ה ק ו ר ב ן !

AlmogiToMars

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo190.gif ה ק ו ר ב ן ! ../images/Emo190.gif../images/Emo129.gif

והנה שוב הפינה הזאת ;) חח בגלל שנגמרו לנו כללללללללל השאלות לשני , והיו הרבה!! אז הקורבן החדש, יותר נכון החדשה שלנו היא -- חלייייייייייייייייייייייייייייייייייי !!!! הכינוי שלה הוא - i am777 שוווווט :)

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif the first questions !../images/Emo13.gif

לקחתי מפורום MCR: שעת התחלה: מה התחביבים שלך? תכונה אחת טובה שלך: תכונה אחת רעה שלך: כישרון אחד שלך: את מנגנת על כלי כלשהו? אם כן, על איזה? אם לא, היית רוצה? על מה? -הכי הכי- שם: צבע: מילה: חיה: פורום : להקה : שיר: זמר/ת: תמונה (צרפי נא~): מאכל: ארץ: -זה או זה- ג'ארד/שאנון/טומו? מיץ/מים? פרי/ירק? מסנג'ר/אייסיקיו? בריכה/ים? גיטרה/תופים/בס/פסנתר? -האם אי פעם...- פגשת מפורסם? צעקת על מורה? שכנעת את החברים שלך שחייזרים חטפו אותך? שתית מים?!?!?!?!? -מתי בפעם האחרונה...- שתית? אכלת? בכית? צחקת? שמעת מכ"ר? שמעת מוזיקה בכללי? האדם האחרון שדיברת איתו? האדם האחרון שחיבקת? הסמס האחרון שקיבלת? השיחה האחרונה שלך? שעת סיום:

i am777

New member
אוייי...חחח...

שעת התחלה: 21:10 מה התחביבים שלך? לשיר , לרקוד , לצייר , לבשל , לקרוא ספרים , מחשב(ממש לאחרונה...והכל בגלל הפורום המדהים הזה)... יש עוד...לשמוע מוזיקה..ולהנות מהחיים תכונה אחת טובה שלך: אני משוגעת בטירוף....!(שזה די טוב שמבלים איתי:) ) תכונה אחת רעה שלך: עצלנית! - ברמות ....כאילו , אם אומרים לי " חלי קומי תפתחי את הדלת" = "אין לי כוחחח"(יש עוד מלא) , אני עקשנית ..... כישרון אחד שלך: שירה...אחד?.. את מנגנת על כלי כלשהו? פעם ניגנתי על גיטרה , עכשיו אני לומדת יותר אצל בן דוד שלי על תופים(קטלני) אם כן, על איזה? עניתי.... אם לא, היית רוצה? על מה? רוצה על תופים ואולי יותר מאוחר להתחיל שוב עם הגיטרה.....כי אני נמשכת לזה בטירוף -הכי הכי- שם: שם?....לא הבנתי....אבל אני אוהבת את השם אלין שאימצתי אותו בשביל לעבוד על בחור.. צבע: כתוםםם!!! - כתום זה היום! מילה: בקבוק....פשוט כיף לי לומר את זה.. חיה: סוס , עכביש , אני שונאת ציפורים ....מי רוצה בכלל לעוף?!...... הם מפריעות לי בבוקר.. פורום : 30 שניווותתת למאאדדייים!!!!!!!! - אני מטורפת עליכם! להקה : 30STM שיר: יש....אני לא יודעת כרגע....זה משתנה בין השנים....... זמר/ת: אם היית שואלת לפני שש שנים הייתי אומרת אבריל לאבין , אבל - לא. אמממ....אלניס מוריסט... , איימי ווינהאוס(ממש מתוקה)....יש ויש.... תמונה (צרפי נא~): לא עולה לי.......עוד שנייה.. מאכל: שניצל , המבורגרר , שווארמה , כלבים(סתם סתם)....., סלט .....אני ממש דבה.....אני אוכללללתת הככלללל! ארץ: ישראל?....לא? , איטליה , הוואי , LA -זה או זה- ג'ארד/שאנון/טומו?טומווווו.... מיץ/מים? מיץ פרי/ירק?שאלה קשה.......אני מטורפת על שניהם....X מסנג'ר/אייסיקיו? מסנגר בריכה/ים? ים......אהבת חיי גיטרה/תופים/בס/פסנתר? תופים -האם אי פעם...- פגשת מפורסם? לא......אולי את ירדנה ארזי כשהייתי קטנה...חח.. צעקת על מורה? .......אממ....אפשר לומר
שכנעת את החברים שלך שחייזרים חטפו אותך? ברור! , תמיד ...שמעו , סיפור רציני - פעם אמרתי לחברה שלי שאני רואה טוסיקים של אנשים....חחחחחחYDDDD , כמובן שהיא האמינה לי..... , ופעם אחת לחברה שלי סובבתי צלחת עם שעועית על הראש שלה ואמרתי שאלוהים אמר לי לעשות את זה...YDDDDDDDDDD ( אמיתי לגמרי) שתית מים?!?!?!?!? לא......יש לי מחסור קטלני במים. המים שלי זה קולה -מתי בפעם האחרונה...- שתית? לפני שעה אכלת? לפני שעה בכית? לפני כמה שעות בכיתי כמו מטורפת על הדג שלי דובה ....הוא מת...איך בכיתי ......הלחצתי את אמא שלי בטרוף בפלא'...היינו חברים ממש טובים......ברצינות....כשהייתי קוראת לו "דובההההה" הוא היה מרים את הראש ועושה לי עם הפה שלו.....דובהההה שלי....שנשמתך תיהיה בגן עדן של דגים...או כל החיות ביחד..... צחקת? אני כל הזמן צוחקת , משטויות......חברה שלי היום , כשיצאנו מהאוטובוס ...היא נפלה....צחקתי כמו משוגעת וחסרת לב....זה היה כזה מצחיק!.....בזמן שהיא מדממת למוות. שמעת מכ"ר? מה שמעת מוזיקה בכללי? אני חיה על מוזיקה! האדם האחרון שדיברת איתו?החברה הכי טובה שלי......גלוש... האדם האחרון שחיבקת? ....אין לי שמץ.....כשהלכתי לTV דאנס(חוג ריקוד) אז חיבקתי מלא חברים הסמס האחרון שקיבלת? "חלי , תביאי חלב בובי" - מאמא שלי.... השיחה האחרונה שלך? גל! - גאד דאמט. שעת סיום: אני ממש נכה! 20 דקות.....חחחחחחחחחחחחחח.... 21:30...

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif the second questions ../images/Emo13.gif

הפעם מפורום אבריל ויש פה שאלות שחוזרות על עצמן פשוט אל תעני :) האם אי פעם: 1.איבדת משו ממש יקר? 2.רצית למות? 3.חשבת שאתה הולך למות? 4.דיברת מתוך שינה? 5.הייתה ער כל הלילה לבד? 6.עישנת? 7.ממש התגאת בעצמך? 8.נתקתע בעמוד? 9.נדרסת? 10.עשית משו והתחרטת עליו? מי הבנאדם האחרון ש: 1.נתתה לו חיבוק? 2.צעקת עליו? 3.צחקת איתו? 4.חשבת עליו? 5.רצית לראות? 6.התגעגעת אליו? 7.רבת איתו? 8.דיברת איתו? 9.ראית? 10.התכתבת איתו? תכשיטים בגדים וכו.... 1.אוהב תכשיטים? 2.יש לך תכשיטים קבועים?מהם? 3.אתה מכור לנעליים? 4.אוהב לקנות בגדים? 5.יש לך חורים באוזניים?כמה? 6.אתה אוהב לבזבז כסף על בגדים ונעליים? 7.אתה מכור לבזבוזים? 8.מה אתה לובש עכשיו? 9.יש לך פירסינג?איפה? 10.מה אתה מעדיף:טרניג או ג'ינס וחולצה? אוכל 1.אוהב לאכול? 2.מה אתה הכי אוהב לאכול? 3.אתה בדיאטה? 4.כשאתה אוכל אתה מחשב את אחוזי השומן שיש באוכל או שלא אכפת לך? 5.מה הארוחה הכי חשובה ביום? 6.אתה אוכל ארוחות מסודרות? 7.אתה צימחוני? 8.אוהב אוכל זבל (ג'אנק פוד)? 9.בכיפור מה אתה הכי רוצה לשתות או לאכול? 10.מה המאכל שבחיים לא הייתה אוכל? כללי: איך עבר לך היום עד עכשיו?. אתה מת שהשאלון הזה יגמר כבר? אתה חושב שמישו יקרא ת'שאלון? קרה לך משו מיוחד היום? או שהיה סתם משעמם? פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

i am777

New member
If you really want to hear about it...

האם אי פעם: 1.איבדת משו ממש יקר? אם מתכוונים לבן אדם ....אז כן , ואם מדברים על חפץ אזז....אין לי מושג... 2.רצית למות? כשאתה במצב דיכאוני בטירוף ....זה שטותי לחשוב על זה.......אבל אולי .....שאתה זורקת את זה ככה במילה....אתה לא מתכוון לזה באמת... 3.חשבת שאתה הולך למות? לא......ואני עושה מלא דברים מסוכנים......אני חושבת שאני עוד אמשיך 4.דיברת מתוך שינה? אבא שלי אומר שכן 5.היית ער כל הלילה לבד? ברור , אני תמיד ערה בלילה לבד..... 6.עישנת? לא , בחיים לא...........זה לא יקרה גם. 7.ממש התגאת בעצמך? אמממ.....לא...זוכרתת... 8.נתקתע בעמוד? כן 9.נדרסת? כמעט 10.עשית משו והתחרטת עליו? אכן......מעומק ליבי..... , אני יודעת מתי לבקש סליחה.....אני בן אדם שמודה בטעויות שלו מי הבנאדם האחרון ש: 1.נתתה לו חיבוק? .... 2.צעקת עליו? אבא שלי.....שהוא לא רצה לקחת את הזבל.. 3.צחקת איתו? חבריי לטיוי דאנס 4.חשבת עליו? אחותי הגדולה.. 5.רצית לראות? אחותי הגדולה... 6.התגעגעת אליו? גם אחותי הגדולה...... , וגם לסבא שלי(אבא) , לסבא שלי(אמא) , לסבתא שלי(אמא) ולסבתא שלי(אבא)...הם חסרים לי......, לא היה לי סבא וסתבא.. 7.רבת איתו? ידיד שלי ...אתמול 8.דיברת איתו? דברתי עם מלא אנשים.. 9.ראית? אמא שלי .....שנכנסה כרגע הביתה 10.התכתבת איתו? חברה שלי מרוסיה........אני מדברת איתה גם באשלון תכשיטים בגדים וכו.... 1.אוהב תכשיטים? אממ......ככה לפעמים ...לא הרבה 2.יש לך תכשיטים קבועים?מהם? צמיד הפרפרים שלי....שאחי קנה לי באילת לפני 4 שנים....ושרשרת הזמל שלי...מפתח מכסף..כזה.. 3.אתה מכור לנעליים? מממ....בססיידדרר....כככה ככה.. 4.אוהב לקנות בגדים? כן... 5.יש לך חורים באוזניים?כמה?2.....בקרוב עוד 6.אתה אוהב לבזבז כסף? לא... 8.מה אתה לובש עכשיו? עכשיו עכשיו???.......מכנס קצר (נו זזה לא מעניין אף אחד)... 9.יש לך פירסינג?איפה? אין 10.מה אתה מעדיף:טרניג או ג'ינס וחולצה? גינס וחולצה אוכל 1.אוהב לאכול? מאודד... 2.מה אתה הכי אוהב לאכול? מלא... 3.אתה בדיאטה? לא , ובחיים שלי לא הייתי כי אני לא אצליח... 4.כשאתה אוכל אתה מחשב את אחוזי השומן שיש באוכל או שלא אכפת לך? ממש לא... 5.מה הארוחה הכי חשובה ביום? צהריים.....אבל בתכלס בוקר....ככה אומרים 6.אתה אוכל ארוחות מסודרות? לא 7.אתה צימחוני? לא 8.אוהב אוכל זבל (ג'אנק פוד)? יאפ 9.בכיפור מה אתה הכי רוצה לשתות או לאכול? קולה 10.מה המאכל שבחיים לא הייתה אוכל? כל המאכלים הלא כשרים ...., חלבה..אממ.. זהו... כללי: איך עבר לך היום עד עכשיו?. בסדר.... אתה מת שהשאלון הזה יגמר כבר? ממש! אתה חושב שמישו יקרא ת'שאלון? לא קרה לך משו מיוחד היום? או שהיה סתם משעמם? רגיל למדי פריט הלבוש האהוב עליך? גינס וחולצה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות לאן היית רוצה לחזור? לגיל עשר.....לתקן את כל השגיאות שלי בלימודים כמה פעמים עברת דירה? 6 אוהב את המקום שאתה גר בו? סבבה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? בחיייםםם לא! , עם הפאקים שלי אני רוצה להמשיך להיות......ילדה בעייתית שכמותי.. מאוהב? חלק....לא ידוע מה הלב שלי מרגיש כעת....יש איזה משהו למישהו שנון , מקסים מתוק........עושה לי את זה חנונים היית מאוהב? בכיתה ו'....חחחחחחחח חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? אממ......אולי אוהב את עצמך? סבבה איתי מה היית משנה בך? את החתך שיש לי בפנים...יש לי צלקת בלחי.....מין קו כזה.....אבל אני די אוהבת אותו.....אני נראה מסוכנת איתו...חחח מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? משתלב... יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: ................................................ דבר לא נחמד שקרה לך היום: ................................................... מתי התעוררת היום? 7 וחצי לצערי.... גובה: 64 משקל: אין לי מושג...אין לי בעיה לומר אם הייתי יודעת....הכי חשוב - שתיהיה שלם עם עצמך! - זיכרו את זה! הפאדיחה הגדולה של החיים: אוהואא.....מלאאאאאאאאאאאאא......... , שיניתי את השיר "חורף73" באמצע הופעה....מזל שיצאתי מזה בשלום והמילים שהרסתי שיניתי אותן למילים נחמדות.. מה תעשה מחר? אלמד לבגרות בתנך .....אני לא אוהבת לתכנן דברים......הכל ספונטני אצלי.... , אם תבואי אליי ותאמרי לי " רוצה לנסוע לאילת" אני אענה לך מה שבראש שלי.......וזה נראה לי שיהיה כן...חחח להקה שאת/ה אוהב/ת: 30STTMMM מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אצל היהודים איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אוטו זבל....של הבילויים הצבע השולט בארון שלך: כל הצבעים....חולצות שחורות... מי האשה הכי יפה בארץ? אמא שלי .....וו....אין לי מושג.... שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וליה רוברטס.......סתם כי בא לי.. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לרוב אין לי פחדים.......משום דבר......אבל אם יש משהו שמפחיד אותי זה לאבד את הקרובים שלי האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן , ידיד טוב שלי נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? אכן חושב שעישון זה: מגעיל , פשוט דוחה לי את הנשמה ..... לא בא לי טוב בכלל! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: ניסיתי....את המכור הכי גדול - אבא שלי... , לא הלך... שם אהוב לבן: אין לי כרגע...X: שם אהוב לבת: אלין , לילה , רפי(כן כן ....תצחקו עליי)... שם אהוב לכלב: פפיתו(הכלב שהיה לי בעבר) מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? שהיתיי דופקת מנגו מלא........ מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? שפעם אכלתי את הפקק הלבן.....שבפנים כזה.....ואז אחותי אמרה לי , חלי אם איזה זקן גירבץ לפני שהוא שם את הפקק הזה בתוך הפקק?......ואנייי נקקררעעתתייי מצחחווקקק.......היה מצחחייקק... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? שאבא שלי עושה לי קוקו גבוה ....כזה.....ואז אני הולכת למראה ורואה שהקוקו בצד בכלל עם מלא קרבולות...חחחחחחח , והייתי חייבת להשאר עם זה.....בכדי שאני לא אעליב אותו.. חלקק שני---->>>>

i am777

New member
נאלצתי לחלק....חח..

הבן אדם שהכי חשוב לך: כל המשפחה שלי......אין דבר כזה... הבן אדם שאתה הכי אוהב: משפוחה הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: אחותי ועוד אנשים הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: אבא ,אמא, גל .......... הבן אדם הכי מצחיק: אבא הבן אדם הכי מוזר: אבא .....חח... הבן אדם הכי יפה: אמא , אחותי ואחי הבן אדם הכי קרוב: אמא , אבא , אחותי ואחי......וגם גל הבן אדם שאתה סומך עליו: משפחה וגל.....שהיא חלק מהמשפחה.... הבן אדם שסומך עליך: המשפחה , גל , חברים מסויימים... הבן אדם שהכי השפיע עליך: אחותי וגל הבן אדם הכי כשרוני: אחי הבן אדם הכי מניאק: אחי ואחותי הבן אדם הכי אמיתי: אחי ואחותי הבן אדם הכי מצליח: ...אממ... הבן אדם הכי צפוי: אחי הבן אדם הכי לא צפוי: אחותי הבן אדם הכי חכם: אבא הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): רם חלפון....חח הבן אדם הכי מסטול: אני....חחחח ואחי הבן אדם הכי חרמן: רם הבן אדם הכי רומנטי: אביב הבן אדם הכי זיין שכל: ליטל ..... הבן אדם הכי וותרן: גל הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: מלא.. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על : כל החברים שלי.. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: אחותי , אחי ,גל .......חברים.... הבן אדם שהכי מבין אותך: אחותי אחי וגל גם....חחחחחחח... הבן אדם הכי עשיר: ליטל. , הרי ההורים שלה מרוויחים 100 שקל בחודש , לא???...חחחחחחח...(אף אחד פה לא יכול להבין אותי) הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: אין הבן אדם שהכי הרבה מקלל: ברור שלא אני... , הבן זונה הזה....מה שמו של המניאק הזה...(סתתםם) הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: ידיד וחברי......(איזה שאללווותתת) הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: מה?!?!?!??!? WTF הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: גל הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: גל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורק אותו לאלף עזאזל... אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות אותו חזרה..רק אם הוא רוצה....לא בכוח.. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוציפס אופי או יופי? גם זה וגם זה.............. פריקים או פקאצות? פפררייקקייםם בעד ההתנתקות או נגד? ממ....לא מעניין אותי מתמטיקה או ספרות? ספרותתתת ברור! להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? ביחד....חח ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחקת טלפון להיות נבוך או להיות קול? COOOOLLLL , IA HELICOOLIT יאאא בייבי לבכות או לצחוק? לצצחחווקק , מה אני אבי ביטר?! גיטרה או תופים? X אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אני אוהבת קטנים.....הם חמודיםם..... , אבל גדולים גם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנגר השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? את התנך , ספר דניאל מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להקים להקת רוק ולראות את 30STM בהופעעהה הכי אוהב? לבלוות!! חבל ש...? יש לי לימודים ... הלוואי והיה לי? להקת רוקקקקק אין דבר העומד? בפני 30STM ? אם תרצו? 30STM???......חחחחחחחחח אהבתי.... אם תרצו - 30STM מי ששונא אותי מצדי ש...? יילך להזדיין! - סתם......לא צריך....לא כולם מחבבים אותי אחרי השאלון אני? מתה... לא הייתי צריך? לענות על השאלון הזה.. אני חייבת לומר תודה ל? ............................... אני חייבת לומר סליחה ל? מי שאי פעם פגעתי בו או רצחתי אותו... למה אני אף פעם לא? שקטה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? ברור , זה ממש משקף אותי.. יומולדת זו סיבה ל? לדאגה?.....שאני מזדקנת העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תיהיו תמיד שמחים , תעשו מה שבראש שלכם! , תיהיו אנשים טובים עם כוונות טובות תגשימו את השאיפות והחלומות שלכם. הערבים הם: הם הם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני זאת אני

חחחחחחחח אין את הורגת אותי.

"לבכות או לצחוק? לצצחחווקק , מה אני אבי ביטר?!" ס'גנובה את באמאשלי.

yaaruka

New member
חלייי!!!!!

אז הנה השאלות שעת התחלה:
מה הדבר הראשון הכחול שאת רואה?
מה הדבר האחרון ששתית?
מתי לאחרונה אכלת?
מה היה השיר האחרון ששמעתי של 30 ומתי זה היה? [זה יכול להיות גם עכשיו.]
עם מי דברת פעם אחרונה בטלפון?
האם את נהנת מזה שאת הקורבן [אני אישית גם רוצה!]?
מתי לאחרונה צחקת?
למי הבאת חיבוק בפעם האחרונה השבוע?
נכון שהשאלות שאני שואלת מטומטמות?
שמים לב שאין לי ממש מה לשאול?
מי היה האדם האחרון שדברת איתו פנים אל פנים?
האם גם לך יש כל מיני פנטזיות מוזרות לגבי הלהקה בדיוק כמוני?[לא נראה לי שאדם מגיע לרמת הפנטזיה שלי XDDD] שעת סיום: וזהו.

i am777

New member
היייייי!

שעת התחלה: 15:29 מה הדבר הראשון הכחול שאת רואה? כחול? אממ...יש לי מין צדפה ענקית כחולה...אממ...המגבת שלי כרגע כחולה
מה הדבר האחרון ששתית? קולה מתי לאחרונה אכלת? לא אכלתי עד עכשיו כי מקודם קמתי... מה היה השיר האחרון ששמעתי של 30 ומתי זה היה? [זה יכול להיות גם עכשיו.] סטרונגר של קאניה וואסט..ואז רצתי לחדר ושמעתי את סטרונגר של 30STM (שדרך אגב...אני אוהבת את של קאניה יותר, אבל שלנו נחמד..) עם מי דברת פעם אחרונה בטלפון? גל ... האם את נהנת מזה שאת הקורבן [אני אישית גם רוצה!]? זה טוב לי.... , טוב לי , טוב לי עם זה......זה טוב לי. (מפגרים) מתי לאחרונה צחקת? ממממממממ....ככה לעצמי אני צוחקת.. למי הבאת חיבוק בפעם האחרונה השבוע? אבא נכון שהשאלות שאני שואלת מטומטמות? לא הם דווקא פנאן בובה שמים לב שאין לי ממש מה לשאול? אכן חחחחחחחחח מי היה האדם האחרון שדברת איתו פנים אל פנים? אמא האם גם לך יש כל מיני פנטזיות מוזרות לגבי הלהקה בדיוק כמוני?[לא נראה לי שאדם מגיע לרמת הפנטזיה שלי XDDD] קודם כל , שאלה מצויינת(עכשיו אני אולכת לחפור!) : הפנטזיה שלי היא שאני נוסעת ללוס אנג'לס ופוגשת בתומו
והוא מכניס אותי להופעה של שלושים... ואנחנו מדברים.... ווו אנחנו יוצאים לבלות(למה נראה לי שתומו יבלה איתי?!) ואאזזז הוא מכיר אותי לשאר החבורה ואחר כך אנחנו(כולנו) טסים לישראל והם כולם באים לישון אצלי....(זה נשמע רע..)...איך כל הגברים הסקסיים האלה יכנסו בתוך המיטה וחצי שיש לי...S: ולעשות דיסק איתם. בקשתי הרבה?...ממש לא... שעת סיום:15:37 וזהו.

yaaruka

New member
חח גמלי יש משהו דומה לזה [יש פה משהו לשני גם]

אבל הפנטזיה שלי היא שהם כבר באים לארץץ XDD והם יעני מחפשים להקה להופעה שלהם ואני בלהקה [להקת ריקוד..] ואז הם הכי אוהבים אותי והם לוקחים אותי לסולנית וכל מיניכ אלהה XDD וכן.. גם הם ישנים אצלי.. רק שאני חשבתי על זה שיעני יש שני מזרונים.. אחד בין המיטה לשולחן ואחד בין המיטה לארון.. וככה אחד ישן לידי ושניים על המזרונים.. מעניין איפה הרביעי XD ועל זה.. אני לא חושבת!! חחח איפה הם גריםם!? כל פעם אומרים לי משהו אחרר!! פעם אמרו לי בקליפורניה ופעם אמרו לי בארצות הברית אבל לא אמרו מקום מדיוק.. ועכשיו את אומרת לוס אנג'לס XDD שניי????? איפה את גרה? מה הכתובת? כדי שאני אוכל לשלוח לך את העצומה..

i am777

New member
...

סתם צחקתי.. נראה לך שזה מה ששאני רוצה?...חחחחחחחחחח לא ידעתי על מה לענות... אבל ייאאללההה שיהיה! :)))) תביאי אותם לארץ ,זה הפנטזיה שלי...

tair XD

New member
האא יערה כנסי!![כניסה ליערה בילבד!]שיחת בנות!

נכון האימו החמוד הזה שדיברתי איתך עליו במסנ?! הוא שאל אותי אם אני יכולה לבוא איתו היום לדיזינגוף סנטר כי הוא לא לומד היום אז אמרתי איי סורי אני לא יוכלה ההורים שלי לא מרשים לי והוא שאל את יכולה אז להיפגש בבאר שבע..אז שאלתי את ההורים שלי חח אם אני יכולה לבוא לחברה כדי שלא יחשדו בי שאני מסתובבת עם אנשים אחרים ביקיצור גם את זה אי אפשר אמרתי לו היום אז הוא היתעכזב רצחXD...מסכן..אני מרחמת עליו..!! עכשיו אני תקוע בבית כי אין לי מה לעשותXDDDDDD אה ודרך אגב הוא עם עיניים ירוקות
ושיער חום כהה...וגם הוא אוהב את 30 שניות למאדים ויש לו קעקוע בבטן והוא נוסע 20.6 לקליפורניה וגר שםXDD הוא נורא חתיךXDD. בקיצור הוא חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!! ביי ביי המשך יום מאגניב!!!!

tair XD

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo73.gifאני נוסעת לאילת ב21.7../images/Emo73.gif../images/Emo13.gif

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזהההההההההההההההההההההההההה כיףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaaruka

New member
חחח איזה מטומטמת את!! היית שולחת לי מסר וזהו!

אל תתפלאי אחרי זה שכולם צועקים עלייך >< וכן אמרת לי את זה שהוא חמוד והוא חתיך ויש לו קעקוע שלהם והוא אוהב אותם ושהוא טס לקליפורניה וכל השיט זהה XDDD חחח שיחת בנות?! שיחת בנווותתת!?!?!! כולם פה בנותת!!!!! חחחח חח אולי יש פה בן אחד או שניםם או שלוש או אפילו ארבע XD או יותר חחח אבל בעיקרון.. זה פורום של בנות XDDD ומי יודע? אולי נלך לפני שהוא טסס!? נגיד יום שישי אומשוו תגידי שגם אני אוהבת אותם.. וזה XDD טוב מה אנחנו מנהלות פה שיחה?! אנחנו מדברות במסנג'רר!!!>< ביוווששש

i am777

New member
הכניסה ליערה בלבד?....חחחחחח

חמודה , אם את רוצה לדבר עם יערה בפרטיות , את יכולה לדבר איתה במסנג'ר \ באייסי קיו..... YD "הכניסה ליערה בלבד".....גדולה את...D: חברים שיהיה שבוע טוב, אני אהיה עד הערב.... אזיה יום עמוס

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif שמעי חמודה ,,

זה פורום ! חחח , את יכולה לשלוח לה מסר או לשלוח לה הודעה במסן באייסי איפה שזה לא יהיה - אבל לכתוב בפורום "ליערה בלבד" ? חחח לא נראה לי שזה אפשרי - את בפורום! זאת קצת בעיה לרשום הודעה ולצפות שלא ייכנסו את לא חושבת ? .. ויש לך אוף מתחת לשרשור הזה .. אז.. ? מה הבעיה ? .. ולמה את מנצלשת משחק ?
הוא עוד לא נגמר אז ככה ש.. מה הטעם ? whatever....

למעלה