ראש בראש!

Beyond The Veil

New member
../images/Emo129.gifראש בראש!../images/Emo129.gif

הערות! אוקיי, אז ככה: אני אחזור לפתוח את הפינה, שתפתח כל יום רביעי, כמו שאתם בטח יודעים, הפינה של עלומה תושפע מהפינה הזו, והשיר המנצח יהיה השיר בפינה של עלומה (בהנחה שהוא לא היה כבר). אז...שתפו פעולה!
קצת הסבר: אני אתן כל שבוע שני שירים שיתחרו אחד נגד השני, ואתם תכתבו בכותרת את שם השיר שאתם כן רוצים שינצח הקצ' שפה הוא- אתם צריכים להסביר למה בחרתם דווקא בשיר הזה על פני השני! נעשה את זה קצת יותר מעניין
בקיצור- בהצלחה לכולנו, ותהנו!
השירים שנבחרו השבוע הם: ~תופים~
Devil & the Deep Dark Ocean VS Slaying The Dreamer
תהנו, ובהצלחה בבחירה

blacknwhite

New member
DATDDO../images/Emo127.gif

למה? ככה
כי הוא יותר מגניב, יותר קשה לפירוש (תאמינו לי, אני יודעת
) ובאופן כללי הוא שיר מעניין. (למרות שגם STD מעניין בעיניי, זה יותר)

danduuu

New member
Devil & the Deep Dark Ocean

שני השירים מדהימים ומעולים, אבל השיר הזה הרבה יותר טוב לפי דעתי. הליריקה שלו גאונית וממש יפה וזהו לא'דעת..הקול של טאריה גם ממש ממש טוב פה. בייחוד הצרחה שהיא נותנת באמצע

Itay Simons

New member
Devil & the Deep Dark Ocean../images/Emo127.gif

המ. כי הוא מדהים? וכי STD מעצבן אותי משום מה...

dralan

New member
אהה 2 מהשירים האהובים עלי ;[

אז נבחר בDATDDO, רק בגלל... אממ... התמונה המגניבה שלו P:

Brombit

New member
Slaying The Dreamer ../images/Emo115.gif

עוד לפני שפתחתי את ההודעה ידעתי שאני לא אבחר כמוכם... הסתכלתי בפורום בפעמים הקודמות שעשיתם את זה ותמיד בחרתי את מה שהיה במיעוט

Devil & the Deep Dark Ocean ../images/Emo127.gif

שני השירים מדהימים!!! מהשיר הזה לא נמאס לי אף פעם!

Devil & the Deep Dark Ocean../images/Emo127.gif

אני ממש אוהב אותו, וחוצמזה העוגב שיש שם ממש ממש מדהים, וטאריה נשמעת ממש מעולה *__*

LadySilkworm

New member
אממ וזה בגלל

שהקול של טאריה מדהים שם, והמוזיקה ממש ממש טובה ונותנת אווירה טובה לשיר. [אבל גם סליינג דה דרימר זה שיר טובD:]

mary06

New member
STD ../images/Emo88.gif ../images/Emo47.gif

חחחחחחחח ג'יז אני חושבת כל כך הפוך מרובכם!! והנה גם אחפור קצת.. למה אני לא מתה על DATDDO: השם ארוך וזה מציק, המנגינה והתיפוף משגעים לי את השכל, אני דווקא חושבת שהשירה של טאריה לא מוצלחת יותר מדיי ואוף הדואט נמאס אחרי כמה פעמים..ודאמט המנגינה כל כך משגעת אותי! דווקא הליריקה לא עושה לי כלום אבל החלק של We shall come to set the dolphins free We shall wash the darkened bloodred sea קיטשי בטירוף ומשעשע לחשוב על אדם מבוגר ועוד תומאס הדיכי שלנו כותב על שחרור דולפינים
ולסיכום: בעע למה אני אוהבת את STD: לשחוט את החולם! נו זה חזק! בדיוק מידת הפסימיות והכעס שאני אוהבת :) השיר נשמע טוב, אוהבת את טאריה את מרקו את כולם!! הליריקה מדברת אליי ובמיוחד החלק של Wake up, mow the weed . . . I truly hate you all! שזה החלק הכי טוב בשיר וכיף לצעוק כל פעם מחדש.. ולסיכום: שיר גאוני, זועם וקצבי

mary06

New member
../images/Emo6.gif

איי אולי אם אתחיל לחפור ככה בחוליה החלשה אגרום להפיכה :)

Blade Of Fire

New member
אני מצטער אבל מה שיותר מצחיק

זה העובדה שSTD זה ראשי תיבות של Sexsually Transsfored Disease, או בקיצור-מחלת מין

למעלה