perrinat

New member
../images/Emo26.gifעומרי יכריע...../images/Emo103.gif

עומרי, השמיע קול, קוקוריקו תרנגול........
(אני כבר צופה מה הוא יגיד..... להעיף את שני השירים.....
)

smgfan

New member
שי לי רעיון!! DIRRTY - אתה תצביע!!

אם אתה קורא את השרשור, אתה תחליט כי אתה החדש פה בפורום! The One או Objection??

perrinat

New member
הא, עומרי כבר הצביע...../images/Emo103.gif

אז DIRRTY....... אתה מכריע

VooSa

New member
אמממ אני ספרתי 6-5 לאובג'י

תקנו אותי אם אני טועה....

VooSa

New member
או קיי טעות שלי../images/Emo4.gif

תיקו 5 DIRRTY אתה מכריע....

smgfan

New member
טוב נשארו Hippie ו- DIRRTY

אחד ממכם, יכריע. The One או Objection -- ביינתיים יש לנו תיקו 5!!!

ּHippieּ

New member
קל.. יש לי תשובה../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

חח ותודה לרינתי על ההקפצה הטעימה
אישית אני הייתי מעיפה את אובג'קשן

smgfan

New member
../images/Emo41.gifהמנצח במשחק!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

טוב, יש לנו מנצח!! (סופסוף) והשיר הוא Objection (tango שהוביל 5\6 על The One. Objection (tango הסינגל הרביעי שיצא לשאקירה מהאלבום האנגלי הראשון שלה Laundry Service שילוב מוצלח ומהמם ממש בין טנגו לרוק-פופי!! השיר קצבי, מרקיד ופשוט מדהים לדעתי!!
בשיר שאקירה שרה על הבחור שבוגד בה והולך עם אחרת ומנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, זה לא יילך לו - כי "טנגו רוקדים רק בשניים"
לפי שאקירה העצבנית!! (בצדק!)
הקליפ ממש יפה בעייניי! אהבתי את השילוב המצוייר ואת ריקוד הטנגו שיש בהתחלה, ושאקירה בבגד הזה... ממש פצצתית!! מאוד מחמיא לה!
לשיר יש גרסה נוספת בספרדית ששמה Te Aviso, Te Anuncio והיא נראה לי מדברת על סמים ויחסים עם כנופיה רעה (נראה לי), בכל מקרה גם זה זוכה, לא? המלצה על רמיקס לשיר (אתם יודעים מאיפה להוריד): Objection (DJ Blackmoon Remix) לסיכום, שיר כוחני ביותר ומביא לי חשק להשתולל ולשבור את הבית!!!
5 כוכבים מתוך 5!!!
לי

לאה 13

New member
מה פתאום תסלחוו לי אם אני טועה

אבל היפי (שחכתי את השם דנית?) הצביעה בעד האחד

smgfan

New member
היא לא הצביעה, ואם תסתכלי בשרשור

תראי שהיא לא היתה בו אפילו פעם אחת (חוץ מהפעם הזו שהיא בחרה באובג'קשיין).

perrinat

New member
../images/Emo7.gifלא....../images/Emo103.gif

היא אמרה שהיא מעיפה ולא מעדיפה את אובג'קשן.... אבל יש את כריסטינה ואת דירטי..... וחוץ מזה אפשר לעשות ספיישל לשניהם - שניים זה נחמד כיפליים.....

ּHippieּ

New member
היי היי היי../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

א. לא השתתפתי בפורום כי נסעתי עם ההורים[|ילדה טובה ירושליים|
] ב. אני מעדיפה את "האחד" על אובג'קשן. וזהו

smgfan

New member
../images/Emo12.gifאופס, סליחה. טעות, טועים, טעיתי

המלים נראו לי כל כך דומות מעיפה\מעדיפה -- כנראה היתה לי קריאה סלקטיבית
סליחה אנשים (ואובג'קשן) יש לנו מנצח חדש וזה The One!!!

smgfan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifוהמנצח הא-מ-י-ת-י!!!!../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

סליחה, סליחה, על הטעות הקטנה שלי -- לא לסקול אותי...
השיר הזוכה הוא The One ואח"כ אני אכתוב עליו כי אמא שלי מקרצצת לי ת'חיים עכשיו! ביי!

smgfan

New member
על המנצח The One ../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif

השיר The One הוא הסינגל החמישי שיצא לשאקירה מהאלבום המהמם Laindry Service, בלדת רוק יפהפייה ומאוווווד מרגשת!! כששאקירה שרה על "האחד" שהיא צריכה שמאיר עליה כמו השמש ונותן לה סיבות לגלח רגליים ולהכין אוכל! השינוי שעשו לסינגל בתחילתו רק תורם לאהוב את השיר יותר!!! (2 הגרסאות יפות מאוד!! אבל הסינגל יותר!!!
) בקליפ שאקירה מתהלכת לה בגשם ברחובות ניו-יורק (?) ורואה כל מיני אנשים עם "האחד\ת" שלהם. קליפ נחמד. בטח לא השקיעו ב-2 הסינגלים האחרונים (The One, Que Me Quedes Tu) אותה כמות כספית כמו שהשקיעו בראשונים ובגלל זה הם יצאו פחות אטראקטיביים (?) אבל עדיין טובים!!
הרמיקס המומלץ הוא: טוב לא מצאתי רמיחקס לשיר, אבל אני אתן צל"ש למי שיצליח למצוא את גרסת הסינגל של המהממת של השיר! (אתם יודעים איפה לחפש- בינתיים אני לא מצאתי). וכן, ברור לי שאפשר לקנות סינגל אבל אני אלך לבזבז 30 ש"ח על שיר אחד. (זה יקר לאללה) שיר ממש טוב!! אני בהתחלה לא התחברתי אליו כ"כ משום-מה, אלא רק לקטעים מסויימים ממנו (כמו הפזמון השני שיש בו יותר גיטרות חשמליות והא נשמע יותר רוקי משאר השיר- זו הנקודה שממש עושה לי את זה בשיר!!), אבל אחרי שהשיר יצא לסינגל התחלתי לשמוע אותו יותר ויותר וממש לאהוב אותו!!!
ציון:
4 כוכבים מתוך 5.

smgfan

New member
תיקון לפי הסדר: רמיחקס=רמיקס

אני אלך לבזבז 30 ש"ח על שיר אחד = אני לא אלך לבזבז...

perrinat

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

אהבתי את הביקורת ואת התמונה
אני אפתח במאמרים קטגוריה של ביקורות ואני אכניס את מה שכתבת
וכולם מוזמנים לכתוב ביקורות על השירים
מה אהבתם מה לא אהבתם וכו'. כל הכבוד אור
ותודה

michalas

New member
אני רוצה../images/Emo70.gif אני רוצה../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

רינתי אני רוצה להיות אחראית ביקורת!! הרעיון הוא כזה: כל פעם אני אציג שיר אחד של שאקירה וכל אחד ייצטרך לבקר אותו ע"פ כמה נקודות ולתת לו ציון! מה את אומיירת

למעלה