ה ק ו ר ב ן !

חח איך בשתי מילים תמצתת את הכל.

זה פורום. וכל מילה נוספת מיותרת XD. ומסכימה עם מה שאמרת, תאיר שימי לב לזה.

אמרתי לך שתמצאי פה חברים?

רק כמו שאמרו לך, להבא, שיחות פרטיות במסרים או בכל תוכנה אחרת
יום טוב

וול

מה שלומך חלי? נכון זה מרגש שבקרוב מסיימים ללמוד? מה עשית ביום שיש ה13 [אתמול]? מהו הסרט האחרון שראית? טוב, נגמרו שאלות. שיהיה לך שבוע טוב:]

i am777

New member
וול וול:)

מה שלומך חלי? ברוך השם , מה איתך ?.. נכון זה מרגש שבקרוב מסיימים ללמוד? אוהואו.......מרגש...אבל אני אתגעגע לילדים שאני רואה רק בבית בספר.. , מכירה את זה?<....עצוב לי טיפה.. מה עשית ביום שיש ה13 [אתמול]? מ12 בלילה עד 7 בבוקר ראיתי טלויזיה...ערוץ E והסבירו על כל הסרטים המפחידים...כמו פרדי קרוגר , מגרש השדים וכ'ו..... מהו הסרט האחרון שראית? צ'אק ולארי.....כמעט כל לילה במחשב...חחח....אני מטורפת על הסרט הזה. טוב, נגמרו שאלות. שיהיה לך שבוע טוב:] תודה מתוקה , אני מאחלת לך שבוע נפלא ושמח.

adiiiXD

New member
=]

איזה מזל את? כמה אחים יש לך? מתי את מסיימת ללמוד? איזה מקצוע את הכי אוהבת? איזה סרט את הכי אוהבת? איזה להקות את שומעת[ חוץ מ30]? יום נעים ! :)

i am777

New member
שלום עדי ,

איזה מזל את? מזל עקרב כמה אחים יש לך? יש לי אח ואחות:).....שיותר גדולים ממני... מתי את מסיימת ללמוד? עוד כמה זמן , את האמת שאין לי מושג...כי הכל משתלב עם הבגרויות איזה מקצוע את הכי אוהבת? ספרות , אמנות-סדנא איזה סרט את הכי אוהבת? קשה..יש כמה...אחד זה " עולמו של ווין" מאז שהייתי קטנה ו"התפוז המכני" "המסכה"...סרטים בעיקרון עם גים קארי....כי הוא השחקן הכי אהבו עליי... איזה להקות את שומעת[ חוץ מ30]?אולי תחשבו ....שאני איזה משוגעת אבל ...מאז שאני זוכרת את עצמי , אני שומעת את 30.....ולא אף להקה אחרת.... , אבל אני שומעת פה בישראל נגיד את היהודים..הם מדהימים אותי...ואביב גפן מאז שנולדתי(בלי להגזים)....אחי הגדול התחיל איתו ואחר כך אני...ממש מההתחלה של אביב. יום נעים ! :) תודה , גם לך חברה

למעלה