XDD
L lacrimosa girl New member 5/7/07 #24 ../images/Emo6.gif ובין היתר אמפו סתם מרעיש שם וכל קשר למוזיקה הוא מקרי בהחלט, אבל הליריקה טובה [והתחלתי לאהוב אותה רק אחרי הניתוח המצוין ממש של ענברי ]
../images/Emo6.gif ובין היתר אמפו סתם מרעיש שם וכל קשר למוזיקה הוא מקרי בהחלט, אבל הליריקה טובה [והתחלתי לאהוב אותה רק אחרי הניתוח המצוין ממש של ענברי ]
ה היויו New member 6/7/07 #31 האמת היא שיש לזה עוד כמה פירושים, בעיקר בעולם התוכנה, אבל זה לא קשור... השיר עצמו עדיין מעולה !
L lacrimosa girl New member 5/7/07 #25 DATDDO ../images/Emo127.gif שיר קסומי! (= [סופסוף פתחת, הא? D= ]
ה היויו New member 5/7/07 #29 Slaying the Dreamer לא יודע, הגראולים לא עשו לי את זה בDATDDO, ומעבר לזה פשוט אהבתי יותר את המלודיה של Slaying the Dreamer.
Slaying the Dreamer לא יודע, הגראולים לא עשו לי את זה בDATDDO, ומעבר לזה פשוט אהבתי יותר את המלודיה של Slaying the Dreamer.
T The Cat Woman New member 6/7/07 #32 Slaying The Dreamer../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif פשוט אוהבת אותו... כל מי שלא מחבב אותו- זדיינו אחל'ה שיר!
Slaying The Dreamer../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif פשוט אוהבת אותו... כל מי שלא מחבב אותו- זדיינו אחל'ה שיר!
ש ש נ י1 New member 6/7/07 #33 Devil & the Deep Dark Ocean פשוט הרבה יותר חזק!! STD גם שיר טוב אבל אין מה להשוות..
P phoenix2000 New member 6/7/07 #34 Devil & the Deep Dark Ocean כי הוא אף פעם לא נמאס וכמו שאמרתי פעם: הוא גם טוב לריצות.
T The Young Amyrlin New member 6/7/07 #35 Devil & The Deep Dark Ocean../images/Emo127.gif STD נוראי, שונאת את השירה שם ואת המקצב החופר ובלע. DATDDO ממש עושה לי טוב, שיר חזק, והשיא בסוף מדהים.
Devil & The Deep Dark Ocean../images/Emo127.gif STD נוראי, שונאת את השירה שם ואת המקצב החופר ובלע. DATDDO ממש עושה לי טוב, שיר חזק, והשיא בסוף מדהים.