היום ב-
אנשים

אני לא הולך למחוק את השרשור שנוצר

פה...ורק כדי שההבהרות שהיו פה ישארו. אם אמחק כמה מההבהרות פה של אנשים אז אנשים אחרים שאולי כרגע לא כותבים לא יקראו אותן...ואני מקווה שכל הצדדים כבר הביעו את דעותיהם והדיון הסתיים. ובכל מקרה- אני לא בעד לקלל אנשים בשום מצב אבל מצד שני גם לא בעד להיות מאופק יותר מדי כשלא צריך. אני הגעתי למסקנה והיא שכל פעם שמפרסמים בפורום מוזיקה (לא משנה איזה פורום) להקה או אמן שהאנשים מהפורום לא שומעים זה תמיד יביא לריבים וגם לא יעזור בכלל למפרסם...כך שלהבא כשמתפרסמת פה להקה שאני יודע בבירור שאף אחד מפה לא שומע פשוט הפרסום ימחק.

afon

New member
ואתה יכול להיות מנהל פחדן

ואני רואה שבחרת באופציה הזאת. למחוק את השירשור זו תהיה טעות כי יש פה ויכוח לגיטימטי וענייני. אתה לא תעשה סקר מי שומע מה, ובעקבות זה אתה גם לא תמחוק שום הודעה שלדעתך "אין קהל מאזינים" כי אתה פשוט לא יכול לדעת ועוד יותר פשוט אין לך זכות לעשות את זה. לא יהיו ריבים כאשר אנשים יתבגרו, כאשר אנשים ילמדו להגיב בצורה עניינית, מנומסת ובעיקר לא פוגענית כלפי אף אחד. הבחורה פירסמה הודעה בשירשור אוף (או כביכול אחד כזה) הודעה שהקשר שלה לפורום הוא מועט אך עדיין קיים, זה בכלל לא חשוב מה היא פירסמה כל עוד זה לא מסחרי ולא פוגע, לכן שום תגובה שתהיה נגד זה לא מוצדקת. אם השרשור היה הופך להיות שרשור בוגר וענייני על mcr ועל האם המוזיקה טובה או אז בכיף, אבל אין שום מקום לתגובה כמו שיש מעליי. בקיצור תמקד את יכולות ההנהלה שלך בגורמים שצריך ובהפיכת הפורום הזה לפורום אמיתי ואיכותי. (וטיפ קטן לכל מנהל, לכו תראו איך פורום אגדות רוק נראה ומתנהל, ככה פורום מוזיקה צריך להראות)

Anuerysm

New member
אתה בא להרוס לאנשים ת'יום או משהו?

כי גם אני יכול לעשות את זה לך

Anuerysm

New member
ובקשר לאגדות רוק

איך בדיוק אתה רואה פורום של להקה אחת מתנהל כמו פורום אגדות רוק בדיוק? וגם אל תשכח שרוב האנשים שם הם כבר לא ילדים, יש להם ניסיון וידע של עשרות שנים ולכן יש להם הרבה מה להגיד וללמד. כאן זה כבר לא כל כך ככה, שלא לדבר על זה שהלהקה התפרקה אבל אנחנו בכל זאת רוצים להחזיק כאן פורום ולכן משתמשים במשחקי פורום מטופשים או איך שלא תגדיר את זה

M e n s R e a

New member
מה אתה אומר?

שמע, כפיר הוא אחלה מנהל, שמחזיק כמה פורומים בתפוז בצורה מצוינת. וזה לא יעזור לך לחפור אם כל מה שיש לך לעשות זה לחרטט. לא מבין מה הבעיה שלך. הבחורה כתבה שהיא אוהבת להקה ורוצה להביא אותם לארץ. אז הביעו דעה על הלהקה הזאת. פורומים נועדו להבעת דעה. ואולי תשים לב שאתה די בעמדת מיעוט פה.

אם אתה יודע כ,כ טוב איך

פורום צריך להיות מנוהל ולתפקד אתה מוזמן לקבל את הניהול לידייך. אני רציני, הסיבה שנכנסתי לניהול פה היא מפני שלא רציתי לראות את הפורום נסגר. אבל אם יש מנהל שטוען שהוא יודע הכל על ניהול פורומים לא אתנגד שהוא יחליף אותי. אז תגיד לי אם אתה מעוניין, אגיד לך למי לפנות. או שאתה סתם יודע לדבר ולהגיד לאחרים מה לעשות וכשזה מגיע לרגע בו אתה צריך לעשות משהו אתה תשתפן ותברח?

afon

New member
חשבתי על זה

ושקלתי באמת להגיש את מועמדותי. אבל פסלתי את העניין ממגוון סיבות. -אני מתגייס בקרוב ככה שאם אני אהיה מנהל זה רק לזמן מוגבל. -הידע שלי לגבי הלהקה הוא גם כן מוגבל, יודע דברים כללים והיסטוריה כללית אבל ממש לא ברמה של אירותום (שזו הרמה שצריכה להיות לטעמי למנהל פורום) -ובנוסף קשה לנהל פורום של להקה שאתה לא באמת מעריץ או אוהב מאוד. ה5 דיסקים הראשונים טובים בחלקים מהם, אחרי ה5 אין כבר על מה לדבר לטעמי. ככה הגעתי למסקנה שלא, אין מנוס.

afon

New member
אל דאגה

שום דבר לא מבוזבז, הכול נמכר לפאות לחרדיות.

afon

New member
דרך מי אפשר לתרום?

האגוד למלחמה בסרטן לא נראה לי מתעסקים בדברים כאלה. אתה מכיר ארגון שכן?

Anuerysm

New member
"זכרון מנחם"

אתה יכול לשם ואם אין לך כח אתה יכול למכור את זה לחרדים ולתת חלק מהכסף לחולי סרטן

אוקיי, אבל אם תהיה ג'ובניק?

ואני מסכים איתך, רמת הידע של מנהל פורום צריכה להיות גבוהה כמו של תומר, זה למה בפורום מטאליקה אני אהיה המנהל הכי מושלם בעוד פה אני סתם אחד שלא רצה שהפורום יסגר.

Anuerysm

New member
אתה יכול לתת לי ניהול אם בא לך

נכון שאנלא מבין כמו תומר אבל אני אשמח לנהל פשוט לא היה לי כח למאלות את הטופס של תפוז

avig89

New member
../images/Emo207.gif

תגידו, זה אני או שזה/זאת בתמונה מהפרסומת של סלקום
מזכיר/ה את רוברט?

למעלה