היום ב-
אנשים

../images/Emo129.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo64.gif

בדיוק תכננתם להחליף מלתחה? עופר גולד, המעצב הראשי של עונות, יתארח בפורום אופנה מלאה הערב ב-17:00, ואתם מוזמנים לשרשר שאלות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=162&msgid=89124357
אמן האיפור גיורא שביט יתארח בפורום איפור וציור גוף הערב ב-19:30 זו ההזדמנות שלכם לשאול את כל מה שתמיד רציתם לדעת, לקבל טיפים ועצות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=413&msgid=89207615
תחרות עיצוב הלוגו של פורום ימי הולדת ומתנות בעיצומה! עצבו עוד היום את הלוגו היצירתי שלכם, ואולי תוכלו לזכות בפרס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=89235716
רוצים לקבל הזמנה למסיבה עם כוכבי ערוץ הילדים? פרטים בקרוב!

shiran123456

New member
נצל"ש. D: ../images/Emo199.gif

שלום. D: אני מפורום מיי כימקאל רומנס [1402] ומקומונת MCRmy- http://communa.tapuz.co.il/mcrmy
אז, אנחנו רוצים להביא את הלהקה [מיי כימקאל רומנס] לארץ,
MCR כבר יודעים עלינו ועכשיו הגיע תורכם!!!11 D: אז בואו אז הצטרפו לפורום ולקומונה ואולי יחד נצליח להביא אותם לארץ!!!
. אז בואו בהמוניכם והתגייסו לMCRmy!!!!@#$%^& כי אנחנו נצילח להביא אותם לארץ!
^^.

M e n s R e a

New member
אם זה היה מכוון אלי, AFON

אז אתה יכול ללקק לי ת'ביצים. ואם אתה אוהב את מיי כימיקל רומנס, אז הרשה לי לשלשל על הטעם המוסיקלי שלך.

Anuerysm

New member
הוא לא כזה

אבל בכל זאת אנלא מבין למה הוא אמר לך את זה

afon

New member
איך להגיב?

תבחר כרצונך: -תגובה שנונה שבה תמצא את עצמך עם אצבע ברקטום ותהיות על רמת האינטילגנציה שלך. -הסבר פשוט וקצר (ויש להודות מתחסד) שאין לך שום זכות בעולם להגיב בצורה כזאת כלפי אף אחד ובטח שלא במקום כמו פורום. אתה יכול לשלוח מסר, אתה יכול בצורה בוגרת להביע את סלידתך העזה מלהקה זו או אחרת, ובעיקר אתה יכול לעשות מה שרובנו עושים, לא מגיבים על כל דבר שמפריע לנו בעין. בפעם האחרונה שהגבת, ויש לאמר בצורה מגעילה ברמות, לאיזה מישהו שאף אחד לא הכיר, לא הגבתי, פה הייתי חייב. לא מעניין אותי הטעם האישי שלך, לא אכפת לי דעתך האישית על הבן אדם, אתה לא תעיף אף אחד מאף פורום. זה כל כך הפריע לי שלא יכולתי. נכון, ויכול להיות שזו הייתה צריכה להיות התגובה הראשונית שלי, אבל תודה בטעות ואל תעיז להגיב ככה יותר בפורום הזה ובאף פורום אחר. אני ממליץ על אפשרות 2.

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif

"עופי מכאן. ואני מתכוון לזה. לא כיף אתכם." תגובה היישר מגיל 13 "אז אתה יכול ללקק לי ת'ביצים. ואם אתה אוהב את מיי כימיקל רומנס, אז הרשה לי לשלשל על הטעם המוסיקלי שלך..."
לא יודע מה יותר פתטי, התגובה האינפנטילית הזאת או הניסוח שלה.

M e n s R e a

New member
שמע, חמוד

בתור מי שכותב בפורום הזה הרבה, יש לי זכות להביע את דעתי, וגם על גבי הפורום הזה. הרי לא באמת "העפתי" אותה מהפורום, אני לא יכול לעשות את זה. רק הפריע לי שהיא נכנסת לפורום הזה כדי לפרסם את להקת הזבל הזה. וסביר להניח שאם מישהו שכותב פה באופן קבוע היה פתאום כותב על כמה שהוא מעריך את להקת האימו הזאת, לא הייתי כותב כלום. אני באמת לא מבין למה התערבת בכלל בדבר הזה.

afon

New member
בהחלט יש לך זכות להביע את דעתך

זה תמיד, והכול, עניין של דרך. להקת זבל? תגיב בצורה בוגרת ותכתוב הודעה נורמלית של אדם בוגר. אתה לא בן 13 ואין שום סיבה שתתנהג או שתראה בעיניי אנשים בפורום ככה.

Jagged chaos

New member
טוב הגזמת...

אם בא לי להגיד על להקה שהיא זבל ומחורבנת אני לא צריך להחתשב באף אחד ולצנזר את עצמי... ילדותי או לא, זאת בעיה שלך שאתה לא יודע להתמודד עם דעות "קיצוניות" של אחרים... ולא אכפת לי כמה זה יעצבן אותך... לי אישית הפריע רק שהוא אמר "עופי מפה. אני מתכוון לזה", ולא שום דבר אחר.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif

באמת לא ברור מה יש להתעצבן, מילא הייתי נכנס לפה ואומר שלדזפ או אירוסמית זבל... אם זה כ"כ מפריע לכם, אני לא "אעיף" מפה אף אחד.

אוי לא, גם אתה?? תקשיבו...

זכותכם לחשוב מה שאתם רוצים על מה שאתם רוצים, אף אחד לא ינטרל לכם את המוח. אבל דבר אחד בתור אחד די ותיק פה בפורום אני חושב שזה ממש לא בסדר לבוא בצורה כל כך בוטה ודוחה אל הודעה שטיפה לא לרוחכם. סה"כ מה הייתה הבקשה? לעזור להם להביא את הלהקה שהם אוהבים לארץ? אפילו שזה לא הטעם שלכם? אם אותו דבר היה קורה אילו היינו מנסים להביא את שאריות הזפלין לארץ בפורום של הרד הוט למשל והיינו מקבלים תגובות ארסיות למדי, הייתם מקבלים את זה ברוח טובה? הטעם המוזיקלי של הבנאדם לא כמו שלכם אבל הוא לא בא מאיזה פורום פקאצות והתחיל לגדף את הפורום... קצת בגרות..

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif

זכותו של כל אחד להביע כאן את דעתו, תהיה מה שתהיה, ובלי שום קשר לוותק, אבל הזכות הזו לא תופסת לגבי שימוש בשפה בוטה ופוגעת, מה גם שזה פוגע בכבוד הפורום - אותו פורום שנותן לכולם פה את הבמה להביע את דעתם.

כן, זה נכון מאוד

אבל עדיין אין כאן את המקום להשוואה כי בפורום רד הוט יש אנשים ששומעים זפלין וגם המנהלת בפרט. פה אין אנשים ששומעים "מיי כימיכל רומנס" (ותקנו אותי אם אני טועה) כך ששם הפרסום לא היה מיותר ופה הוא מיותר לחלוטין. אגב אני לא מאמין שיש מישהו מכאן שחתם על העצומה

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

זה היה מיותר להיכנס לכאן עם הלהקה הזאת. זה שהיא מעריצה אותם-זכותה. זכותנו להביע דעה על הלהקה הזאת. ובינינו-סביר להניח שהיא ממילא מעריצה אותם רק בגלל שזה מה שמגניב עכשיו, זה מה שמושמע בגלגל"צ, ובוודאי תשמחו לשמוע ששדרים שם משווים בין הלהקה הזאת לבין קווין. עכשיו אתם מבינים למה חשוב לי להביע את דעתי?

Anuerysm

New member
רוצה לשמוע משהו מצחיק?

דווקא כן הצבעתי אני תמיד מצביע לדברים האלה

למעלה