שירי השבוע

../images/Emo129.gifשירי השבוע../images/Emo129.gif

קצת באיחור..אבל לא יכולתי להתקרב למחשב הרבה זמן..אז הנה:
שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
עצבון השבוע:
תמונת השבוע:

michmichonet

New member
אני ראשונה

שיר השבוע של THE USED שלכם:Lunacy Fringe שיר השבוע לא של THE USED שלכם:איזה שיר של פאניק ששחכתי ת'שם קליפ השבוע:דאנס דאנס של פוב אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: הרבה.. אין כוח לפרט תמונת השבוע: אוףףף חייבים??

אמאלה

שיר השבוע של THE USED שלכם: וואו כל כך הרבה.. All That I've Got I Caught Fire Box Full Of Sharp Objects Alone This Holiday Bullimic Light With A Sharpened Edge Poetic Tragedy Buried Myself Alive וזהו
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Finch - What It Is To Burn Finch - Without You Here Bullet For My Valentine - All These Things I Hate Story Of The Year - Anthem Of A Dying Day Story Of The Year - Sidewalks Story Of The Year - The Unheard Voice וכן לכל אלה אני הקשבתי כל השבוע XD קליפ השבוע: All These Things I hate אלבום השבוע: In love and death
מה אני אעשה חפרתי עליו עצבון השבוע:יש כל כך יותר מידי... תמונת השבוע:

yaelrs

New member
ניממ../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: I Caught Fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Radiohead- Just קליפ השבוע: ניממ אין..
אלבום השבוע: Maybe Memories עצבון השבוע: 20 חיבורים להגשה באנגלית

Noa Tsror

New member
שלי..

שיר השבוע של THE USED שלכם: The Used - A Box Full of Sharp Objects
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Blink 182 - I Miss You חרשתי לו על האמא...
קליפ השבוע: Alexisonfire - Accidents
אלבום השבוע: Alexisonfire ואטצ אווט.. אני יודעת שהוא כבר מלא זמן.. אבל הוא אחד הטובים שקיימים..
עצבון השבוע: שההורים מתעצבנים על חשבון פלאפון קצת גדול.. צקצק..
תמונת השבוע: כפרעות

GD ROCKS

New member
../images/Emo2.gif

יש לשיר קליפ? פאק לא ידעתי. חייבת לראות.

Noa Tsror

New member
אתאתאת

מאיפה את בבאר שבע? איך קוראים לך? *חקרתי* תביאי תמסנג'ר שלך ^______^

CheN Y

New member
עונה..

שיר השבוע של THE USED שלכם:Noise & Kisses שיר השבוע לא של THE USED שלכם:Departure של Trivium קליפ השבוע:לא ממש ראיתי MTV לאחרונה.. אלבום השבוע:The Used של The Used..חח
עצבון השבוע: אממ לא זוכרת..אהה חרא של מבחן במתמטיקה תמונת השבוע:

CheN Y

New member
וואעע יש לי בעצם תמונה אחרת

אני מתה על התמונה הזאתת!!

O L g i T

New member
טרללהלהלהלה! >_>'

שיר השבוע של THE USED שלכם: zero mechanism שיר השבוע לא של THE USED שלכם: saosin - no angel dope - bitch black eyed peas - pump it drowning pool - bodies the legion of doom - destroy all vampires nirvana - territorial pissing
foo fighters - low קליפ השבוע: fall out boy - dance dance אלבום השבוע: green day - american idiot עצבון השבוע: היו כמה פה ושם.. לא זוכרת.

Noa Tsror

New member
חח דווקא

יש להם שירים אדירים XDD הם תמיד מעלים תמצברוח שלי עם כמה שהם רדודים.. XD *מודה*

MyMystery

New member
גמאני לא מחבבת אותם..../images/Emo203.gif

והייתי הולכת גם על.. שונאת!!!!

בנטליקע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא

למעלה