קולולולו מסויג

Habari

New member
איזה יופי !!!

נשמעת אחלה בטא שבעולם !!! בטוח שזה יהיה בתוך הרחם, אני פשוט יודעת. כמו כן, זו בטא ממש גבוהה, לדעתי, בשביל חוץ רחמי, לא? טוב, בכולופן, עוד כמה ימים כבר תדעי לבטח. בינתיים רק תשימי לב אם יש לך כאבים. אני ממש שמחה בשבילך, ומחכה לך בפורום השכן.

bapi

New member
רגע לפני שאני נעלמת ../images/Emo98.gif ...

לחופשה באילת
אחרי מספר ימים מטורפים של עבודה
סוף סוף אני מוצאת רגע לדברים החשובים באמת: מזל טוב חמודה
איזו הפתעה עשית לי
שמחה יחד איתך ומבטיחה להמשיך להחזיק אצבעות
אבל רק בשביל שתהיי רגועה
כי חוץ מזה הכל נראה מושלם
שיהיה הריון קל תקין ומקסים
ועכשיו לא תהיה לי ברירה אלא להצטרף אלייך בכדי שסוף סוף נפגש

sigal78

New member
להתראות לחששות ושלום למזל טוב!

לבנה, עם בטא כזאת אין לך מה לדאוג....
מאחלת לך הריון קל , תקין ומשעמם... באהבה סיגל

אמאלולי

New member
"258" = א-ו-ש-ר!!! ../images/Emo9.gif

מאחלת רק בריאות ואושר ולא שוכחת להמשיך את החזקת האצבעות!
יקירה

babywishing

New member
תרשי לי להתרגש כבר מעכשיו../images/Emo6.gif

אבל מחזיקה לך אצבעות עד שתגידי לי לשחרר
מוכנה להחזיק חזק בשתי ידיים אפילו עוד 8 חודשים (בלי לשחרר) רק שיעבור בשלום ושתהיי רגועה
איזה יופי כנראה שהריון באמת מדבק
ואני חשבתי שזו רק שמועה בייבי שמחכה להודעת עדכון שלך בשבוע הבא

סיון01

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

איזו בטא בשביל מי שקיבלה שלילי בבדיקה הביתית ועוד דאגה... טוב שיש לנו הוכחה שהבדיקות מקולקלות! תפסיקי לנסות להשאר פה בכח - אמנם תחסרי לנו כאן, אבל נראה לי שמתארגן מנין בפורום השכן

neta2

New member
הרבה קולולו ולא מסוייגים!../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שיהיה קל ומשעמם
מזל-טוב

לבנה123

New member
קולולולו פחות מסויג...

אני יושבת, קוראת את התגובות שלכן, ובוכה לי מול המחשב. קודם כל - תודה לכולכן על התגובות המקסימות והמסרים הכל כך אופטימיים. זה שאתן מקסימות כבר אמרתי? זה שבלי התמיכה והעידוד שלכן אני לא משוכנעת שהייתי עומדת בלחץ ומחזיקה מעמד כבר אמרתי? ונועם - איך שאני חיכיתי לקולולולו שלך... וחוצמזה שכנראה שכל האצבעות המוחזקות האלה עבדו, כי היום (יומיים אחרי הבטא הקודמת) הבא עלתה מ-258 ל-710 (איזה ילד הישגי...ממש כמו אמא שלו...). אז אני עדיין ממתינה ליום ראשון (לUS כדי לוודא שזה בתוך הרחם), ואני עדיין רוצה להשאר פה קצת בסביבה (אם זה בסדר מצידכן). קצת קשה לי לעזוב. אבל הלחץ שלי ירד קצת (וירד יותר ביום ראשון). ולכן גם הקולולולו פחות מסויג. אוהבת אתכן, ומחזיקה אצבעות לכל אחת ואחת מכן להריון מהיר וקל. <וכרגיל האייקונים לא עובדים, אז ממש צריך לדמיין פה את ים החיבוקים שאני שולחת...>

הנה זה בא

מותק פשוט אין לי מילים אני מרגישה שהכל כל כך לא מדוייק ולא מתאר את מה שאני מרגישה, את השמחה שלי בשבילך ואת התחושה שזה מגיע לך אחרי כל מה שעברת וסתם מגיע לך בגלל מי שאת, והילד שלך לא צריך להיות הישגי כמוך, הוא רק צריך להיות הילד שלך וזה מספיק. וגם כמובן איך לא, כמה שאני מקנא בך וכמה שהקנאה שלי מספרת על כמה שאני שמחה בשבילך כי אחרת היא הרי לא הייתה קיימת... תכתבי לי את שומעת!!!!

לבנה123

New member
חומד,

אני מנסה לכתוב לך מסר כבר כמה שעות, וכל פעם המערכת מודיעה לי שהוא לא נשלח לי. וכמובן שגם האייקונים לא עובדים (אבל זה באמת לא חדש...) אז רק רציתי להגיד שאני ממש מנסה, ושברגע שהמחשב שלי מאשר לי - אני עונה לך. אוהבת אותך המון, ותחזיקי לי שם מעמד בתוך הבלאגאן - OK?

TWEETY =^.^=

New member
ישששש יששששש ישששששששש

ימבות בקילו של מזל טובים
שמחה שאנחנו עוברות יד ביד לעבר הפורום הנחשק
מאחלת לך המשך הריון בריא וכייפי שימשך עוד כ- 8 חודשים יפים ועגולים.

יעל301

New member
קווווווולללללללווווווווולוווווווווו

איך פיספסתי את ההודעה הזו ... מזללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב תשמרי על עצמך ועל הילד\ה שגדל בתוךךךךך ושוב מזל טובבבבבבבבבב

נועם@בת

New member
לקח גם את הבונוסים הילד הזה

פחות מסוייג, יותר מסוייג. מה שתזמיני תקבלי (אל תשכחי להשאיר טיפ ביציאה
), רק שיגמר בשלום בשבוע ה42
. נועם

למעלה