../images/Emo13.gif קולולולו מסויג
אני כותבת את ההודעה הזו בידיים רועדות, ומבלי שאני באמת מאמינה למה שאני כותבת. עשיתי הבוקר בדיקה ביתית נוספת (אני ממש פאתטית, אני יודעת), וכבר עמדתי לזרוק אותה, ואז בצבץ לו שם עוד פס. קטן, כמעט שקוף, כמעט זניח, אבל עוד פס! אז הלכתי לעשות בדיקת דם (מה זה הלכתי - רצתי זה לא מילה
), ולפני 10 דקות הגיעו התוצאות:
בטא 258
ומאז אני לא מפסיקה לבכות. מהתרגשות, ומפחד. אז אתן בטח שואלות למה קולולולו מסויג, ולא קולולולו ראוי לשמו? אז ככה - כי מעבר לזה שכמובן מתחילות עכשיו את הדאגות הרגילות של הכפלות ודופק וכו' וכו', אצלי גם חייבים לודא שהעובר בתוך הרחם (בגלל היסטוריה של הריון מחוץ לרחם), ושהוא לא החליט לטייל לו סתם ככה באזור (בחצוצרה למשל); אם זה הריון מחוץ לרחם או לא נדע רק עוד בערך שבוע. איזה לחץ. ועד אז - אני ממש מבקשת להמשיך ולהחזיק לי אצבעות (אני יודעת שהשרירים כבר תפוסים, אבל זה באמת עוזר...) והמון המון המון תודה לכל מי שהחזיקה לי אצבעות, ולכל המסרים המקסימים והמעודדים שקיבלתי. אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן. אתן פשוט מקסימות. אוהבת אתכן המון
אני כותבת את ההודעה הזו בידיים רועדות, ומבלי שאני באמת מאמינה למה שאני כותבת. עשיתי הבוקר בדיקה ביתית נוספת (אני ממש פאתטית, אני יודעת), וכבר עמדתי לזרוק אותה, ואז בצבץ לו שם עוד פס. קטן, כמעט שקוף, כמעט זניח, אבל עוד פס! אז הלכתי לעשות בדיקת דם (מה זה הלכתי - רצתי זה לא מילה