כן, קניתי אותו היום בס"פ קניון גבעתיים
I iefrat New member 16/2/11 #25 תודה, אציץ בסופר פארם תמיד כיך לקנות לק אחרי שראיתי ב LIVE למרות שלפעמים גם המראה בבקבוק מטעה כהה יותר, בהיר, כמה שכבות צריך...
תודה, אציץ בסופר פארם תמיד כיך לקנות לק אחרי שראיתי ב LIVE למרות שלפעמים גם המראה בבקבוק מטעה כהה יותר, בהיר, כמה שכבות צריך...
I iefrat New member 15/2/11 #16 ../images/Emo262.gifC.C Wild at heart ופוסט עליו הגיע בהזמנה עם מיטל ומורן. פוסט
S sHiR TaDmOr New member 17/2/11 #48 איזה קטע !!!! לפני יומיים הלוויתי אותו מחברה כדי לנסות, וכ"כ התאהבתי שקניתי גם לעצמי אחד ! הוא מושלם !!!! ויפה עלייך
איזה קטע !!!! לפני יומיים הלוויתי אותו מחברה כדי לנסות, וכ"כ התאהבתי שקניתי גם לעצמי אחד ! הוא מושלם !!!! ויפה עלייך
A angell4 New member 18/2/11 #49 שמתי לב שיש לנו טעם דומה!!!../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif האמת שהיום כבר נמאס לי מימנו הוא עדין מידי ושמתי לק חדש שקניתי Orly - Monroe's Red הוא בצבע אדום עם נצנצים ממש ממש קטנים שבקושי רואים... אדום קלסי מצרפת תמונה מהרשת, הוא מהמם!!!
שמתי לב שיש לנו טעם דומה!!!../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif האמת שהיום כבר נמאס לי מימנו הוא עדין מידי ושמתי לק חדש שקניתי Orly - Monroe's Red הוא בצבע אדום עם נצנצים ממש ממש קטנים שבקושי רואים... אדום קלסי מצרפת תמונה מהרשת, הוא מהמם!!!
I iefrat New member 18/2/11 #51 מהמם! איך המריחה? כמה שכבות? רואים ת'נצנצים? אוהבת אדומים ואוהבת נצנצים...
A angell4 New member 19/2/11 #52 אזככה: המריחה מצויינת כמו כל הלקים של אורלי, שמתי 2 שכבות לאטימות מלאה. ואת הנצנצים לא כל כך רואים, הם נורא קטנים אולי אפשר לראות אותם רק בשמש.
אזככה: המריחה מצויינת כמו כל הלקים של אורלי, שמתי 2 שכבות לאטימות מלאה. ואת הנצנצים לא כל כך רואים, הם נורא קטנים אולי אפשר לראות אותם רק בשמש.
M marina4o New member 16/2/11 #22 COLOR CLUB- NOTHING BUT TRUFFLE לפני שאני חוזרת ללקים של אביב התחשק לי שוקולד חום
U Ultra marine New member 16/2/11 #24 דיבורים דיבורים מה עם סווץ? חום זה משהו ש(טכנית) אין לי. אולי אני גם צריכה אחד? (התשובה בגוף השאלה?)
M marina4o New member 17/2/11 #36 תבדקי את אלו ESSIE - MARTINI COCOA ESSIE - PRICELESS ESSIE - CLASSY LASSY ESSIE - DECADENT DIVA