perrinat

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gifאנ-דנ-דינו........./images/Emo103.gif

no creo tu no creo tu no creo tu אני בוחרת ב-Tu
יאללה, תצביעו

michalas

New member
משחק אכזרי ביותר../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

אני בעד tu פשוט זה היה אחד השירים הראשונים שאהבתי.... אה, ורציתי לספר לכם משהו! לפני כמה ימים עליתי עם עוד שתי חברות על טרמפ למושב קרוב, הלכנו לידיד שלי, אז נכנסנו לאוטו ואיך שנכנסנו התחיל שיר מהרדיו דיסק ש הנהג, אז אני מקשיבה וחושבת בלב "נוווו..זה מוכר ליייי.....איזה שיר זה???" ופתאום שמעתי את קולה המהמםםם של שאקייייייי טה רגאלו מי סינטורההההה, איך התלהבתייייי!!!!

S h A k I

New member
אני 11 ../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

הוא לא נתפש
אני מקווה שלא
חחיחיחי

S h A k I

New member
ojos asi../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה הכי../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo141.gif

אוחוס אסי - Ojos Asi זה הכי יפה

R A P e m E

New member
אמממ...נידמה לי../images/Emo110.gif

שלא הבנת את חוקי המשחק...כל אחד בוחר שיר שצריך להעיף
מהרשימה ובסוף שיר אחד מנצח..ואני כבר העפתי את אוחוס אסי מקווה שהבנת עכשיו

S h A k I

New member
אהה....../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

....טוףף...אז .... אני לא מכירה את השאר
... נגיד ש... TU

perrinat

New member
../images/Emo47.gifואני מכריזה בזאת...../images/Emo103.gif

על TU כזוכה בתחרות
אחחחח...... הבלדה המקסימה הזו...... כל מילה שם פשוט מדהימההההההה
(תרגום שלו אפשר למצוא במאמרים.) הכרתי את TU לראשונה - כששמעתי את האלבום DELL, השיר ממש ריגש אותי
ובתור בלדה השיר מקבל 10 נקודות מתוך 5.....
*שניה, אני שמה את השיר
* אוייייייי *מתענגת*
תחשבו אם היו כותבים את השיר הזה עליכם.... איזה מרגש.....
וזהו... זה מה שאני אומרת על השיר... מה אתם אומרים
אגב, לאלה שלא מכירים את השיר: אז אני ממליצה לכם בחום לשמוע אותו
יש לכם הזדמנות...... בדיוק עכשיו מדברים עליו.....

../images/Emo123.gif ידעתי שהוא יזכה ../images/Emo105.gif

יאאוואואואואואואואיאואיוטיאויוא איזה שיר מהמם! אני כל כך כל כך אוהבת אותו
והקליפ ממש יפה.. ובהופעת אנפלגד היא שרה את זה מהמם
בין השירים האהובים עליי
יחד עם ג'קי וקה מה קדס טו

smgfan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifShakira - Tu../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

השיר המנצח בתחרות שלנו הוא "tu"
שהוביל 10,000 על אחד (
) וניצח בגדול!
יש!!! (למרות שלא הצבעתי בעדו...)
השיר "tu" (אתה) הוא הסינגל השלישי (?) של שאקירה מהאלבום המצליח "Donde Estan Los Ladrones". השיר "Tu" זו בלדה מאוד חזקה ועצובה במיוחד, שאקירה שרה לאהובה שלא יילך - שהיא תביא לו הכול - רק שלא יילך
עצוב באמת. בתחילה ששמעתי את השיר אני ממש לא נקשרתי אליו, המוזיקה בהתחלה היתה מאוד מעניינת ,אבל, כששאקירה החלה לשיר פשוט לא הצלחתי לחבר את המילים למוזיקה (זה קורה לי הרבה פעמים בשירים - אל תדאגו,זה עובר
) ולא השתגעתי על השיר. רק לאחר שקראתי את הפירוש של מילות השיר התחלתי להרגיש סימפטיה מיוחדת לשיר הזה ולשמוע אותו שוב ושוב - וכך התחלתי לאהוב אותו בכל פעם ששמעתי אותו יותר
. "Tu" היא ללא ספק אחת הבלדות הקורעות לב ביותר של שאקירה, גם דרך השירה של שאקירה בשיר מאוד עוזרת ליצירת המזג העצוב שיש לו- הרעד שיש לה בקול בקטעים מסויימים פשוט מחזק בצורה נפלאה את ההרגשה הגותית ואת הרגשת הסבל של השיר - מעולה!
הכינורות וצלילי הרקע שבפזמון (יכול להיות שזו גיטרה-אולי חשמלית) מגדילות ומוסיפות הרבה עצב לשיר ובכך יוצרות אותו לבלדה מושלמת.
אז דיברתי על הכלים, דיברתי על צורת השירה של שאקירה ועל כוונת השיר עצמו- ורק נשארו המילים! המילים הן ללא ספק החלק הרלוונטי ביותר שיש בשיר! המילים נותנות לשיר הרבה יותר מימדיות, הרבה יותר "בלדיות" - שאקירה ידועה בתור כותבת שירים מוכשרת ביותר ובשיר "Tu" היא מוכיחה זאת בגדול - הידע שלה בספרות והנטייה שלה לכתוב שירים עם הרבה מטאפורות וקישוטים ספרותיים למיניהם לא נופלים גם פה! לסיכום, שילוב מעולה של כל האלמנטים האלו יוצר בלדה מעולה בפני עצמה!! ציון:
רמיקס מומלץ:( Shakira - "Tu" (Dance Remix - רמיקס דאנס מעולה!!
יש בו הרבה צלילי רקע חמודים וגם נגינות פסנתר טובות- מאוד מומלץ!!
אתם יודעים מאיפה להשיג
צלילי הכינורות שם מאוד יפים!! עכשיו יש 2 שירים בק*זה שקוראים להם ככה - יש אחד קצר (3:41 דקות) ואחד ארוך יותר (4:51 דקות) תורידו את ארוך יותר! אליו התכוונתי!!
הקצר גם נחמד, אבל הארוך הרבה יותר יפה לדעתי!!
הקליפ: בקליפ (שבוים ע"י אמיליו אסטפן ג'וניור) אנחנו רואים את שאקירה בשחור-לבן, כך גם כל החדר והקליפ כולו למעשה, שאקירה בתחילה לא זזה עד שהיא מדברת אל האהוב שלה (אל המצלמה) ומתחננת אליו להישאר - חוסר הצבע וחוסר התזוזה, מורגש כמו "מוות" וזה מסמל מה ששאקירה מרגישה ללא אהובה, שהיא לא יכולה להמשיך לחיות בלעדיו והחיים שלה למעשה, נעצרים, עד שהוא יחזור אליה. הבית שלה נראה פשוט ביותר, אין שם הרבה (מקרר, טלוויזיה וכמה כיסאות), המקרר ריק כולו מלבד בקבוק קטן (קצף גילוח?) - ובעצם רואים שאין לה הרבה, אבל היא מציעה לו את הכול, למרות שזה לא הרבה זה כל מה שיש לה והכול שלו! של אהובה - רק שיחזור אליה. היא אפילו מתייפה בשבילו ומגלחת את רגליה (מישהו אמר The One?). היא מרגישה לבד- ואפילו בסוף השיר כשהיא מסתכלת דרך החלון הכל בשבילה ללא צבע, חסר חיים - ללא אהובה שעליו היא שרה. Por que eres tu mi sol la fa con que vivo la potencia de mi viz los pies con que camino

perrinat

New member
../images/Emo45.gifWOW../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

כלללללל הכבודדדדד
יפה יפה
אהבתי את הביקורת ואת ההשקעה

S h A k I

New member
אני רוצה לשמוע אותו../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

חיפשתי בקאזה ואין להם
וכולם אומרים שזה שיר מדהים

smgfan

New member
בטח שיש בקאזה! יש מלא!

אולי את לא רושמת נכון, Shakira - Tu ותראי שתמצאי מלא!. תרשמי רק את שם השיר ב-title זה ימצא לך יותר!

perrinat

New member
*שיעול*אהממממ*שיעול*../images/Emo103.gif

לא מדברים על הורדות בפורומים של תפוז.....

perrinat

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

למעלה