השחקן הגדול
שלב 1

מה?!זה סך הכל משחק.

אני מסכימה איתך שכווולם אחד,אחד,עושים עבודה מ=ע=ו=ל=ה,אבל אולי באמת צריך לוותר על המשחק הזה,או לשנות אותו,לעשות לפי האופי של הדמויות אז מה דעתכם?בואו נשנה את המשחק?

היי כולם..

ראיתי עכשיו את הוויכוחים על המשחק הזה.. אני לא חושב שיש בעיה שתעשו אותו אם באמת לא תפגעו.. לכל אחד מותר להגיב אבל באמת לא להעליב כמו שכתבתם פה.. אני לא יודע מה אחרים חושבים.. לדעתי תום שחקן מצווויייייןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ולא סתם הוא מופיע בהרבה דברים.. יכול ליהיות שזה כא מקנא.. יכול ליהיות שאתם באמת חושבים ככה.. זאת לא בעיה שתשחקו משחקים כאלה.. כל עוד אתם כותבים או מי השחקן הכי טוב.. או פשוט לכתוב בצורה יפה.. אם אתם רוצים להוציא מישהוא מספיק שתוסיפו איקס אולי לידו.. ולא תתחילו להגיד שהוא לא יודע לשחק וכולי.. תהנו..

יהונתן וכולם..

יהונתן יכול להיות שאתה צודק אבל אפילו רק לשים איקס קטנטן זה מעליב, בי אישית לפחות אני יודעת שזה היה יכול לפגוע.. מה אתם אומרים שבמקום זה תכתבו באמת רק תגובות חיוביות כמו מי כן משחק טוב.. מי שלא משחק טוב לפי דעתכם, פשוט לא לרשום אותו... אבל עזבו, נמאס לי... באמתתת...

ליהונתן

אתה צודק לא כדי להליב אני חושבת שכל השחקנים ממש מוחשרים גם יציק כהן(מנהל בפועל) וגם רוני חנוכה ובתח שגם תום

ליהונתן

אתה צודק לא כדי להליב אני חושבת שכל השחקנים ממש מוחשרים גם יציק כהן(מנהל בפועל) וגם רוני חנוכה ובתח שגם תום

מותק13

New member
יונתן אתה מזה צודק!!כנס נשמה שליי

לפי דעתי אתה צודק תם הוא שחקן מדהים!!ממה שראיתי ב"סימה וקנין מכשפה" הוא היה שם כזה מאמי!!אז די כבר להתווכח על שטויות!!! אוהבת....ירדן דדון!!!

זה באמת אבל באמת בנאדם חכם

טוב גם יצא לי לדבר איתו באילת והוא נשמע באמת בנאדם אחלה וחברמן שתומך בחברים שלו

למעלה