שאלה

Blase

New member
../images/Emo13.gifשאלה

אתמול הייתי אצל הספרית והיא צבעה לי את השיער לשחור אבל ואני חושבת שזה פשוט לא מתאים לי (יש לי צבע עור מוקה)ואני בכלל רציתי חום בינוני או משהו כזה עכשיו אם אני ילך ויקנה היום צבע לשיער נגיד חום בלונד בסופר פארם ואני יעשה בעצמי זה יהרוס לי את השיער?יקרה משהו?יצא לי טוב חום על שחור סיני?יש אפשרות אחרת אם אני יקנה צבע להבהרה אז זה ישתנה?איזה צבעים בגוון של החום אתםממליצים לי לצבוע למי שיש גוון חום מוקה,קרם או משהו כזה ואם אפשר תמונות....תודה לכל העוזרים וקראתי שאם אני יצבע צבע חום על שחור זה לא ישתנה וישאר האם זה נכון? והאם במשך הזמן השחור ידהה עד לרמה של צבע חום?

nickey

New member
אוי ואבוי, מה עשית.. ../images/Emo13.gif

צבעת לשחור והתחרטת? קשה להבהיר בחזרה, זה לוקח זמן וזהו תהליך שפוגם בשיער ורצוי לעשות אותו במספרה, הם יודעים את הכמויות והם יידעו איך לצבוע לך אותו. מה שכן, תצטרכי לעבוד על השיער בצורה אינטסטיבית בטיפוח שלו, שזה אומר שמפו ומרכך ייעודים לשיער צבוע כולל מסיכה ולשים אותה פעמיים בשבוע. על גוון עור מוקה יפים מאוד רוב הצבעים, במיוחד אדום בורדו, שזה צבע סקסי לדעתי, אבל לצערי הרב הוא דוהה. השחור דוהה אבל לוקח לו המון זמן יחסית לצבע אדום שדוהה תוך שבועיים-שלושה, תלוי בכמות החפיפות.

Blase

New member
אז..

אם אני יחפוף כל יום אני יוכל לראות שינוי? ואני לא יכולה לבד לקנות צבע לשיער חום בינוני נגיד ולצובע מה יקרה אם אני יעשה הצבע ישתנה? כי מה שהספרית צבעה לי זה לא ממש שחור אלא חום כהה

nickey

New member
מאוד קשה לצבוע לגוונים בהירים

אחרי שצבעת לשחור.

Blase

New member
....

אבל נגיד ואני ינסה לצבוע את זה לאגוז,חום כהה משהו בסגנון מה יקרה האם הצבע ישתנה?זה יהרוס לי את השיער?למה זה יכול לגרום

בשרטי

New member
לא נכון-חשוב לדייק...אני אסביר:

כפי שהסביר מישהו תחתי... צבע לא מבהיר צבע. עשית חום-רוצה בלונד-אין מצב שתמרחי בלונד והוא יבהיר את החום-נקודה! הרבה צביעות כפי שאמרה "פרה של שוקולד" יביאו להרס טוטאלי של שיערך-אז עדיף הבהרה... במספרות שמכבדות את עצמן יש חומר שנקרה "מוחק צבע" -לא חומר הבהרה רגיל-זה פשוט חומר (יקר מאוד למעצב השיער...מנסיון)שמוריד שכבות ישנות של צבע ומביא אותך לצבע הקודם שלך+-. תהליך ארוך ומקצועי בלבד-ויקר. בהצלחה! רוני

../images/Emo4.gifדעתך

אני מכירה מישהי אחרי צביעה שחורה שצבעה כמה פעמים אחרי זה והשיער השתנה לה...אני לא סתם המצאתי..

מוסיפה

השתנה לה כמובן לא לצבע שהיא רצתה אבל הוא השתנה....לא יודעת אם היא השתמשה בצבע רגיל אבל היא צבעה

בשרטי

New member
הוא יכול לשנות גוון עם הצביעה השחורה לא היתה

מושלמת וחלק מהשיער לא נצבע שחור-מה שלא נצבם אכן יכול לשנות גוון.

Black Jane

New member
בתור אחת שעברה את זה על בשרה

אני בניגוד אלייך נורא אהבתי את השחור, אבל כשרציתי להיפטר ממנו - הדרך הטובה (והיקרה אבל) ביותר היא לעשות הבהרה ולצבוע מעליה לצבא הרצוי. או כמובן לחכות שהשיער יגדל ולהסתפר כל פעם וכו'.....

Napoliya

New member
היי רציתי לשאול על הבהרת השיער

מג'ינג'י לבלונד, אני כבר 6 שנים צובעת לאדום ולמרות שזה יפה והכל חשבתי לחורף הקרוב לחליף לבלונד, יש לי גוון שיער טבעי של שטני, צבע עור לבן, עם מעט נמשים בהירים, עיניים בהירות והצבע כבר יחסית דהוי, איך אני מעבירה לבלוד, ואיזה גוון בלונד עדיף לי? תודה

Black Jane

New member
אני חושבת שאם צבעת לאדום את יכולה פשוט לחמצן

במקום לעשות הבהרה? אבל אל תסמכי עליי בכל הנוגע לבלונד
אם יש לך ספר/ית קבוע/ה, אני ממליצה לשאול אותו/ה.
מותק!

m o r i 1 1 1

New member
קשה לענות וירטואלית

תהיי חייבת ללכת לייעוץ אצל ספר . לפעמים ג'נג'י עלול להיות הרבה יותר מסובך מאשר שחור .

צבע כהה (שחור)מה עושים?...פרה של...כנסי גם

אז ככה ברגע שצבעצ צבע שחור ורצית יותר בהיר כי לא אהבת התשובה היא אין מה לעשות!!!! כלל שחוב שתשאלי כל ספר וזה מה שהוא יענה לך ש...-"צבע לא מבהיר צבע"!!!!!!! זה כללל ברזל הפיתרון הראשון הוא לעשות מלא גוונים!! (הם יצאו בצבע חלודה ויגמרו ויהרסו לך את השיער לגמרי (לא מומלץ בכללל!!!) הפתרון השני הוא לחכות שיגדל ולהסתפר כל חודשיים שלוש קצת ואחרי שיהיה תחלופה של השיער אז לצבוע ואם לא תחכי שיהיה תחלופה של השיער פשוט וקל יצבע לך רק השורש או עד אמצע הראש(תלוי לאן השחור הגיע) ועוד דבר שחור קשה להיפטר ממנו וגם והוא לא נעללם כל כך מהר ולא אחרי כמה חפיפות! בהצלחה לך ואם יש לך עוד שאלות אני פה לעזור לך בברכה אורי~חנגאדי מעצב שיער http://www.2all.co.il/web/Sites/ori2000/DEFAULT.asp האתר שלי

m o r i 1 1 1

New member
פני לספר מקצועי

אני מציעה לך ללכת לספר מקצועי שימליץ לך ויעזור לך מאחר והאופציות שבחרת הם מהקשות ביותר ואת לא מספיק מקצועית כדי לעשות אותם. צבע לא מבהיר צבע אלא רק מכסה לא ממליצה בפירוש לעשות הבהרה לבד . 20 דקות אצל מעצב שיער מנוסה ותוכלי לקבל את כל התשובות . בהצלחה .

ortali2000

New member
MORI111

צבע לא מבהיר צבע וגם לא מכסה!! אני יכול להגיד לך שאני ספר מקצועי אומנם לא 30 שנה אבל מקצועי מספיק בכדי לענות
אם היא תצבע עכשיו! לא ירקה כלום היא לא תראה את הצביעה! ואם היא תצבע עוד חודש רק השורש יצבע לה עד איפה שאין צבע אם יש שאלות אני פה ואשמח לעזור אורי ~חנגאדי מעצב שיער

m o r i 1 1 1

New member
לחתיך ההורס והמהמם

אני מציעה שתקרא שוב את הודעתי ותנסה להבין אותה יותר טוב אני בטח לא פה כדי להתנגח בעצות של אחרים וכדי לנצח .. עניתי מאחר ויש לי היכולת לעזור מקצועית גם אם זה על דפי האינטרנט בשביל זה הוקם הפורום הזה בכדי להתייעץ ולעזור ולשתף בכל מה שנוגע לשיער . מיותר לחלוטין להיות ציניקן בכל מה שנוגע לותק מקצועי וכדומה אתה לא בתחרות עם אף ספר פה זה פורום על שיער ולא על מעצבי שיער... קצת פירגון לא יזיק .

למעלה