שונאת שונאת שונאת אותה
E einat57 New member 8/7/05 #20 חוש הבילוש של יעקב מאת כריסטינה נסטלינגר. יש עליו יותר מכמה מילים באתר כנפיים וכדאי פשוט לקרוא ישירות שם. בזכות ההמלצה שלהם קראתי את זה לבני כשהיה בכתה ג' ושנינו נהנינו. מלא הומור.
חוש הבילוש של יעקב מאת כריסטינה נסטלינגר. יש עליו יותר מכמה מילים באתר כנפיים וכדאי פשוט לקרוא ישירות שם. בזכות ההמלצה שלהם קראתי את זה לבני כשהיה בכתה ג' ושנינו נהנינו. מלא הומור.
ש שירלי והרודנרס New member 9/7/05 #22 כל הספרים של ליזי בדיחי מקומון חול בעיניים ועוד שניים... שנכתבו ע"י שולמית לפיד.
פ פלגיה New member 11/7/05 #27 ספרות נחמדה, בלשית גרועה העלילה כתובה בצורה גרועה ביותר, עם כל מיני תסבוכות שהיה אפשר לפתור אותם בקלות רבה יותר.
ספרות נחמדה, בלשית גרועה העלילה כתובה בצורה גרועה ביותר, עם כל מיני תסבוכות שהיה אפשר לפתור אותם בקלות רבה יותר.
A Athaclena New member 10/7/05 #24 Hardy boys לא זוכרת הרבה מהם...האם החבורות של אניד בלייטון היו בלשיות? כלומר השביעיה סודית והחמישיה המפורסמת?
Hardy boys לא זוכרת הרבה מהם...האם החבורות של אניד בלייטון היו בלשיות? כלומר השביעיה סודית והחמישיה המפורסמת?
M maore New member 11/7/05 #25 הרפתקאות + בילוש נראה לי שיש שלל ספרים שהם מאוד על הגבול. מה עם ג'ינג'י? חסמבה? (חסמבה נראה לי יותר הרפתקאות ולפעמים בילוש/ריגול).
הרפתקאות + בילוש נראה לי שיש שלל ספרים שהם מאוד על הגבול. מה עם ג'ינג'י? חסמבה? (חסמבה נראה לי יותר הרפתקאות ולפעמים בילוש/ריגול).