בוקר טוב בנות!

שונית 7

New member
בוקר טוב כפיתוש -אתרואה מצאנו עוד

חיבור:חולי כלבים חולי ג"קו ומי יודע איזה עוד מחלות אחרות?!?!?

kapit5

New member
בוקר טוב לדורית וכפית

מיצטערת על ההשהייה הייתי חייבת ליראות שוב את הסרט של ג'קו וזהבית שטליטל העלתה. לגבי הסוג של ההתוכים -אין לי מושג,אני לא מבינה בזה.רציתי שלפחות לאחד מהם יקראו ג'קו, אבל הייתי בדעת מיעוט
ליגבי החמין-הריח משגע ,כל אחד רוצה רק ליטעום ,ובגופי אני שומרת שישאר משהו גם לצהריים. מישהי אמרה שזה מוזר שיש סוף שבוע בלי דיווחים על הופעה-אני חייבת לציין שסוף סוף מזה תקופה ארוכה ישנתי טוב
אני חושבת שלמעלה מחודש לא ישנתי כל כך הרבה.אז ג'קו תודה על ההתחשבות.

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לדורית ושונית כמובן

תיכף יגידו שגם לי יש פיצול-מתחילה לברך את עצמי בבוקר טוב.....

שונית 7

New member
|תתוכי ג'קו הוא תוכי יקר שיודע לדבר

ובמקרים מאד מיוחדים כנראה יודע גם לשיר מדהים......חחח

דורית41

New member
את ממש צודקת

תוכי ג'קו יודע לשיר,מה זה יודע ,זו לא מילה. על הקטע של הלדבר...אני מתאפקת לא לכתוב כלום אחרת יתחיל פה דיון שלם.....

שונית 7

New member
יוד ע כשהוא רוצה:ךפני ששר גשם

אמר שבחר שיר שישטוף את תחושות המלחמה!!!אהבתי

דורית41

New member
חחחח וחשבתי שאני דיסלקטית..

אז בוקר טוב ממני לשונית כפית ודורית,וכמובן!!!!לכולן.

דורית41

New member
אם את צריכה עזרה בשמירה

על החמין-תגידי,נשלח לך את המאבטח הג'באר של ג'קו.זה נראה לי שזה יבטיח את שלומו שלמותו ובריאותו של החמין לכמה זמן שתרצי.

moon line

New member
דוריתוש וגם כפיתוש ולכול מה שלומכן?

עזבתי לרגע את הג'חנון בשביל להתעדכן.... איזו שבת קסומה מתה על המזג האויר הזה
ושמש - (לאן האייקון נעלם) לסרוגין... ניפגש יותר מאוחר

דורית41

New member
אהלן!!מוני מוני../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת לפעמים את מזג האויר הזה,אני גם מאוד אוהבת את הקיץ,אבל ככה רק מדי פעם,,זה ממש כיף. איך כולם פתאום אוכלים מאכלים של חורף כבדים כאלה?זה לא טוב לדיאטת ד"ר זקי אייזנמן כל הג'חנונים החמינים וכו'-גם אני חוטאת היום ..

moon line

New member
נכון ../images/Emo9.gif ולכן בשבוע הקרוב אפצח

בדיאטת דר' ג'קי אייזנמן , ובכלל כל הסוד- זה הכמויות , אז גם בזה לא הפרזתי .. בכל זאת אני אמורה להכנס לבגדי השבת.. שקניתוני בקניוני .... ג'קו ..מה עם החשבונית ? טרם......

kapit5

New member
../images/Emo6.gif החזק תמיד אמר שאחזקת אישה

זה דבר מאוד יקר. אני חייבת להודות שככל שעובר הזמן זה הופך לעוד יותר יקר . שלא לדבר על ההשקעה בזמן ....

דורית41

New member
זה עוד יותר חמור

כשגם האישה מחזיקה את עצמה-בעלי צוחק עלי שיש לי את המשפט הזה..."אני עובדת קשה,מגיע לי ...."

a d i d a s 2 1

New member
יא!! כפית!!!

ידיד טוב מאוד שלי קנה כמה תוכים לפני חודשיים... הכרחתי אותו לקרוא לאחד מהם ג'קו התוכי שקוראים לו ג'קו הוא היחיד שלבן עם כרבולת צהובה... הוא ידע למי לשייך את השם.. האמת היא שאני לא מסוגלת לסבול תוכים... חוץ מג'קו, שהוא התוכי שלי... ובקשר לשינה, אני איתך אתמול הנחתי את הראש ונרדמתי ל-11 שעות! לא קרה לי 14 שנה בערך! חמין? אני עושה עכשיו את הדרך הארוכה ממני לחיפה וחזרה...

למעלה