קומונת הפאנפיקים 1809

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo207.gifה-נצלש של הנצלשים../images/Emo98.gif

קרדיט לפורום MCR שהתחילו עם זה היום לא לבעלי לב חלש
אני רצינית. עכשיו 23:30 נראלי ומ23:00 ומשו אני צוחקת ובמצב כפית.. לא רק בגלל זה אלא בגלל פורום MCR על מישל משו וואי ועל ז'ראר ווי וכמובן כמובן על קאופליץ ט. קאופליץ ב. פיסטינג ושאפר XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בהצלחה לכולםXD XS http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%98%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%95_%D7%94%D7%95%D7%98%D7%9C|סלינק ושוב!!@@! לא לבעלי
חלש!

Mrs Kaulitz

New member
הווווווווווווולייי חחחחחחחחחחחחחחח שכזה ^^

אני מנסה לברר אם ילך לי בתור פאקאצה-_- עזבו >< חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צחקתי!!!!!! אני צוחקת פה בקול רם ואף אחד לא מבין למה :) אויש גדול תודה חחחח

PerfectSP

New member
חחח לא מכירים את זה?XDDDD ../images/Emo190.gif

חפשו ערך 'ערסים',או רוקרים או פאנקיסטים או מטאליסטים... הם גם קורעים לאללהXD

Fall Out Liel

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDֻ../images/Emo168.gif

וואי אני על הרצפה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחח איזה דפוק מי שכתב את זה, אבל זה XDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDD
ואני שיכורה אז אל תתייחסו><><><><>><

PerfectSP

New member
אדירXDDDDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעXDDDDDDDDDDDDDDD אהבתי את זהXDDDD "למעשה הלהקה מכרה בארץ יותר עותקים משלמה ארצי (20,000) וצביקה פיק (20) יחדיו. "חחחחחחחחח
חחחח,וזה בכלל הוריד אותי לרצפה לחמש דקותXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגג "בעקבות לחץ ציבורי ורצונם של חברי הלהקה להחמיץ בגרות חורף במתמטיקה טופס 004" אין,הכל שם קורע
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאותי זה לא הצחיק...זה משעמם בטירוף!!

הם ניסו להצחיק ומה זה לא הלך להם. ביל קאופליץ? נההה גיאורג פיסטינג זה מצחיק
פיסט זה אגרוף חוחו אהממ כן זה היה משעמם כזה לאדעת

3has3

New member
XDDD

קראתי את זה לפני איזה שבועיים
ובשביל לשמור על עצמי בשביל לא לדפוק את הראש בקיר חזק מידי, אני אנסה לא לצחוק D:

LiHiLuSh

New member
לכולם D:חשוב ^^ בקשר לפורום משוב

לכולם D:חשוב ^^ בקשר לפורום משוב נמ אנחנו רוצות לעשות חייכן חדש D: קוראים לו |היפר| נמ מי שרוצה לעזור לנו שיכנס לפה ויסמן
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=168 ההודע ששלחתי שם עדין לא הופיעה אבל תכחו היא תופיעה בקרוב ^^

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif לא הבנתי :-|

מזה פורום משוב ? ואיך זה יראה ההיפר הזה ? חח מצטערת על הבורות !

LiHiLuSh

New member
חחח פשוט

תכנסי לקישור ותעשי
מיתחת להודע שלי שאת רואה שם XD זה בישבי לשהיה לנו חייכך חדש וחמוד ^^ אני לא יודעת איך הוא יראה אלב אינ מקווה שהיא יראה טוב
ובכדי שהוא היה אני צריכה את ה
שלכם ^^

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אה חח הבנתי ../images/Emo3.gif כן אני מפגרת ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, עשיתי את זה

LiHiLuSh

New member
נממ פורום כזה מחליט מה היה וכול מיני

יעני זה ההנהלה של תפוז כזה נירא לי

למעלה