שאלה לי אליכם?

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif שאלה לי אליכם? ../images/Emo121.gif

איך אתם רואים את המצב? למה תמיד אמרו לנו שתהיה אהבה לחיילים וחיבוקים? ומה שמוציאים החיילים זה צבע וביצים וגידופים? מה קרה? איבדנו צלם אנוש? למה לתקוף את החיילים, למה לסכן את חייהם, ועוד זה מרתיח כאשר מסתננים עושים את זה ולא התושבים המקומיים? אני לא יכול להבין את זה, אני מקווה שהטיפול יחמיר והחיילים יחזרו שלמים ובריאים!

Mr wonka

New member
זה הכל?

לא שמעת על דלאי החומצה שנשפכו על חיילי צהל?!

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif אני המום ../images/Emo121.gif

אני מקווה שתקרית זדונה וארורה תהיה שיא ההתנגדות והאחרונה.

Mr wonka

New member
ואני מקווה שלמר משקף יהיה קצת שכל

והוא יורה להשתמש בגז מדמיע ורימוני הלם! ואם צריך אז אפילו כדורי גומי ואמנת ז'נבה יכולה לקפוץ לי!

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif אני מקווה ../images/Emo121.gif

כי אמצעים אלה יכולים למנוע הרג.

mnv

New member
מעניין אם היית אומר אותו דבר על

הערבים שעושים פיגועים הרי בהם יש לטפל יפה נכון?

Mr wonka

New member
לא, ממש לא.. ואם זה היה תלוי בי

הייתי חופר אפילו תעלה שתפריד את ישראל מרצועת עזה כבר עכשיו! ראית את תעלת בלאומליך? חבל שבומבה צור לא חי.. היה נותן יד לעזרה

Scarlight

New member
זה לא חומצה!

הדובר של המשטרה הכחיש את השמועה ואמר שזה שמן מנועים.

Scarlight

New member
גם סבון לא הרבה יותר טוב מחומצה,

לפי ההגיון הזה. וסבון זה בדיוק מה שהצבא שפך על המתבצרים כשהמים הרגילים לא הזיזו להם.

אביבaviv

New member
כי הם עבריינים

כי הם עבריינים שמסכנים חיי אנשים, את חייהם שלהם ואת ביטחון המדינה, ואילו השוטרים הם אנשים חוק עכשיו יותר ברור ההבדל?

Mr wonka

New member
תנסה עכשיו-

ויאמר אביב אל בני בליאל הדתיים: כי הם עבריינים המסכנים חיי אדם, את חייהם שלהם ואת ביטחון המדינה. וימשך לומר אביב: ואילו השוטרים הם אנשים חוק ויאמר אביב בשלישית: ברור לך יותר? ויאמר אני: מובן??????????????????????

Scarlight

New member
בגלל הטון הציני שלך

והחוצפה שלך, אולי כדאי שאני אתקן אותך. כותבים בני בליעל, לא בני בליאל. אני לא אהיה למשל ולשנינה רק בגלל שבא לך לדבר אלי כאילו רק את התנ"ך אני מבין. ולא, אני עדיין לא מבין. אני לא מבין איך ביטחון המדינה קשור בהם, כי אם כבר הפיגועים מופנים אליהם ולא אליך.

אביבaviv

New member
אני במאת לא מבינה

אותך אתה מסרב להקשיב כך שנאי את הדיון שלי איתך סיימתי כבר נואשתי מלטחון מים פה בפורום בימים האחרונים עם אנשים שרק מנסים להצדיק את עצמם ואת העבריינים האלו, ולא מקשיבים

Scarlight

New member
זה הכל תלוי בהגדרה

אם נואשת אז נואשת, מה את רוצה ממני? זה הכל תלוי בהגדרה של עבריינים. לפי ההגדרה שלי, אלו שהתבצרו על הגג בכפר דרום הם עבריינים, אבל אלו ששכבו היום בבית הכנסת בנווה דקלים הם לא עבריינים. לפי ההגדרה שלך, כל מי שבהתנחלויות כרגע ולא הורשה להיות שם - עבריין. בואי נסכים לא להסכים וזהו.

אביבaviv

New member
אין לי שום בעיה

להסכים לא להסכים איתך אין שום בעיה עם אנשים שלא באותה דעה איצי, אם עם המדינה - זה לגיטימי למחות נגד החלטת המדינה אך כאשר זה פוגע בחיי אדם, כאשר זה מציב את החיילים שלנו בכל מיני מצבים - בוא נעזוב את המצב הלגמרי סוריאליסטי וביזארי שהיה היום על הגג בכפר דרום, בוא נתייחס לבית הכנסת בנווה דקלים - גם הם פגעו בחיילים, הרביצו להם, קיללו, זרקו בקבוקים, אני מניחה שגם אתה ראית מה הלך שם וטאני לא צריכה לספר לך . אני מאוד מכבדת את כל מי שהתפנו מרצון, בין אם זה בימים שעברו, בין אם זה אתמול והיום ובין אם זה אלה שחיכו שהחיילים ידפקו להם בדלת ואז יצאו החוצה והלכו לאוטובוסים בשקט - באמת יש לכבד אותם על המוסר והכבוד שלהם . אך גם אלה שמטיחים בחיילים האשמות, מנצלים את כך שלחיילים אסור לענות להם, קוראים להם "נאצי" וכדומה - בעיניי, גם אלו עבריינים

למעלה