בוקר טוב בנות!

קניה 1

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב בנות! ../images/Emo188.gif../images/Emo187.gif

מוזר, סופ"ש בלי דיווחים מהופעה של ג'קו... בכל אופן, בשורה משמחת לכל אוהבות הכלבים, פשושית נמצאה! שבת שלום לכולן!

רנה6

New member
כן...

כל הארץ געשה ורעשה...מקווה שעכשיו יהיה שקט לארבעים שנה.

קניה 1

New member
בתור אחת שיש לה כלבים, אני מבינה

אותה לגמרי. ובאמת שמחתי בשבילה שהיא מצאה אותה!

שונית 7

New member
באמת בשורה טובה:לפני שנים נדרס לנו

גור זאביםחמוד ובכינו כמו תינוקות.איזה כלבים יש לך קניה? הכלבה שלי מסוג זאב רועים גרמני מתוקה אמיתית ממש פשושית.

קניה 1

New member
יש לי כלבה מעורבת בת 13

מצאתי אותה לפני 11 שנים, היא הייתה אצלי הרבה שנים וכשנסעתי להולנד היא עברה להוריי, שם היא מזדקנת לה היום בכיף.. ויש לי כלבה בת שנה וקצת, אמסטף מעורב, מצאתי אותה לפני שנה, בקרטון יחד עם עוד שתי גורות... ויש עוד שני כלבים, אחד שאני מצאתי וטיפלתי בו חצי שנה עד שמצאתי לו בית, והוא עדיין מגיע לבקר כל יום (ההורים החדשים גם מהקיבוץ), ועוד כלב, שיש לו בית, אבל הוא החליט לאמץ אותי, אז רב הזמן הוא אצלי....

שונית 7

New member
יפה לך מוקפת../images/Emo107.gif.גם הכלבה שלי בת

13 וגם היא בחרה אותנו בתנו לחיות לחיות...בעצם היא לא שלי היא של אחי וגיסתי אבל רב הזמן אצלי.אני אוהבת כלבים יותר מרב האנשים שאני מכירה והיו לי כלבים מגיל אפס הם נאמנים ומחזירים אהבה ממש נהדרים

דורית41

New member
יו..קניה

את ממש צער בעלי חיים.אני בקושי מסתדרת עם
אחד+| כמה
|+
(התכוונתי לציפורים...).

אסתילי

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

עם או בלי הופעה, העיקר שיהיה בוקר טוב,שבת שלום ויום נעים ל-כ-ו-ל-ם !!

דורית41

New member
בוקר טוב לכולן!../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif

שבת שלום,באמת וזר סוף שבוע בלי הופעה...אפילו החבר'ה בבית שאלו אותי אם אין הופעה בשישי-שבת.....
מצאנו עוד משהו משותף לפורום-גם לנו יש כלב .והוא לא תחש מלודי...

שונית 7

New member
../images/Emo107.gifהחיבור הזה כנראה לא ממש מקרי

אצלי לפחות :התחברתי למוזיקאי המדהי הזה שהודיע בגמר שהוא רץ לכלב שלו שאותוהזניח ואח"כ לים:שתי אהבות ענקיות שלי כלבים וים(אני מזל
) מוזיקה טובה כלבים וים-לא צריך הרבה יותר מזה!!!!!

דורית41

New member
רק המזל לא זהה.

גם מזל גדי ידועים כאוהבי ים ומוזיקה טובה או שאני חריגה? ים אצלי הוא אהבה ענקית,אני גדלתי בעיר ים מובהקת,וגם היום( בעיר אחרת ),ולמרות מינוי בקאנטרי קלאב-תמיד הים אצלנו בראש סדר העדיפויות. לגבי הכלב-שנים הממשפחה לחצה עלי שנאמץ או נקנה ,(_כולל את כ-ו-ל-ם חוץ ממני),והשנה נשברתי, יש לנו גור מקסים-של בולדוג צרפתי.בונבון אמיתי-הכל בסדר חוץ מזה שהוא מעצב לנו מחדש את הבית וכמה זוגות נעלים-מעביר חפצים מחדר לחדר,פה ושם 4-5 בצלים על השטיח בסלון,(גונב מהעגלה במטבח)-וכו',תופעות שאתן בטח מכירות.

שונית 7

New member
מוכר ביותר:אצלינו ההתמקדות היא

בגרביים.......אולי זה הפתרון לתעלומת היעלמות הגביים אצלך?

דורית41

New member
לא...

זו תופעה ששרתה בביתנו-עוד לפני הכלב....אז כנראה שלא זה הפתרון. זה כי דברים קטנים ומעצבנים אנחנו מייבשים במייבש ואז הכל מתברדק.

רנה6

New member
בנות...

אם בעסקי כלבים עסקינן, הרי לי בחצר שלושה כלבים: גולדן ענק שלי פרטי, עוד משהו בלתי מוגדר של הבן שלי ועוד אחת פשושית של השכנה שכנראה מצאה בית חם. בנוסף לכך יש לי אולי עשרים חתולים....ואף על פי כן, מה שהעסיק אותי השבוע זה ודאי לא הפשושית שנעלמה לאיזו סלבס, אלא הארוחה הענקית שנאלצתי להרים, השפעת שלי ובנוסף המיגרנות

a d i d a s 2 1

New member
שיר תרגישי טוב! יש לך גולדן?.???

איזה כלב מדהים!!! היה לי בגיל 16 עד שאמא שלי החליטה שכמו שאני הולכת מהבית ככה גם הכלב... תרגישי טוב יקירתי! יש לי הצעה בשבילך...תכף אני אשלח לך מסר בפרטי...

kapit5

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב לכולן

גם לנו יש
אחד מעורב ו-3
.בגלל המזג האוויר הסוער,התוכים הוכנסו הביתה ועל הבוקר היה לי שמח כי שכחתי ליסגור תריסים.

דורית41

New member
הי כפיתוש!!!

איזה כיף לראות אותך כאן.'תגעגעתי.ומה שלום החמין? אצלי החמין קיבל שינוי תצורה לסיר ע-נ-ק של מרק שעועית. איזה סוג של תוכים יש לך?(את בטח יודאת שיש זן שנקרא ג'קו?).

למעלה