שאלה

בשרטי

New member
פרה של שוקולד-יקירה../images/Emo140.gif

שלום! אני לא חושב שמישהו פה ניסה חלילה להעליב או "לקטול" אותך. אבל יש בעיצוב השיער תחום כימי מאוד רגיש(פרוץ אמנם) שמי שלא מבין בו 100% יכול להביא נזק ללקוחה. ויש המון מעצבי שיער שלא מבינים בו 100% וככה נראים הראשים של הישראליות-ספרי חארטה...סליחה על הבוטות. לא כל מי שיודע שיש צבעי בסיס וצבעי גוון הוא ספר. לכן את הנושא הכימי אני ממליץ להשאיר למעצבי שיער-אבל בהחלטה הסופית לשאול את המעצב האישי שלך. קבלי בהבנה את רוח הדברים

בשרטי

New member
היי חתיך!

כתבת לה:"התשובה היא אין מה לעשות!!!! ..." לא מדוייק,קיימת סידרת מוצרים של אינדולה ושל לוריאל שמוחקת צבעים קודמים מהשיער ללא פגיעה בשיער הטבעי. אמנם לא הכי בריא אבל עדיף מהבהרה/גוונים.

היי בשרטי!

לא אמרתי שאין מה לעשות אמרתי שגוונים לא כדאי בכלל לעשות!! אבל זו אופצייה ונכון יש מוחק צבע וכל מני דברים כאלה אבל זה סתם הורס!!! לפי דעתי הכי טוב זה לחכות שיגדל ולהסתפר כל תקופה פסים על שחור יוצאים בצבע חלודה ואם כבר מגיע לפלטין אז השערה נשרפת ונתלשת :/ בוא נסכם שיש מה לעשות אבל עדיף לחכות!?!?!!!! חבל על השיער!

חחחחח לא אמרתי את זה בטיפת כעס.אפילו לא הערתי

סתם אמרתם משו על ספר אז אמרתי שיש פה ספר מקצועי חחח....לא כעסתי ולא הערתי או משהו..סתם פשוט כתבתי שיש פה ספר מקצועי
ואני מסכימה עם מה שאת כותבת... פשוט היה כתוב בכותרת: פני לספר מקצועי...אז אמרתי יש לכם פה ספר מקצועי.....חחחחחח

למעלה