איזה לק נלבש לאמצע השבוע?
ר רוני325 New member 8/3/11 #1 ../images/Emo13.gifאיזה לק נלבש לאמצע השבוע?../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif
U Ultra marine New member 8/3/11 #5 בקרוב בדרך אלי ../images/Emo13.gif פשוט מהמם! לדעתי הרבה יותר מוצלח מהקלי.
E edenable New member 8/3/11 #7 תתחדשי! נראה לי שתהני ממנו אני כל כך אוהבת את המריחה של זויה, אין דברים כאלה
M Miss Laver New member 9/3/11 #20 פשוט מהמם! אני זוממת עליו כבר הרבה זמן, בהזמנה הבאה שלי הוא יהיה בראש הרשימה...
E edenable New member 9/3/11 #22 לא תתאכזבי ../images/Emo13.gif אני מאוד אוהבת אותו ועוד יותר את הפורמולה המושלמת של ZOYA
M Miss Laver New member 9/3/11 #23 בוצע ../images/Emo127.gif caitlin הוזמנה יחד עם אחותה לקולקציה gemma. עכשיו הגיע השלב שבו בודקים את תיבת הדואר פעם בשעה!
בוצע ../images/Emo127.gif caitlin הוזמנה יחד עם אחותה לקולקציה gemma. עכשיו הגיע השלב שבו בודקים את תיבת הדואר פעם בשעה!
נ ניצ ובוב New member 8/3/11 #13 זה היה לק שנורא איכזב אותי קניתי אותו בעקבות סווטצ'ים ברשת ובסוף נראיתי איתו נורא דודה . ממש ביאס אותי מקווה שעלייך הוא יפה יותר
זה היה לק שנורא איכזב אותי קניתי אותו בעקבות סווטצ'ים ברשת ובסוף נראיתי איתו נורא דודה . ממש ביאס אותי מקווה שעלייך הוא יפה יותר
R RUTHIE1 New member 10/3/11 #30 טוב דודה אני לא נראית איתו...../images/Emo9.gif הוא אכן פחות מדהים על הציפורניים מאשר בבקבוק, אבל בינתיים הוא מאוד לטעמי...
טוב דודה אני לא נראית איתו...../images/Emo9.gif הוא אכן פחות מדהים על הציפורניים מאשר בבקבוק, אבל בינתיים הוא מאוד לטעמי...
נ ניצ ובוב New member 10/3/11 #31 ../images/Emo6.gif הוא כזה יפה בבקבוק ועל היד שלי הוא היה נראה מזעזע. זה קורה לי לא פעם בגלל גוון העור הצהבהב שלי
../images/Emo6.gif הוא כזה יפה בבקבוק ועל היד שלי הוא היה נראה מזעזע. זה קורה לי לא פעם בגלל גוון העור הצהבהב שלי
B b o t t e n New member 8/3/11 #6 L.A. Girl Stayin Alive מסדרת Disco לא מצאתי סווטצ' שלו אז הנה הוא באתר החברה http://www.lagirlusa.com/products_detail.php?objID=61 הוא זה שמופיע בראש הדף "נשען" על טורקיז.
L.A. Girl Stayin Alive מסדרת Disco לא מצאתי סווטצ' שלו אז הנה הוא באתר החברה http://www.lagirlusa.com/products_detail.php?objID=61 הוא זה שמופיע בראש הדף "נשען" על טורקיז.
מ מ ס ט י ק New member 8/3/11 #8 אני בינתיים בלי כלום אבל עכשיו אחרי שפגשתי את "מה בבקבוק" אני מתכננת על אחד מהלקים שרכשתי ממנה מהקולקציה של טקסס, הורודים כמובן
אני בינתיים בלי כלום אבל עכשיו אחרי שפגשתי את "מה בבקבוק" אני מתכננת על אחד מהלקים שרכשתי ממנה מהקולקציה של טקסס, הורודים כמובן