הקורבן

lotem levi

New member
אני לא קיבלתי ת'גלויה..

חוצפנים הראש 1 האלה..הם עושים סלקציות למי לשלוח ולמי לא?!?!?!?!?!

Leb Die Sekunde

New member
יופי אז אני הקורבן

אין שאלות מישו?! תרשמו לרשימה אבל משעמם לי בטירוףף אבל עכשיו אני נוסעת אני יענה בדיילי אבל אני עדיין יענההה מירית? גמאני אוהבת אותך
תודה

leraax

New member
אני רוצה להיות ברשימה!!

ואני כל הזמן אומרת את זה מחדש XD

LiHiLuSh

New member
../images/Emo76.gifשאלות|שלגד|

שם: גיל: פירסינג: קעקוע: עכבר? מחשב: שמחיה? טלווזיה יש? יופי XD באה להופעה? זכר ?נקבה? חולדה? את אוהבת אותי? מחבבת? אני מפגרת? צבע שיער? משקפיים? אחים/אחיות? גשר? עבר פלילי? סרט מושכר שראית? שיר ששמעת? השיר שנתקע לך בראש? בעד\נגד.... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: האם אתה חושב שאתה.. יפה: מצחיקה(
אני כן) חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: פה ושם חננה: טוב חפרתי חח ואני כבר עיניתי על זה בעצמי חח שאלון לי ו

Leb Die Sekunde

New member
יאיי תודה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif יאי לי שאלות ראשונות!!

שם:דניאל גיל:13 פירסינג: אוזן? קעקוע:הלוואי עכבר?כן? מחשב:אה הא שמחיה?הו? טלווזיה יש?יאפ יופי XD באה להופעה?ברור זכר ?נקבה?נקבה חולדה?שוב? לא הבנתיXD את אוהבת אותי?מאוד מאוד
מחבבת?נאא אני מפגרת?לא:-O צבע שיער?חום כהה משקפיים?נאפ אחים/אחיות?אחיות בנות של השטן בככובודו ובעצמו! ררר גשר?יהיה שנה הבאה עבר פלילי?גניבת מכוניות שיכור פדופילים גניבת תכשיטים יקרים ושדידת בנקים -NOT- חחחחחחחחחחח סרט מושכר שראית?סוס פרא שיר ששמעת?האחרון? נטשה משו -סוולמיט השיר שנתקע לך בראש?טינג'ארס בעד\נגד.... מערכת יחסים ממרחקים:בעד[לי יש כזאתי] אבל רק לחודש.. הוא עוד יחזור
להרוג אנשים:נגדד עישון אצל בני עשרה:נגדד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:חברה? כן אי פעם בכית על בן:עדיין לא אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא האם אתה חושב שאתה.. יפה:לא מצחיקה(אני כן):אני או את?:O את ברור אני לא חברותית:אה הא מעניינת:כנראה=] מכוערת:נראלי אהובה:אולי..:]] דואגת:כן.. חמודה:יכול להיות תגידי את.. פה ושם חננה: לא נראלי חחחחחח תודה על השאלון!!! איש ליבה דיש
חחחח

למעלה