If you really want to hear about it...
האם אי פעם: 1.איבדת משו ממש יקר? אם מתכוונים לבן אדם ....אז כן , ואם מדברים על חפץ אזז....אין לי מושג... 2.רצית למות? כשאתה במצב דיכאוני בטירוף ....זה שטותי לחשוב על זה.......אבל אולי .....שאתה זורקת את זה ככה במילה....אתה לא מתכוון לזה באמת... 3.חשבת שאתה הולך למות? לא......ואני עושה מלא דברים מסוכנים......אני חושבת שאני עוד אמשיך 4.דיברת מתוך שינה? אבא שלי אומר שכן 5.היית ער כל הלילה לבד? ברור , אני תמיד ערה בלילה לבד..... 6.עישנת? לא , בחיים לא...........זה לא יקרה גם. 7.ממש התגאת בעצמך? אמממ.....לא...זוכרתת... 8.נתקתע בעמוד? כן 9.נדרסת? כמעט 10.עשית משו והתחרטת עליו? אכן......מעומק ליבי..... , אני יודעת מתי לבקש סליחה.....אני בן אדם שמודה בטעויות שלו מי הבנאדם האחרון ש: 1.נתתה לו חיבוק? .... 2.צעקת עליו? אבא שלי.....שהוא לא רצה לקחת את הזבל.. 3.צחקת איתו? חבריי לטיוי דאנס 4.חשבת עליו? אחותי הגדולה.. 5.רצית לראות? אחותי הגדולה... 6.התגעגעת אליו? גם אחותי הגדולה...... , וגם לסבא שלי(אבא) , לסבא שלי(אמא) , לסבתא שלי(אמא) ולסבתא שלי(אבא)...הם חסרים לי......, לא היה לי סבא וסתבא.. 7.רבת איתו? ידיד שלי ...אתמול 8.דיברת איתו? דברתי עם מלא אנשים.. 9.ראית? אמא שלי .....שנכנסה כרגע הביתה 10.התכתבת איתו? חברה שלי מרוסיה........אני מדברת איתה גם באשלון תכשיטים בגדים וכו.... 1.אוהב תכשיטים? אממ......ככה לפעמים ...לא הרבה 2.יש לך תכשיטים קבועים?מהם? צמיד הפרפרים שלי....שאחי קנה לי באילת לפני 4 שנים....ושרשרת הזמל שלי...מפתח מכסף..כזה.. 3.אתה מכור לנעליים? מממ....בססיידדרר....כככה ככה.. 4.אוהב לקנות בגדים? כן... 5.יש לך חורים באוזניים?כמה?2.....בקרוב עוד 6.אתה אוהב לבזבז כסף? לא... 8.מה אתה לובש עכשיו? עכשיו עכשיו???.......מכנס קצר (נו זזה לא מעניין אף אחד)... 9.יש לך פירסינג?איפה? אין 10.מה אתה מעדיף:טרניג או ג'ינס וחולצה? גינס וחולצה אוכל 1.אוהב לאכול? מאודד... 2.מה אתה הכי אוהב לאכול? מלא... 3.אתה בדיאטה? לא , ובחיים שלי לא הייתי כי אני לא אצליח... 4.כשאתה אוכל אתה מחשב את אחוזי השומן שיש באוכל או שלא אכפת לך? ממש לא... 5.מה הארוחה הכי חשובה ביום? צהריים.....אבל בתכלס בוקר....ככה אומרים 6.אתה אוכל ארוחות מסודרות? לא 7.אתה צימחוני? לא 8.אוהב אוכל זבל (ג'אנק פוד)? יאפ 9.בכיפור מה אתה הכי רוצה לשתות או לאכול? קולה 10.מה המאכל שבחיים לא הייתה אוכל? כל המאכלים הלא כשרים ...., חלבה..אממ.. זהו... כללי: איך עבר לך היום עד עכשיו?. בסדר.... אתה מת שהשאלון הזה יגמר כבר? ממש! אתה חושב שמישו יקרא ת'שאלון? לא קרה לך משו מיוחד היום? או שהיה סתם משעמם? רגיל למדי פריט הלבוש האהוב עליך? גינס וחולצה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות לאן היית רוצה לחזור? לגיל עשר.....לתקן את כל השגיאות שלי בלימודים כמה פעמים עברת דירה? 6 אוהב את המקום שאתה גר בו? סבבה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? בחיייםםם לא! , עם הפאקים שלי אני רוצה להמשיך להיות......ילדה בעייתית שכמותי.. מאוהב? חלק....לא ידוע מה הלב שלי מרגיש כעת....יש איזה משהו למישהו שנון , מקסים מתוק........עושה לי את זה חנונים היית מאוהב? בכיתה ו'....חחחחחחחח חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? אממ......אולי אוהב את עצמך? סבבה איתי מה היית משנה בך? את החתך שיש לי בפנים...יש לי צלקת בלחי.....מין קו כזה.....אבל אני די אוהבת אותו.....אני נראה מסוכנת איתו...חחח מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? משתלב... יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: ................................................ דבר לא נחמד שקרה לך היום: ................................................... מתי התעוררת היום? 7 וחצי לצערי.... גובה: 64 משקל: אין לי מושג...אין לי בעיה לומר אם הייתי יודעת....הכי חשוב - שתיהיה שלם עם עצמך! - זיכרו את זה! הפאדיחה הגדולה של החיים: אוהואא.....מלאאאאאאאאאאאאא......... , שיניתי את השיר "חורף73" באמצע הופעה....מזל שיצאתי מזה בשלום והמילים שהרסתי שיניתי אותן למילים נחמדות.. מה תעשה מחר? אלמד לבגרות בתנך .....אני לא אוהבת לתכנן דברים......הכל ספונטני אצלי.... , אם תבואי אליי ותאמרי לי " רוצה לנסוע לאילת" אני אענה לך מה שבראש שלי.......וזה נראה לי שיהיה כן...חחח להקה שאת/ה אוהב/ת: 30STTMMM מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אצל היהודים איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אוטו זבל....של הבילויים הצבע השולט בארון שלך: כל הצבעים....חולצות שחורות... מי האשה הכי יפה בארץ? אמא שלי .....וו....אין לי מושג.... שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וליה רוברטס.......סתם כי בא לי.. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לרוב אין לי פחדים.......משום דבר......אבל אם יש משהו שמפחיד אותי זה לאבד את הקרובים שלי האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן , ידיד טוב שלי נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? אכן חושב שעישון זה: מגעיל , פשוט דוחה לי את הנשמה ..... לא בא לי טוב בכלל! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: ניסיתי....את המכור הכי גדול - אבא שלי... , לא הלך... שם אהוב לבן: אין לי כרגע...X: שם אהוב לבת: אלין , לילה , רפי(כן כן ....תצחקו עליי)... שם אהוב לכלב: פפיתו(הכלב שהיה לי בעבר) מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? שהיתיי דופקת מנגו מלא........ מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? שפעם אכלתי את הפקק הלבן.....שבפנים כזה.....ואז אחותי אמרה לי , חלי אם איזה זקן גירבץ לפני שהוא שם את הפקק הזה בתוך הפקק?......ואנייי נקקררעעתתייי מצחחווקקק.......היה מצחחייקק... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? שאבא שלי עושה לי קוקו גבוה ....כזה.....ואז אני הולכת למראה ורואה שהקוקו בצד בכלל עם מלא קרבולות...חחחחחחח , והייתי חייבת להשאר עם זה.....בכדי שאני לא אעליב אותו.. חלקק שני---->>>>