איזה לק נלבש לאמצע השבוע?

Osnatz1

New member
גזרתי את הציפורניים ../images/Emo10.gif

בהתחלה נשברה לי רק הציפורן של האצבע ועוד ניסיתי לשכנע את עצמי שזה לא כזה נורא והיא צ'יק צ'ק תגדל, ואז גם באגודל נשברה לי וזה כבר נראה מגוחך לגמרי חחח. מזמן לא הייתי עם קצר, יש תחושה מוזרה כזו לגעת בדברים עם הכריות של האצבעות ולא עם הציפורן חח. בכל מקרה החלטתי לשוב לאהוב נפשי הבלו סווייד של אורלי במיוחד כי אף פעם לא שמתי אותו עם ציפורניים קצרות ותמיד בסוואצ'ים זה נראה הרבה יותר טוב על קצר. אז הנה. שוב תמונה מעוותת צבעים ומריחה לא משהו לפני ניקוי (הניקוי אצלי זה פשוט לחכות שהשאריות ירדו במקלחת.. אם אני מנסה לתקן עם אציטון לרוב אני הורסת הכל חח, עוד לא מקצועית כמוכן) אבל תסלחו לי

itsNotMe85

New member
משעשע

הקצר שלך הוא הארוך שלי
אמנם הכל יחסי, אבל אי אפשר לקרוא לציפורניים שלך קצרות

edenable

New member
אהבתי מאוד את הצורה

של הציפורניים שלך! הלוואי עליי כזה "קצר"!

Osnatz1

New member
שייפתי היום איזה שעתיים בעבודה../images/Emo178.gif

וזה עוד אחרי שגזרתי עם מספריים עצומות בגודלן כי לא הצלחתי להתאפק עד שאני אחזור הביתה.. הגדולות האלו עם הידית הכתומה חח, אני בשוק שלא גזרתי אצבע בטעות
היה לי ממש קשה להשאיר אותן מרובעות + על הדרך לשייף את מה שהתחיל להתפצל בצדדים + שלא יהיו דוקרות בצדדים ויוציאו לי חוטים מכל הבגדים חחח.. וכן אני יודעת שהן לא מאוד קצרות (בתור כוססת לשעבר כל עוד רואים את "הלבן" מבחינתי זה וואו) אבל כבר נורא התרגלתי לאורך שהיה לי
ותודה לכן! איזה קשה לי להקליד ככה חח כל שניה אני צריכה לתקן..

noash5

New member
אם אני ישייף יומיים לא יצא לי כזה ישר!

מהממות!

צונית

New member
יפייפה! ../images/Emo99.gif

האורך מקסים והצורה יפה לאללה.
ולא פחות חשוב - הלק משגע!!

אני כרגע עם Unripened של OPI

מקולקציית GOTH , לק משגע רק חבל שמיני לקים הם נוראיים מבחינת מריחה . מצרפת תמונה של סקרנג'י אהובתי

Osnatz1

New member
גם אני קניתי אותו שבוע שעבר

עוד לא ניסיתי.. כמה שכבות שמת? הוא נראה בתמונה קצת שקפקף לא? ואיזה חמוד הפרח.. אני לצערי לא מסתדרת עם הדברים האלו.. או שזה נופל תוך יום או שזה תולש לי חוט מאיזה סריג ואז אני חוטפת עצבים מהקישוט ומקלפת אותו

noash5

New member
2 שכבות

התעצלתי לשים את השלישית. השכבה הראשונה כמעט ולא נראתה.

למעלה