סקסי...זה למסיבת פורים של הפורום אבל בעבודה היא צריכה להתחפש לשלגיה או מלכת הלילה לא?
ד דורית41 New member 19/2/07 #15 סקסי...זה למסיבת פורים של הפורום אבל בעבודה היא צריכה להתחפש לשלגיה או מלכת הלילה לא?
ל לליהביונית New member 19/2/07 #16 לעבודה??? זה תלוי איפה היא עובדת... אם כבר תנ"ך מה עם דבורה הנביאה? ואולי מרגול?
L livi4 New member 20/2/07 #30 למי לג'קו אייזנברג ? היי אחותי אמרה לי להתחפש לאניטה פללי ... אבל לא כולם מכירים אותה ואז יחשבו שאני סתם ז...
למי לג'קו אייזנברג ? היי אחותי אמרה לי להתחפש לאניטה פללי ... אבל לא כולם מכירים אותה ואז יחשבו שאני סתם ז...
ז זואי לא יחיד New member 20/2/07 #32 חחחחחחחחחחחחחחחח תחקי אותה עם הקול הצפצפני שלה... ותבואי עם הכלב החנוט שלה.... אבל באמת עלולים לחשוב שאת ז.... אולי לג'קו אייזנברג... תבואי עם חולצה של גאנס אנד רוזס... גיטרה...
חחחחחחחחחחחחחחחח תחקי אותה עם הקול הצפצפני שלה... ותבואי עם הכלב החנוט שלה.... אבל באמת עלולים לחשוב שאת ז.... אולי לג'קו אייזנברג... תבואי עם חולצה של גאנס אנד רוזס... גיטרה...
ז זואי לא יחיד New member 20/2/07 #37 להההההה.... לא יכולה לסבול את יובל המבולבל... יש לך מכתב פתח אותו עכשיו.... איכסססססס
L livi4 New member 20/2/07 #43 נשמע מגניב... תגידי לאן כולן נעלמו??? הפורום שומם אה?? רק אנחנו והג'קו...