בוקר טוב

cobainos

New member
בוקר אור!!

הגשם העיר אותי ב10 או 11 ומשהו..לא זוכר!גשם ראשון,שני,סבבה...אבל זהו!שכאן זה ייפסק!(למרות שיכול להיות שאני קופץ לגרמניה לעיר צפונית ויהיה לי קר פי 7) רונית,את שוטרת צבאית?
סתם..אני מקווה שתיהי בסדר ולא תיהי מלשנית *ניאקת שבגללה אנשים מקבלים ריתוקים וכאלה...יש לי ידידה שוטרת שהתגייסה ביולי. בהצלחה!

היא חייבת להיות מנאייקית.

תאמין לי שאף אחד לא דופק תלונות מרצונו. רק ה*צעירים-חנונים* שביניהם. (ד"א, זאת דוגמא טובה להבדל בין ערסים לחנונים, ערסים יעשו הכל כדי לא לדפוק חבר'ה אחרים, הם ישבו בכלא חצי שנה בשביל לא להיות "מלשן") הקאצ' במשטרה צבאית הוא שכל אחד מהשוטרים חייב לחזור כל יום עם מס' מסויים של תלונות. ככה שהם חייבים ..

cobainos

New member
אני יודע...גועל נפש המש"צ

מכריחים אותם לדפוק אנשים וגם דופקים שם אחד את השני בגלל שהם צריכים להוות דוגמא לאחרים...

חןשסק

New member
חחח צהריים טובים :)

גשם גשם. אחחח אין כמו הריח של אחרי הגשם. הריח של כל האבק מהאוויר, הפיח העשן והג'יפה שהייתה באוויר והגשם החליט להוריד לנו אותה חזרה למטה. עוד מעט הריח יהיה קצת יותר נעים, של אדמה רטובה, ולא של פיח :)

הריח של הגשם נחמד

אבל זה הרעש שמוציא אותי משלוותי! אם זה גשם/טפטוף עדין זה משרה אווירה עגומה כזו ואם זה גשם חזק אני נתקפת בהרגשה עצבנית כזו, כאילו משהו רע עומד לקרות. שונאאאאאאאאאאאאאאאת חורף!!!!!!!!!!! רק לחשוב על זה שאני אצתרך לצאת מחר בבוקר יותר מוקדם בגלל שאי אפשר להוריד מכנס של חליפת גשם כשנועלים עקבים ואי אפשר להישאר איתו כי זה חם ומכוער... וכל זה בשביל נסיעה של 2 דקות... אבל פתאום נזכרתי שאת הרעש של הגשם על הקסדה אני ממש אוהבת :))) מצד שני, מי צריך את הרעש הזה כשיש איפוד? אבל האיפוד עלול להירטב... שונאאאאאאאאאאאאאאאאאת חורף!!!!!!!!!! חורף זה מסורבל ומסורבל זה מעיק ומעיק זה רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כמו חורף. לפחות הפעם אני לא אחלק פיצות.

amickyaa

New member
באמת הרעש של הגשם עכשיו....

מתחיל להרגיז אותי..........והשידור של יס מתנתק........איזה באסה.....

cobainos

New member
../images/Emo45.gif חורף זה דרעק!

למרות שהרעש הזה לא הפריע לי להירדם אתמול...

../images/Emo12.gif

מה אתם רציניים? חורף זו העונה הכי כייפית
אין על הגשם והקור וסוודרים המחממים ולישון עם הפוך ושוקו חם|!

cobainos

New member
ממש...

וצינון ,נזלת ורטיבות מגמדים את כל מה שאמרת עכשיו!סוודרים ובגדים מסורבלים זה דרעעעעק

קיר קמט

New member
זה נורא נחמד לישון עם פוך ושוקו חם

מה שפחות כיף זה לישון עם שק"ש מתחת לאוהל 11 שמטפטף מדי פעם ובהחלט לא עוצר את הרוחות או אוטם. החורף הוא מקור כל רע.

למעלה