דיון הדמויות הגדול!

איררון

New member
נצל"ש! אמממ... למישהו יש

את שיעור הציור של BLACKANGEL1? אני רוצה ללמוד לצייר...

איררון

New member
שיר נמנמים עתיק... והקפצה!

היו היה נמנם, שנפל לבאר. ואיתו היה גם, סללה חבר. אמר הנמנם, בוא נלך מהר. אחרת אני שם, אהפוך לנמר. פ.ח. הם הלכו יחדיו, בלי דאגות. הם היו רעיו של רמי פמוט. (נמנם חזק מאוד) אויאני לא זוכר את ההמשך

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo9.gifסליחה

אם מותר לי לשאול (סלח לי על בורותי), מה זה "נמנם"?

Trouble Girl

New member
לא קשור...../images/Emo26.gif

אני זוכרת שממזמן שמו פה תמונות שגם קגומה וגם אינויאשה לבשו מן כתר על הראש... עכשיו אני שמה פה תמונה שמירוקו עם הכתר הזה בידיים אבל הפרצוף שלא נראה חשוד או מודאג לא?. ומישהו יכול להגיד לי מה הכתר הזה בכלל?.. תודה לכל מי שיענה...

I N U Y A S H A

New member
אממ.. חברה מצטער שלא הייתי כאן

לא הייתי כאן הרבה זמן..אני נמצא באיזה צ'אט ואנחנו חבורה שלמה של אינויאשה חחלא תאמינו.. אתמול בצ'אט מירוקו ושאנגו יעני התחתנו ואז הוא שוב אמר שהוא שולח לה יד לישבן היא הנחיתה לו כאפה והוריד אותה לאדמה ואז הוא וביקש סליחה וזה חח אל תשאלו איזה צחוקים...חיסלתי את נאראקו בצ'אט ע"י כך שהקרבתי את עצמי ואז קגומה התחילה לצרוח ולבכות כדי שיחזירו אותי לחיים... הצלתי פעמיים את קגומה אתמול מסכנת מוותקוגה הוא האוייב הראשי שתמיד מנסה להתקרב לקגומה שאני מעיף אותו..ואז קגומה שוב אומרת לי "אינויאשה!!!!.. אוסואי!!!" או משהו כזה...אני כמובן אינויאשה האמיתי ויש גם מתחזים.. אני וסושמארו איחדנו כוחות ואבינו חילק ביננו את הכוח של סונגה(שזאת החרב הכי חזקה שרק שדים אמיתיים יכולים להחזיק בה) הא ואני גם תמיד מופיע בראש הרשימה לא משנה מה..אני וקגומה כבר....(אתם יודעים) בקיצור חפרתי למי שרוצה להצטרף אז.. הנה קישור לצ'אט

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifנו?

מישהו הבטיח שהוא יעשה על החבורה של נאראקו, ואני לא רואה משהו בסגנון.... אם אתם רוצים אני אעשה את זה, אין לי בעייה!

למעלה