל גם משהו מעצבן..

gili567

New member
אין לכם טעם!!!

תום גל הוא אחד השחקנים הטובים ביותר בראש גדול והוא משחק נהדר ומקצועי ועובדה שקיבלו אותו לראש גדול אם הוא לא היה משחק טוב לא היו מקבלים אותו... אבל הוא התקבל כי הוא משחק מעולההההה!!!! ובכלל כל השחקנים ברש גדול משחקים מאוד יפה ועובדה שקיבלו אותם.... והמשחק ששירלי המציאה לדעתי די פוגע.... כי נגיד הייתם כותבות שאדם הירש לדעתכם לא משחק יפה (והוא אחד מהשחקנים שמדברים בפורום הכי הרבה) אם הוא היה רואה את ההודעה לדעתי הוא היה נפגע... טוב אז לדעתי אין צורך להמשיך במשחק הזה כי זה נורא פוגע!!!! אז אל תכתבו דברים כאלה בפורום תשמרו את הדברים האלה לעצמכם!!!

לדעתך אין לי טעם=/,זכותי לבחור במי

שאני רוצה=/אם זהתם גל,ואם זה לא,אני מאוד מעריכהאותו,הוא עושה עבודה טובה,אבל אני מעדיפה שחקנים אחרים,קשה לקבל את זה? חוצמזה אנילא רשמתי שומדבר עליו סך הכל רשמתי שאני רוצה שהוא ילך,זהו=/ WTF?!

ממ,ואני לא אמרתי שאני מוציאה אותו ב

בגלל כושר המשחק שלו=/ אני רוצה להוציא אותו כי יש שחקנים שאני מעריכה יותר,לא שאני לא מעריכה אותו,אני מעריכה אותו וחושבת שהעבודה שלו מעולה:].

gili567

New member
אני אמרתי בכלליות לא רק עלייך!

אמרתי לשלדעתי המשחק הזה מיותר כי הוא פוגע מי מתכוון אלייך יש לך קשיי קליטה או מה?!?!

dadav

New member
לבן

גם אם אני מסכים וגם אם לא.. בגלל שהערב כזו פוגעת כדי שתמחק את זה כי תם עלול לראות את זה... וזה די מעליב.

blackangel12

New member
../images/Emo128.gifחנוכה../images/Emo128.gif

מה הוא קשור לסידרה? אני לא מבינה למה מכניסים אותו ל-2 פרקים

מה זאת החוצפה הזאת תגידו?!?!?!

בואנה כל מי שהשתתף בדבר הדבילי הזה, הוא תינוק! שלא יודע להעריך עבודה מושקעת. כל השחקנים, אבל כולם, קמו מוקדם, בשבילנו, ובשביל להופיע בסדרה, וויתרו על חלקים מהחופש הגדול, קרעו את התחת, ונתנו מעצמם כל כך הרבה, ועכשיו צריך שאיזה חבורה עלובה של תינוקות ימתחו עליהם ביקורות!?! למה מה קרה?!? לגמרי לא מסכימה ואני מתפלאת שאחד כמן בן לא מחק את זה על השנייה הראשונה. זה מעליב, פוגע, ומאוד מאוד תינוקי!!!!

למעלה