הפרק השבועי

dance13

New member
מה?!

אני לא יכולה לעמוד במתח!!! ואני לא יכולה להוריד איזה באסה..........

BashSister

New member
חחחחחח

אז לא יודעת למה נכנס לי לראש ה21 בכלאופן מה זה משנה שבוע קודם שבוע אחרי, זה בכלאופן יצא אצלנו בחורף בטח

BashSister

New member
כמה דברים על הפרק ההזוי הזה...

אוקיי היה פרק טוב אבל הסוף של זה... קצת אכזב אותי האמת, ציפיתי למשו גרנדיוזי יותר... כמובן שהמון פעמים צחקתי ואפילו בכיתי קצת חחחח אבל הסוף היה... איך לומר בעדינות? לא משו... ממש אבל ממש ממש אהבתי לראות את דין כועס, חחחח זה אפילו הפך אותו לסקסי יותר
הוא כמובן היה יוצא מן הכלל ומדהים כתמיד! וסאם, אוי חמוד איך היכו אותו, אני ממש אוהבת לראות אותם כשהם פצועים וחבולים עם דם וזה חחחח זה נראה ממש טוב
אחרון חביב- אבא שלהם. טוב אולי הוא קצת מבוגר אבל hell yes! הוא נראה ממש טוב לגילו והוא שחקן מעולה, ממש אהבתי את הדמות שלו. בקיצור- אני מחכה לעונה השנייה בשאיפה שהסיום שלה יהיה טוב יותר מהסיום של זו חחח

נופר B

New member
פרק מפרק!!!!!!

פרק הכי טוב מכול הפרקים בסדרה.............. השחקנים מדעימים ד'ארד במיוחד!!!!!..................... הם לא מתים כי הם לא יכולים למות כי יש עונה שניה שתעלה בעוד 4-3 חודשים אני מחקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

barbie91

New member
למה הם מתו!?!?-יש עוד עונה ????????

לאאאאאא למה הם מתו???????????????????????????????????????? חייבת להיות עוד עונההההההה!!! השד הכלב הזה ינעל אחותו! אווווווווווווווווו

BashSister

New member
אם היית קוראת...

היית יודעת שיש עוד עונה שב21 בספטמבר תתחיל באמריקה ואחרי כמה חודשים בטח אצלנו...

Xx SharoN xX

New member
לאלאלאלא../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

דמעות לא מפסיקות לנזול לי מהעינים !!!
טוב.... נסחפתי קצת... פרק מותח !!! פרק מטורף!!! פרק מדהים!!!
כל הזמן ההיתי ככה מול הטלווזיה
לא רוצה שזה יגמרר זה רע מידיי ועד שיס יביאו את העונה השניה כולנו נתפגר ממתח!!
אוף די, זה כ"כ עצוב ומבאס
אבל האממ פרק טוב אין ספק
וכמובן דין וסאם כ"כ!!!!@#$#
וואיי איזה סוף עצוב!!
ומותח!!

SeXxy GirL 2

New member
פרק מהמם!!!!!!

ממש אהבתי!!! בכיתי לבסוף.. גם ביגלל מה שקרה וגם ביגלל שזה סוף העונה!!!! (גאאד כל הסידרות ניגמרות לא יהיה לי מה ליראות חחחח) אניוואי... בקטע שבו הם תפסו את מג... דין קצת הפחיד אותי ביגלל שניראה לי הוא הלך לשנייה ושמו לו הרבה מייק אפ... אבל הוא ניראה ממש יפה שם כשהוא כעס!!! וסאם.. אחחחחחחח סאםםם... כפרע עליו נשמה..... כימעט וכל הפרקים של העונה סאם ספג את המכות חחחחח... אניוואי פרק ממש טוב...!!!

אהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא

אני בהלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא!!! לא.... פרק מעולה! והסוף כל כך "מה??????" האבא מת בעונה הבאה? מתי היא באה אלינו?

BashSister

New member
חחחחח

האבא לא נראלי מת, הוא שחקן ראשי שם והעונה הבאה תגיע אלינו בטח לקראת החורף

darklighter

New member
פרק מעולה עם סוף עצוב../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo190.gif

אחד הפרקים החזקים בעונה
הקטע עם התאונה היה כל כך לא צפוי.... אחרי שחשבנו שהכל בסדר והם נפטרו מהשד שנכנס לאבא...אני הייתי ככה
ועצוב שנראה כאילו הם מתו
אבל הם לא ימותו... אחרת איך תהיה עונה שנייה... הסוף הזכיר לי את 3.22 של מכושפות.... מקווה שזה לא יגמר באותה דרך (פרו
)

15freedom girl

New member
אוקייי אני לא מאמינה שככה זה נגמר..

מישו ימות מהתאונה???? וואייי אני לא עומדת במתח!!!!!

נופר B

New member
פרק מפרק!!!!!!

פרק הכי טוב מכול הפרקים בסדרה.............. השחקנים מדאימים ג'ארד במיוחד!!!!!..................... הם לא מתים כי הם לא יכולים למות כי יש עונה שניה שתעלה בעוד 4-3 חודשים אני מחקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה