שירי השבוע

Noa Tsror

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחח חחחח כן
רואים אותך [הפעם P:] בפורים?

להקה מוזרה..../images/Emo223.gif

אפשר להתרגל לשירים שלהם אחרי שחורשים עליהם בכל חור אבל השיר החדש שלהם ממש זוועה וגם מי המפס.. מה שבאמת אהבתי מההתחלה היה DON'T LIE וWHERE IS THE LOVE חוץ מזה אין להם הרבה שירים יפים לטעמי

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחח ראסמי!

בהתחלה שנאתי אותו אבל אחרי שקלטתי שהוא "פרודיה" על כל הפקצות שרק לוקחות כסף התחלתי לאהוב אותו XDDD

MyMystery

New member
../images/Emo12.gif אה הם צוחקים עליהם?../images/Emo203.gif

אני פשוט נגעלתי ממנו. זה מגעיל. איכ.

O L g i T

New member
כן.... יש לי חולשה אליהם.

ויש להם אחלה שירים... אז מה אם הם לא "רוק קשואח"

MyMystery

New member
קשוחע XD ../images/Emo203.gif

מי שאוהב שיואהב אבל זה זנותי מוחעחע

yaelrs

New member
כי ברור שאני חייבת לדחוף את האף...

אנ'לא שונאת אותם או משו וגם לא אוהבת במיוחד, אין לי דעה מגובשת עליהם, אבל אני ממש אוהבת את מיי המפס..=]

נמנממ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: SEAOD שיר השבוע לא של THE USED שלכם:taking back sunday - you re so last summer underoath-a boy brushed red.. וBlink 182 - Stay Together For The Kids קליפ השבוע: אין ממש אלבום השבוע: NIMROD עצבון השבוע:שוב 80 באנגלית.. אמא שלי.. וסתם משהו שקרה בתחילת השבוע תמונת השבוע: בפעם אחרת..

MyMystery

New member
בלע.../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Taste of ink
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Dream theater- Beyond this life InMe- Firefly Dope- you spin me around
קליפ השבוע: אנלא רואה קליפים
אלבום השבוע: נופ.
עצבון השבוע: שכחתי להתעורר בבוקר XD
תמונת השבוע:=>

../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: אין. שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Bleed The Dream - emotion regression. קליפ השבוע: של שון פול החדש אלבום השבוע: החדש של ילוקארד עצבון השבוע: מבחן בהיסטוריה תמונת השבוע:

Rose131

New member
ממ...../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: ממ.. אני חושבת שbox of sharp.. שיר השבוע לא של THE USED שלכם: ממ... HIM- fortress of tears קליפ השבוע: לא ראיתי כלום חוץ מ... ממ... i'm just a kid- simple plan אלבום השבוע: HIM- love metal עצבון השבוע: בצפר תמונת השבוע: אין לי במחשב הזה

KillER SmiLEY

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: ההה... לא חושבת שיש>< שיר השבוע לא של THE USED שלכם: blink 182 - violence נדבקתי לשיר הזה משומה..>< קליפ השבוע: ההה.. אלבום השבוע: ההה.. עצבון השבוע: מכריחים אותי להתחפש
תמונת השבוע:

למעלה