דיון הדמויות הגדול!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifדיון הדמויות הגדול!

כן כן, חבר'ה, אתם אמנם יכולים לטעון שאתם כבר מכירים את כולם ושמה שאני עושה בכלל לא נחוץ, אבל שמתי לב שבזמן האחרון מצטרפים הרבה חברי פורום חדשים, שהתחילו לצפות באינויאשה רק באמצע, ולכן הם לא בקיאים כל-כך בעלילה ובנפשות הפועלות בסדרה. לכן, ידידיי, החלטתי לפתוח דיון שיעניק מידע מפורט (כשאני כותב "מידע מפורט" אני מתכוון לכול ההיסטוריה של הדמות, ולא לסתם כתיבה כללית, כמו "נאראקו הוא הרע הראשי של הסדרה" וזהו) על הדמויות. למה הדיון יחולק? הדיון יחולק ל"חבורות" שנוצרו בסדרה (למשל, הקבוצה של אינויאשה, של נאראקו, של סאשומארו וכו'). דמויות שלא נמצאות בחבורה מסויימת והן עדיין משמעותיות בסיפור יהיו בסוף. אחרי שאשלח את ההודעה הנוכחית, אתחיל לעבוד על החבורה של אינויאשה. אחרי שאכתוב על כול החבורה שלו, אשלח תמונות של כול אחד, ואז אעבור לחבורה הבאה. סדר החבורות יהיה כזה: 1.) החבורה של אינויאשה 2.) החבורה של נאראקו 3.) החבורה של סאשומארו 4.) דמויות שלא נכללות בחבורה. כמובן שלכם יהיה מותר להוסיף פרטים, תמונות, לינקים וכו'. תהינו!

Bakura

New member
אני על החבורה של סשומרו! ^-^

ורעיון נהדר~! אני אתחיל לעבוד עכשיו, לא לגנוב לי :p

Bakura

New member
סשומרו.... עשיתי עליו עבודה...

לביצפר ^^" אבל אני אפרסם אותה אחר כך. בכל מקרה, מידע על סשומרו- מידע כללי סוג: שד כלב כלי נשק: טנסאייגה, חרב שמחזירה אנשים לחיים, ואי אפשר להרוג איתה אנשים. חרב השניה ששכחתי איך קוראים לה אבל זכרתי לפני רגע... טוקייג'ין או משהו כזה, נוצרה משינייו של שד שהרס את טסאייגה איתן, ואז נהרג שאינויאשה הפך לשד מלא. יכולות: להיות בישי על בלי בכלל לעשות כלום, לחייך חיוך מקסים ושובה לבבות, לנסות (וכמעט להצליח ^_^) להסתיר את אהבתו לאינויאשה, להפוך לשד כלב ענקי (תמונה בצד שם->), לעשות מעין שוט מהאצבע (?... הוא מוכשר, אין מה לעשות, וכנראה הוא גם צופה להשתמש בזה בעתיד... >_>;) ולהזליף רעל מהאצבעות שלו, ולעוף!!! ^_^ קרובי משפחה אמא: לא ידועה, לא מוזכרת אף פעם. אבא: אינו נו טאישו. אח: חצי אח מצד אבא, אינויאשה. בת מאומצת: רין (אפשר להגדיר אותה ככה ^.^ ובגלל זה הם לא מתאימים! ><) סיכום אפשר להגדיר אותו בכלליות כדמות החזקה בסדרה, מכיוון שאין לו צורך ברסיסי האבן כדי להתחזק, והוא בכלל לא מתעניין בהם. ידו השמאלית נקטעה על ידי אינויאשה, ומאז יש לו תחביב לאסוף ידי שדים, להלחם באינויאשה או לרצוח כמה בני אדם, ואז לזרוק אותה. גם עם יד אחת בלבד הוא עדין מנצח את אינוישה בקלות (אבל לא הורג אותו, כי הוא אוהב אותו!
! ~_~) --סיפור עם רין יהיה בקטגורייה של רין-- יש לו ילדה מאומצת (כי הוא חשב על כל תשובה אפשרית לאינויאשה ^^ גאון שלי!) בערך, בשם רין, ושד-קרפדי בשם ג'אקן שתומך בו ועוקב אחריו. כמו כן יש לו מעין חיית מחמד ענקית שרין קראה לה אה-אן (או משהו כזה :p) שהיא מעין כלב דו ראשי מכוסה קשקשים יורק אש ואוכל עשב, שמאוד אוהב את רין.

Bakura

New member
ועוד... זה לא נכנס בקודם >_>

מה עוד אפשר לומר עליו? כאח הבכור מבין שניים, הוא ירש את אדמת המערב של אביו, אך מעדיף להסתובב (ולחפש אחרי אינויאשה!) מאשר לשבת בארמון (בהנחה שיש לו אחד). קשר עם דמויות אחרות (בינתיים, לא עושה ספויילרים, ממה שנראה עד הפרק הנוכחי) נאראקו- נאראקו הביא לו יד בן אדם עם רסיס בתוכה כדי שיוכל להשתמש בטסאייגה. קגומה- תקפה אותו עם אחד מחציה הפתטים, והוא, בקלילות ובחינניותו הרגילה, תפס אותו ושבר אותו. אינויאשה- אחיו למחצה. סשומרו נוטה ללגלג עליו בשל אי היותו שד מלא, אבל אוהב אותו (ולא כאח >_>;) כל פעם מוצא תירוצים שונים למה לעקוב אחריו. מירוקו- פעם מירוקו מנע ממנו לפגוע באינויאשה מעולף >_>; ואמר לו משהו, וסשומרו לא ענה לו. סאנגו- .... אה, היא ראתה אותו? 0.0; שיפו- ברח ממנו...? כנ"ל כמו סאנגו. קאגורה- ניסתה להתחיל איתו, יהיה להם מעין מחווה אחד לשני בהמשך. שתוכיח חד וחלק שסשומרו _לא_ מתאים לקאגורה. מוהאההאהא. ועם קיקיו וקוגה יהיה קשר, לא רציני, אבל קיים. ... צריך עוד? אני חוזרת לכתוב את הפיק שלי עכשיו. ^.^ על רין וג'אקן אעשה בהמשך, הרגישו חופשיים להוסיף על סשומרו!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifכן, לחרב קוראים טוקיג'ין..

אחלה עבודה, אני ממש מרוצה. ברגעים אלה אני עובד על הדמויות בחבורה של אינויאשה, כתבתי על כול אחד מלא!

מה עם ג'אקן../images/Emo35.gif שו

כחים אותו
הוא מאאאאגניב
(זה היה הסימן הכי נורמאלי שמצאתי לירוק... תוסיפי גם אותו..

Bakura

New member
אני אכתוב על ג'אקן,רין ואו-אן בנפרד

אחרי הכל, הם לא סשומרו >_>; ואל תעלבי, אבלל בבקשה לא לשרשר סתם לשרשור הזה. אם אין לך משהו רציני להוסיף, אל תכתבי כי זה סתם הורס את השרשור., כי כתבתי שאני הולכת לכתוב על ג'אקן.. אז, תקראי טוב לפני שאת שולחת הודעה.

I N U Y A S H A

New member
חשבתי שלחרב של סושמארו קוראים

טוקיג'ין.. שכחתי מה שם החרב ואז אמרו לי..

Hikaru no Yani

New member
איך אני שמחה....

אני לא היחידה שהיתעוררה מוקדם אבל אני בטוח היחידה שהיתעוררה ב-6 כי ההורים שלה חשבו שיש בצפר *הנחה**

לי Li

New member
קראתי הכל ^.^ מאוד יפה ומושקע

ניתוחים מצויינים! ^_____^ חות מזה שסאשי אוהב את אינו ~_~ לדעתי הוא לא, הוא סתם מראה דאגת אח מינימלית כלפיו =X למרות שפאן ארטים של שניהם ביחד מאוד
אבל עדיין, זה לא נראה לי ככה בסדרה... נמ =X

NarakuDaBoss

New member
החבורה של אינויאשה../images/Emo70.gif

בהמשך). חבורתו של אינויאשה מונה את הדמויות הבאות: אינויאשה- אינויאשה, הגיבור הראשי של הסדרה, הוא חצי אדם וחצי שד, בעל לב אנושי וחוזק של שד. למרות שרוב השדים הם רעים, אינויאשה הוא חצי-שד שפועל עם כוחות הטוב. אביו של אינויאשה היה שד חזק, ואימו הייתה אנושית. ירושתו של אביו של אינויאשה הייתי חרב אדירה בשם טסאיגה, שבמלוא הפוטנציאל שלה מסוגלת להרוג 100 שדים במכה, לחולל מתקפות אדירות כגון "צלקת הרוח", "גל הדף" וכו'. במהלך הסדרה לומד אינויאשה איך להשתלט על טסאיגה ולהשתמש בה כראוי. למרות יעילותה של החרב טסאיגה מבחינה קרבית, היא מביאה על אינויאשה גם צרות. סאשומארו (שאת המידע עליו תעניק לנו ברוב אדיבותה Bakura), אחיו הגדול של אינויאשה, הוא שד טהור בניגוד לאינויאשה, והוא חושק בטסאיגה. הוא גם נוטר לאינויאשה טינה מכיוון שפעם, באחד הקרבות שלהם, אינויאשה חתך לו את היד, מה שהגביר את רצונו לנקום באינויאשה. עקרונית, סאשומארו חזק מאינויאשה בהרבה, אך אם אינויאשה יצליח להשתמש בטסאיגה כראוי, הוא יהיה מסוגל לגבור על סאשומארו, אחיו הבכור. מלבד העניין של טסאיגה, לאינויאשה יש מטרה אחרת, חשובה יותר. הוא וחבורתו חייבים למצוא את כול חלקי אבן ארבעת הנשמות, המסוגלת להפוך את אינויאשה לשד שלם. אבן זו מסוגלת להעצים את כוחו של האוחז בה באופן מדהים. סיפורו של אינויאשה עם אבן ארבעת הנשמות מתחיל לפני 50 שנה. אינויאשה היה מאוהב בכוהנת טובה ורבת-עוצמה (אני בספק בקשר ל"טובה") בשם קיקיו, שהחזירה לו אהבה. קיקיו שמרה על האבן, שלא תיפול לידי כוחות האופל. הכול נראה טוב, עד שהשד הרשע נאראקו סכסך בין אינויאשה לקיקיו (הוא עשה זאת משום שהוא רצה להשיג את אבן ארבעת הנשמות), בכך ששינה את צורתו לדמותו של אינויאשה וניסה להילחם בקיקיו. קיקיו, מצידה, חשבה שאינויאשה בוגד בה, ושהוא למעשה רע, לכן היא ירתה באינויאשה חץ קסום שמסמר אותו לעץ גדול במשך 50 שנה. לאחר 50 שנה, עברה באיזור נערה בת 15 בשם קאגומה (שעליה יסופר עוד מעט), ושחררה את אינויאשה. כאן למעשה, מתחילה הסידרה. מאוחר יותר מתגלה שקאגומה היא למעשה גלגול הנשמות של קיקיו, שנרצחה על-ידי נאראקו. יחד, אינויאשה וקאגומה מחפשים את רסיסי האבן, מכירים חברים ונאבקים בנאראקו, שהולך ומתחזק. אופיו של אינויאשה הוא אגרסיבי, עצבני ואלים. אינויאשה דוגל (כמעט) תמיד בקרב, ומאיים על כול מי שמעז לצחוק עליו. למרות שכול אלה נשמעים תכונות שמתאימות לסתם בריון מגודל, יש באינויאשה גם צד עדין ורך, שהוא משחרר לעיתים נדירות. קאגומה- קאגומה היא נערה בת 15 שחייה ביפאן בתקופתינו, הולכת לבית-הספר, נפגשת עם חברות ומנהלת חיים רגילים. הדבר המיוחד היחיד בה ובמשפחתה הוא שהם שומרים על מקדש עתיק-יומין, שמסופר שיש לו כוחות מיסטיים. ליד המקדש ישנה באר. יום אחד, קאגומה ישבה ליד עץ גדול שצמח ליד המקדש, ולפתע נמשכה לתוך הבאר על-ידי יצור שנראה לא אנושי. לאחר שנפלה לבאר, היא מצאה את עצמה חוזרת לעידן הפיאודלי (הלא הם ימי-הביניים כמובן
) של יפאן, בעולם מוזר ולא מציאותי. בעוד היצור רודף אחריה, היא ברחה ממנו כשלפתע, היא ראתה שליד הבאר שממנה נפלטה לעידן הפיאודלי ישנו עץ, העץ שצמח ליד המקדש! על העץ הזה היה תקוע אינויאשה במשך 50 שנה. בתחילה, אינויאשה חשב שקאגומה היא קיקיו, כי הן היו מאוד-מאוד דומות במראה. קאגומה הסבירה לו שהיא לא קיקיו, שקוראים לה קאגומה ושהיא באה מהעתיד. היא שיחררה את אינויאשה מהעץ, והוא חיסל את השד שרדף אחריה בקלות. לאחר ההכירות בין אינויאשה לקאגומה, הוא הסביר לה שהוא חצי-שד שמחפש אבן אדירה שתהפוך אותו לשד שלם. הוא סיפר לה על טסאיגה, החרב האגדית שלו והסביר לה שהיא קטלנית מאוד. בהתחלה, כול מה שקאגומה רצתה היה לחזור הביתה, אבל לאחר זמן-מה בעולם הזה, היא החלה להנות ולהתרשם מאוד מהכול. קאגומה הצטרפה אל אינויאשה במסעו אחר האבן, שהייתה עוד שלמה. בפרק השני, האבן נשברה לאלפי חלקים קטנים בעקבות קרב של אינויאשה עם שד, והיה קשה מאוד למצוא אותם. החלקים התפזרו בכול רחבי העולם הזה, ואינויאשה וקאגומה יצאו למצוא אותם. במהלך מסעם, מתגלה שקאגומה היא למעשה גלגול נשמות של קיקיו, שנרצחה על-ידי נאראקו. דבר זה מסביר את הדמיון הגדול בין השתיים. מאוחר יותר בסדרה, קיקיו מצליחה לקום מן המתים והיא ניזונה מנשמות, שמשאירות אותה בחיים. דבר זה מעמיד את אינויאשה בבעייה רצינית, שכן הוא החל לפתח רגשות חיבה עמוקים כלפי קאגומה, ולפתע קיקיו, אהובתו מן העבר, קמה לתחייה. במהלך הסדרה נע אינויאשה בין קאגומה לקיקיו (אני לא מבין איך אפשר להתלבט, קאגומה הרבה יותר חמודה), דבר שגורם לסכסוכים וחיכוכים בין אינויאשה לקאגומה, ולכן לפעמים היא בורחת לעולם שלה בחזרה, ולאחר-מכן חוזרת. למרות שקאגומה מנסה להתקרב לקיקיו ולפתח איתה קשרי ידידות, קיקיו שונאת אותה ומאיימת עליה לא להתקרב לאינויאשה. למרות שקאגומה נראית לכאורה נערה רגילה וממוצעת, היא ניחנת בכוחות מיסטיים אדירים, שנשארו לה עוד מהגלגול הקודם של קיקיו, שהייתה, כפי שאמרתי, כוהנת רבת-עוצמה. קאגומה לא מסוגלת לשלוט בכוחות האלה ממש, אבל בשעת הצורך הם מתעוררים בה והיא מצליחה להציל את המצב. קאגומה היא חברותית ושמחה. יחסיה עם בני-החבורה טובים מאוד, ומלבד הלוחמה, היא גם עוסקת בכול סיפורי האהבה שנרקמים, מייעצת בנושא ומשתדלת להראות מאוד רומנטית. לפעמים, כשהיא רבה עם אינויאשה, בני החבורה נמצאים בדרך-כלל בצד שלה, ולא של אינויאשה. מירוקו- מירוקו הוא נזיר שהצטרף אל אינויאשה וקאגומה במהלך הסדרה. מירוקו הוא עוד אחד מקורבנותיו של נאראקו, שהטיל על סבא של מירוקו קללה, שגורמת להווצרות חור בידו, שנקרא "חלל אוויר". בתחילה, חלל האוויר משרת את אדונו ומסוגל לשאוב לתוכו כול מה שהוא רוצה, שדים, בני-אדם, חיות וכו'. אך לרוע המזל, כעבור זמן-מה ישאוב חלל האוויר את מירוקו עצמו ויעלים אותו. אותו דבר קרה לסבא של מירוקו, לאביו ויקרה גם לו, אם הוא לא יביס את נאראקו ויבטל את הקללה. מלבד-זאת, למירוקו יש גם כוחות שמאפשרים לו לגרש שדים. מירוקו הוא דמות מצחיקה שמוסיפה הרבה צבע לסדרה. מירוקו, למי שלא יודע (ואני לא מאמין שיש כאלה), הוא רודף-שמלות רציני, שמנסה לתחיל עם כול בחורה שהוא רואה למרות שהוא נזיר, וזה בדיוק מה שמצחיק. מירוקו התפרסם בזכות שאלתו "האם תסכימי ללדת את ילדי?", שאלה שהוא שואל כול בת שהוא רואה. למרות שמירוקו אוהב את כול הבנות, יש לו חיבה מסויימת כלפי שאנגו, שמאוהבת בו. למרות שרדיפת-השמלות של מירוקו נועדה בעיקר בשביל לשעשע את הצופים, לפעמים היא מסבכת אותו ואת חבריו בצרות גדולות.

NarakuDaBoss

New member
המשך!

(תפוז הכלבים לא מרשים יותר מ-6500 תווים!!) שאנגו- שאנגו היא ציידת שדים שבאה מכפר של מחסלי שדים שנהרס על-ידי נאראקו (כן כן, שוב פעם נאראקו גרם לצרות!). סיפורה של שאנגו הוא עצוב מאוד. יום אחד, הלכו כול מחסלי השדים של הכפר לחסל שד עכביש שהפריע בארמון הסמוך לכפר. אך השד לא היה אלא מלכודת של נאראקו, שלבש את צורתו של מלך הארמון. נאראקו השתלט על אחיה הקטן של שאנגו, קוהאקו, וגרם לו להרוג את כול המשפחה שלו ואת בני-הכפר שלו. שאנגו מנסה לעצור אותו, אבל קוהאקו פוגע בה. נאראקו פקד על חיילי הארמון להרוג את שאנגו ואת אחיה. קוהאקו מת, ושאנגו נפגעה קשות. באותו הזמן התנפלו השדים של נאראקו על הכפר והרסו אותו כליל. לאחר-מכן טיפל נסיך הארמון (שלאחר זמן-מה התגלה שהוא בעצם נאראקו
) בשאנגו, ואמר לה שאינויאשה הוא זה שהרס את כפרה. שאנגו יוצאת להילחם באינויאשה וחבריו בליווי נאראקו. לאחר שהם נלחמים, אינויאשה מסביר לה שנאראקו הוא זה שהרס את הכפר והסית אותה נגדו. כולם מתנפלים על נאראקו, אבל הוא מתחמק בקלות וחוזר לטירה שלו. מאז נשבעה שאנגו לנקום בנאראקו. חוץ-מזה, קוהאקו עדיין נמצא בשליטתו של נאראקו, והוא מוחזק בחיים על-ידי אחד מרסיסי אבן ארבעת הנשמות. דבר זה מאפשר לנאראקו לבצע סחיטות של בני החבורה ובמיוחד של שאנגו. קוהאקו יוצא להתקפות נגד בני החבורה ולא מודע למעשיו, אך מכיוון שליבו האנושי עדיין פועם בו, לפעמים הוא משתחרר משליטתו של נאראקו לזמן קצר, מתנצל על מעשיו, בוכה קצת ואז חוזר להיות זומבי מטורף
. שאנגו סובלת מזה מאוד, ולפעמים היא אפילו שוקלת להרוג את קוהאקו בשביל לשחרר אותו משליטתו של נאראקו, ואז להתאבד. פעם אחת היא כמעט עשתה זאת, אבל אז חבריה עצרו אותה וסיפרו לה שעדיין יש סיכוי להציל את קוהאקו. כשפגשה שאנגו את אינויאשה, קאגומה, מירוקו ושיפו לראשונה, היא הייתה מאוד מרוחקת ומסוגרת. היא לא הירבתה לדבר עימם והייתה עסוקה בתכנון נקמה בנאראקו. לאחר זמן-מה היא נפתחה בפניהם, התחברה מאוד עם קאגומה ואפילו נדלקה קצת על מירוקו. שאנגו היא לוחמת מעולה והיא חזקה מאוד בקרב, במיוחד כשהיא משתמשת בבומרנג שלה, שמסוגל לחדור אפילו דברים קשים מאוד. שאנגו מסתמנת באופי שקט שלא אוהב לדוש בדברים יותר מדיי, אלא למלא את המשימה על הצד הטוב ביותר. שאנגו רגישה מאוד אל חבריה, משתדלת לעזור לכולם ולהתקרב אל מירוקו כמה שיותר. לשאנגו אפילו יש חיית-מחמד בשם קירארה, שהיא שדה טובה שמסוגלת להפוך מחתולה קטנה לנמרה ענקית שמסוגלת לעוף. שיפו- שיפו הוא שד-שועל קטן שהוריו נרצחו (לא! לא על-ידי נאראקו הפעם
) על-ידי שני שדים תאומים. הוא הפך ליתום, ונשבע לנקום בשני האחים שרצחו את הוריו. הוא פגש את אינויאשה וקאגומה, שהבטיחו לעזור לו בנקמה שלו. לאחר שהביסו את השדים, הם לקחו מהם רסיס אבן. שיפו, שהיה אסיר-תודה על עזרתם הצטרף אליהם למסעם אחרי רסיסי-האבן. שיפו הוא ילד, ולכן הוא אינו ניחן בכישורי הלחימה המרשימים של חבריו. אמנם הוא מסוגל לעשות כשפים וקסמים קטנים, שנעלמים אחרי זמן-קצר, אמנם הם מועילים. שיפו, כפי שאמרתי, הוא הילד של החבורה. כולם מחבבים אותו ומתייחסים אליו יפה. לפעמים הוא מסתכסך עם אינויאשה, לאחר שהוא מעיר לו על "התנדנדותו" בין קאגומה לקיקיו, לועג לו על בורותו ולפעמים אפילו פולט סודות כמוסים של החבורה בזמן שהם נלחמים באוייביהם. על כול אלה הוא משלם במהלומות שמנחית עליו אינויאשה, בשביל ללמד אותו לקח.

GalaxyAngel

New member
תיקון קטן

רשמת: עד שהשד הרשע נאראקו סכסך בין אינויאשה לקיקיו (הוא עשה זאת משום שהוא רצה להשיג את אבן ארבעת הנשמות). אבל הוא היה יכול להשיג את האבן מתי שרצה, המטרה שלו הייתה להכתים את האבן...לא?

Bakura

New member
ממש יפה! ../images/Emo45.gif אבל כמה תיקונים...

לדעתי, אופיו של אינויאשה הוא לא "אגרסיבי, עצבני ואלים". זה הצד שהוא מראה לכולם כי הוא לא רוצה להקשר לאף אחד, בגלל הילדות הנוראה שחווה שהיה קטן. אינויאשה הוא בסך הכל הניו שמתנהג בצורה אלימה מעט, ונוטה לעצבנות, אבל הוא נחמד מאוד לאנשים שמכירים אותו וגם עוזר לאלה שהוא לא מכיר (כי אחרי הכל, מה שהפך אותו לשד הוא הצרחות של הנשים שרצה לעזור להן). ... כמו כן, קיקיו וקגומה _ממש_ לא דומות במראה. לדעתי קיקיו הרבה יותר יפה, אבל יהיו מי שיחלקו עליי. בואו לא נפתח על זה דיון. גם מה שגרם לאבן להשבר היה חץ שקגומה ירתה לשד שבלע את האבן, והחץ פגע בדיוק באבן ושבר אותה למאות רסיסים. וחוץ מזה, וואו! אני אכתוב על חבורת הסאשומרו בהמשך היום, אבל אם מישהו רוצה לכתוב ואני מפריעה לו, זה בסדר, רק תיידעו אותי כדי שלא שנינו נעבוד לחינם.

איררון

New member
עוד דוגמא לטוב הלב של אינו ../images/Emo107.gif

היא שהוא הגן על שני הילדים היתומים מפני גושינקי ולמרות שידע שאין לא סיכוי לנצח הוא עמד איתן והציל אותם! אבל, הוא הפך לשד וכל להרוג כל דבר כולל אותם... לא משנה.

גהה

New member
תיקונון

אינויאשה לא סיפר לקגומה על טסייאגה. בהתחלה הוא אפילו לא ידע על קיומה, אלא זה היה סשומרו שסיפר לו את הסיפור ושאחריו הוא עקב למקום הקבורה של אביהם.

NarakuDaBoss

New member
אהה נכון ../images/Emo9.gif

סליחה, אני פשוט לא ראיתי את הפרקים 1-3, אז אני לא ידעתי בדיוק מה קרה שם....

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gif....

מאז שסאשומארו ניצח אותו בצורת השד שלו, אני כבר לא כ"כ מתלהב כשהוא הופך לשד. אני חשבתי שהוא מעיין "בלתי-מנוצח" כזה, אבל מי יכול לסאשומארו?

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifכן

חוץ מסאשומארו, המידע על רין וג'אקן לא צריך להוות בעייה. ידעתם שלפני שג'אקן התחיל לשרת את סאשומארו הנהיג שבט ענק של יצורים כמוהו? צריך לכתוב על זה....

למעלה